Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Εράνη - Παναρκαδικός 2-0. Επικράτησε και σε αυτό το Φιλικό.

Με σκορ 2-0 επικράτησε χθες το απόγευμα η Εράνη επί του Παναρκαδικού στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.
Ήταν το τρίτο Φιλικό παιχνίδι από άποψη προετοιμασίας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ψυχολογικό κυρίως όφελος στην ομάδα αλλά και την ικανοποίηση ότι όλα πάνε καλά στην Εράνη.
Και λέμε ότι όλα πάνε καλά γιατί και η προσπάθεια προπώλησης εισιτηρίων που έκαναν οι άνθρωποι της Εράνης, απέδωσε καρπούς ενισχύοντας σημαντικά το ταμείο της ομάδας σε ένα δύσκολο καιρό που διανύουμε.
Στο νέο γήπεδο Φιλιατρών παρόν έδωσαν περίπου 150 άτομα για να δουν το παιχνίδι γεγονός που έχει την δική του σημασία.

Η Εράνη ήταν πολύ καλύτερη από τον ..........

Παναρκαδικό και αυτό γιατί οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους.
Το 1-0 έγινε στο 58' με προσωπική ενέργεια του Μουρούσια και το 2-0 που "κλειδωσε" το παιχνίδι ήταν στο 73' με καρφωτή κεφαλία του Ντινου Βασιλόπουλου μετα απο σέντρα του Γεωργιόπουλου.

Εράνη:
Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Γιάννης, Ντινιώτης, Παναγιωτίδης,Ανδρεόπουλος Κορμπής, Μουρούσιας Λυμπερόπουλος, Θεοδωρος Δασκαλάκης, , θανάσης γεωργιόπουλος, (Αθανασόπουλος Καλογερόπουλος, Γκίνος, Βασιλόπουλος παπαθεοδοσίου, Γεωργακόπουλος Γκότσης, Πανταζόπουλος Κώτσος.)

Παναρκαδικός:
Ζαντιώτης, Ντόκος, Μπούτας, Σελλής, Μέλλος, Τσόγκας, Δήμος Κόσκολος, Κουλόπουλος, Μπακογιάννης, Τζιάνης, (Γ. Λαγός, Αναγνωστόπουλος, Τσακάνης, Σ. Λαγός, Λάγκας, Γεωργακόπουλος, Πετέβες, Σουρλίγκας).

Αυγουστιάτικο φεγγάρι . Ο κόσμος πήγε αλλά έκατσε απέναντι.

Μια άνευ προηγουμένου φραστική επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε χθες βραδυ η πρόεδρος του συλλόγου Φιλιατρινών Γυναικών κα Ελένη Μακρή στην αρχή της βραδιάς του αυγουστιάτικου φεγγαριού που έγινε χθες βράδυ στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.

Αφορμή στάθηκε η μη παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων, τα εμπόδια που της έβαλε (όπως η ίδια κατάγγειλε από μικροφώνου) το Δ.Σ του Συλλόγου της Αγίας Κυριακής, αλλα και ο κόσμος που απαξίωσε τον τόπο της εκδήλωσης επιλέγοντας να μείνει απέναντι στον μώλο (από την πλευρά της μάντρας) και να μην πάει στην απέναντι πλευρά που ήταν τα καθίσματα και η σκηνή.
Γεγονός που εξόργισε την ...........

πρόεδρο κάνοντας την να εξαπολύσει επίθεση κατά πάντων.

Η απαξίωση που έγινε ήταν λίγο πολύ φανερή, από σχόλια που ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες στα καφέ και άλλα μέρη των Φιλιατρών, τις σκισμένες και κατεβασμένες αφίσες της εκδήλωσης από τις κολώνες.

Στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής, από την πλευρά της μάντρας, ο κόσμος που βρέθηκε εκεί έφτανε τα 450 με 500 άτομα.
(Παρευρεθήκαμε δυο άτομα από την ομάδα διαχείρισης. Ενα στον χώρο της εκδήλωσης και ένα στον χώρο που ήταν ο κόσμος)
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εκδήλωση θα ξεκινούσε στις 10 το βράδυ. Κάτι που δεν έγινε και ξεκίνησε στις 11.
Στη σκηνή ανέβηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Μακρή Ελένη η οποία καλησπέρισε τους λίγους παρευρισκόμενους αλλά και τον εν δυνάμει υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας κο Θανάση Πετρόπουλο.
Αμέσως μετά άρχισε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες των Φιλιατρών αλλά από το στόχαστρο της δεν γλύτωσε ούτε καν ο κόσμος.

Λυπάμαι πραγματικά που στην εκδήλωση δεν παρευρίσκεται κανένας αυτοδιοικητικός παράγοντας της πόλης μας, ντρέπομαι για λογαριασμό τους, ντροπή στον κόσμο που πήγε απέναντι, τζαμπατζήδες, και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε παράπονα που είχε κατά του συλλόγου της Αγίας Κυριακής όπου όπως είπε της προέβαλαν πολλά εμπόδια στην πραγματοποίηση της συναυλίας.
Ενα παραλήρημα, μια κακία, μια περιφρόνηση... πως αλλιώς να το πούμε αυτό που έβγαλε από μικροφώνου η Κα Μακρή.

Εμείς φυσικά ενοχληθήκαμε από αυτήν την συμπεριφορά της προέδρου που θα θέλαμε να την ρωτήσουμε:
Κυρία μου, έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος έκανε μποϋκοτάζ σε εσένα και όχι στον Χρήστο Δάντη;
Έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος δεν σε θέλει πλέον; Πως πρέπει να στο δείξει πια;
Με πόσους τρόπους να στο δώσει να το καταλάβεις;
Μετα απο αυτό το συμβάν θα περιμέναμε χθες μετά και από την στάση του κόσμου που ήταν καθαρά απέναντι σου να ανακοινώσεις την παραίτηση σου από πρόεδρος του συλλόγου έστω και στο τέλος της βραδιάς.
Κάτι το οποίο δεν έκανες.

Ως προς την βραδιά.

Αμέσως μετά το παραλήρημα της Κυρίας Μακρή ξεκίνησε το πρόγραμμα με την Μπέττυ Μακρή να ερμηνεύει τραγούδια για το Φεγγάρι. Τραγούδησε κάποια άλλη κοπέλα που δυστυχώς διαφεύγει το όνομα της και στην σκηνή ανέβηκε περίπου στις 11:40 ο Χρήστος Δάντης ο οποίος καλωσόρισε όλο τον κόσμο ακόμα και αυτούς που ήταν απέναντι και τους είπε ότι θα τραγουδήσει για όλους ανεξαιρέτως.
Ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα του κόσμου που ήταν απέναντι που ακουγόταν έντονα κοντά στην σκηνή.
Γενικά ήταν μια πολύ καλή βραδιά που υπό άλλες συνθήκες και άλλον διοργανωτή θα είχε πλήρη επιτυχία. Δυστυχώς ακόμα και έτσι την βραδιά αμαύρωσε η Κα πρόεδρος του Συλλόγου Φιλιατρινών γυναικών. Μοναδικό μελανό σημείο το παραλήρημα της προέδρου.

Κα Μακρή αλήθεια. Έχετε σκεφτεί να αποσυρθείτε από τον σύλλογο μπας και ξαναπάρει τα επάνω του;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
* ευχαριστούμε την Ε.Κ. για τη φωτογραφία και παρακαλούμε όσους έχουν φωτογραφίες να μας στείλουν.
Ευχαριστούμε


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Αυγούστου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.