Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Οι βλακείες της Zougla.gr..... Δημοσίευσαν ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου περιμένει το πρώτο της (!!!!) παιδί.....

Τρελά γέλια έριξε όποιος διάβασε πρίν λίγη ώρα το δημοσίευμα στην Zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Κάποιο "σαΐνι" του -τρομάρα του και συμφορά του- έγραψε ή για την ακρίβεια αναδημοσίευσε ένα θέμα απο την Espresso (γνωστό κουτσομπολίστικο σκουπίδι) και καλά σχετικά με την εγκυμοσύνη της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο πρώτο της(!!!!!) παιδί.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι όσο και αν ψάξαμε στο Site της Espresso δεν βρήκαμε την είδηση.... Αυτός την βρήκε στην φαντασία του???

Το δημοσίευμα αναφέρει: ..........

Θα γίνει πατέρας ο Μάξιμος Μουμούρης
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010, 21:22


Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης και δηλώνει πανευτυχής για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Το ζευγάρι βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο της ζωής του, με τη Νάντια να κάνει δυναμικά βήματα στην καριέρα της και τον Μάξιμο να σχεδιάζει τα βήματά του στη διδασκαλία σε δραματικές σχολές.

Πηγή: Espresso


Το αστείο του θέματος είναι ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι (αν θυμάμαι καλά) το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πάρα πολύ όμορφο. Θα μου πείτε με τέτοια μάνα θα έβγαινε άσχημο το παιδί??
Τώρα πως ο δημοσιογράφος του Zougla.gr ή καλύτερα ο Δημοσιογράφος .... -τέλος πάντων- της Espresso είδε ότι η κα Γιαννακοπούλου έχει εγκυμοσύνη και μάλιστα στο πρώτο της παιδί..... (!!!) είναι απορίας άξιον.

Η Κα Γιαννακοπούλου αν είναι πράγματι έγκυος, θα είναι στο δεύτερο της παιδί. Οχι στο πρώτο γιατί πολύ απλά ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ και μάλιστα σκέτο κουκλί.
Μα τόσο δημοσιοκάφροι είναι στην Espresso??? Ή τα θέματα τα βγάζουν απο το μυαλό τους????????

Όπως και να έχει το θέμα... Κα Γιαννακοπούλου αν είστε έγκυος, με το καλό να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι σας. Γιατι όπως γράψαμε παραπάνω έχετε ήδη ένα παιδάκι.

Ιδου και το δημοσίευμα από την Zougla.gr για να μην τυχόν το αλλάξουν και λένε τις γνωστές αηδίες περί συκοφαντιών και λοιπών αηδιών.

Κλικ για πλήρες μέγεθος





Μηχανογραφικό 2010: Συμβουλές και το μηχανογραφικό έντυπο διαθέσιμο

Το Μηχανογραφικό και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται από τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του στην αποκλειστική προθεσμία που καθορίζεται κάθε χρόνο από τον υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (τον μήνα Ιούλιο) και ανακοινώνεται από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο ενδιαφερόμενος για να εισαχθεί στις σχολές ...........

και στα τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση- Μηχανογραφικό Δελτίο, στο οποίο δηλώνει κατά σειρά προτεραιότητας τις προτιμήσεις του για τις σχολές και τα τμήματα που επιθυμεί να εισαχθεί...

Κάθε υποψήφιος μπορεί να δηλώνει στο μηχανογραφικό όσες σχολές επιθυμεί, ακόμη και όλες από αυτές που περιλαμβάνονται σε ένα ή δύο (2) το πολύ από τα πέντε Επιστημονικά Πεδία.

Το Μηχανογραφικό παραλαμβάνεται ηλεκτρονικά από την αρμόδια επιτροπή που λειτουργεί σε κάθε δ/νση ή γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο οποίο υπάγεται το λύκειο χορήγησης της «Βεβαίωσης». Μαζί με το Μηχανογραφικό υποβάλλονται αντίγραφο του απολυτήριου τίτλου λυκείου ή αντίστοιχου σχολείου και φωτοαντίγραφο της «Βεβαίωσης» για την πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση, το οποίο επικυρώνεται από τον υπάλληλο που το παραλαμβάνει με την επίδειξη του πρωτοτύπου.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να διευκολυνθούν και να έχουν άνεση χρόνου για να μελετήσουν τις οδηγίες σωστής συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού, αλλά και να αναζητήσουν την αναγκαία πληροφόρηση για τα τμήματα και τις σχολές που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να παραλαμβάνουν από το λύκειό τους, έγκαιρα και αρκετά πριν από την έναρξη της προθεσμίας υποβολής, σε έντυπη μορφή το Μηχανογραφικό που θα κατατεθεί ηλεκτρονικά. Στο έντυπο αυτό μπορούν να σημειώσουν τις επιλογές τους, αφού τις συζητήσουν και με τους γονείς τους, τις οποίες θα υποδείξουν στον εντεταλμένο για την ηλεκτρονική παραλαβή υπάλληλο κατά την προσέλευσή τους στην επιτροπή.

Ο υπάλληλος αυτός, αφού καταχωρήσει τις επιλογές του υποψηφίου στον υπολογιστή, εκτυπώνει αντίγραφο το οποίο δίνει στον υποψήφιο για να το παραβάλει με τις σημειώσεις του και να διαπιστώσει τυχόν λάθη στην καταχώρηση. Μετά τον έλεγχο και τις διορθώσεις, παρουσία του υποψηφίου, των ενδεχόμενων λαθών που αυτός διαπίστωσε, ο παραλήπτης εκτυπώνει το Μηχανογραφικό που παρέλαβε σε δύο αντίγραφα. Τα αντίγραφα αυτά υπογράφονται από τον υποψήφιο και τον πρόεδρο της επιτροπής. Το ένα από αυτά παραδίδεται στον υποψήφιο, ενώ το άλλο φυλάσσεται στο αρχείο της δ/νσης ή του γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένα έτος και μετά καταστρέφεται.

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή:
α) στους υποψηφίους να επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια στον έλεγχο που πραγματοποιούν στο αντίγραφο του ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού τους Δελτίου, αφού μετά την οριστική κατάθεσή του δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή, διόρθωση, τροποποίηση ή αντικατάστασή του.

β)στην προθεσμία υποβολής, γιατί είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτό το Μηχανογραφικό για οποιονδήποτε λόγο.
Περιγραφή:
To μηχανογραφικό δελτίο των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδα Β΄) που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι, περίπου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 θα έχει τις ακόλουθες μεταβολές σε σύγκριση με το περυσινό:

1. Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο, θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:

α) Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, στο 4ο και στο 5ο επιστημονικό πεδίο

β) Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, στο 5ο επιστημονικό πεδίο

γ) Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, στο 1ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.


2. Στις στρατιωτικές σχολές του Υπουργείου Εθνικής ΄Αμυνας προστίθενται τα παρακάτω τμήματα:

α) Τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων, το οποίο εντάσσεται στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

β) Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων, η οποία εντάσσεται στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.


3. Κατάτμηση του τμήματος Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας:

α) Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο παραμένει στο 1ο επιστημονικό πεδίο.

β) Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο παραμένει στο 1ο επιστημονικό πεδίο.


4. Τα παρακάτω τμήματα μετονομάζονται ως ακολούθως:

α) Το Τμήμα Θεωρητικών Σπουδών Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, που ανήκει στο 1ο επιστημονικό πεδίο, μετονομάζεται σε Τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης.

β) Το Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, που ανήκει στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο, μετονομάζεται σε Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.


5. Από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, η ένταξη των παρακάτω τμημάτων σε επιστημονικά πεδία, μεταβάλλεται ως ακολούθως:

α) Το Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εκτός από το 4ο επιστημονικό πεδίο εντάσσεται και στο 2ο πεδίο

β) Τα παρακάτω Τμήματα ΤΕΙ θα παραμείνουν στο 5ο επιστημονικό πεδίο και επιπλέον θα ενταχθούν και στο 4ο:


Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του


* ΤΕΙ Μεσολογγίου
* Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Πάτρας (με έδρα την Αμαλιάδα)
* Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (με έδρα τη Λευκάδα)
* Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (με έδρα τα Γρεβενά)


6. Από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, η ένταξη των παρακάτω τμημάτων σε επιστημονικά πεδία, μεταβάλλεται ως ακολούθως:

α) Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διαγραφεί από το 2ο επιστημονικό πεδίο και θα παραμείνει μόνο στο 4ο πεδίο.

β) Τα παρακάτω Τμήματα ΤΕΙ θα παραμείνουν στο 2ο επιστημονικό πεδίο, θα διαγραφούν από το 4ο και θα ενταχθούν και στο 3ο πεδίο:


* Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (με έδρα τη Φλώρινα)
* Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
* Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας
* Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου (με έδρα την Άρτα)


ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS


Η εξέλιξη της Ελλάδας διαμέσου των αιώνων

Κλίκ για πλήρες μέγεθος





Υoutube: Ο ήχος της βουβουζέλας στα βίντεο

Πιστεύετε ότι δεν σας αρκεί να ακούτε τη βουβουζέλα μόνο στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Νότιο Αφρική;

Το Youtube έρχεται να δώσει τη λύση με ένα θαυματουργό κουμπί! Ανοίξτε οποιοδήποτε βίντεο στο Youtube και θα παρατηρήσετε δεξία από την μπάρα του χρόνου, το σήμα μίας μπάλας ποδοσφαίρου. (Κλίκ στην δίπλα εικόνα για πλήρες μέγεθος)

Αν το πατήσετε, τότε ο ήχος της βουβουζέλας θα συνοδεύει το βιντεάκι.

Αυτή η κίνηση έφερε ποικίλες αντιδράσεις ........

από τους χρήστες του Youtube. Αρκετοί το κατέκριναν, άλλοι ενθουσιάστηκαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι υπεύθυνοι του site έχουν χιούμορ.
Το φοβερό είναι ότι, αν στήσετε αυτί, ο ήχος του βίντεο που επιλέξατε υπάρχει ακόμα στο... πολύ βάθος.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η βουβουζέλα είναι παραδοσιακό όργανο της Ν. Αφρικής, το οποίο αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί στους αγώνες του Μουντιάλ.

Τι σχέση έχει όμως το YouTube με τις βουβουζέλες;

Οι βουβουζέλες, οι εκνευριστικές νοτιοαφρικάνικες (made in China) καραμούζες που μας έχουν καταστρέψει τις μεταδόσεις του Μουντιάλ έχουν σχολιαστεί σε όλον τον κόσμο. Με μια έξυπνη κίνηση, το YouTube σχολιάζει κι αυτό με το δικό του τρόπο το θορυβώδες αυτό «έθιμο».

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο, το δημοφιλές videosite σχολιάζει το δημοφιλέστερο θέμα συζήτησης στην υφήλιο αυτές τις μέρες. Από τη μια είναι, ομολογουμένως, χιουμοριστικό, αφού κανείς δεν περιμένει την πρώτη φορά αυτό που θα ακούσει. Από την άλλη όμως, μπροστά στον κίνδυνο να εξαπλωθούν οι βουβουζέλες σε κάθε γήπεδο της Γης, είναι και μια σοβαρή προειδοποίηση για το πόσο ενοχλητικός είναι ο ήχος τους αν μπει για τα καλά στη ζωή μας.

WIND: Μεταβολές χρεώσεων & χαρακτηριστικών προγραμμάτων & υπηρεσιών συμβολαίων

Η WIND Hellas Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω μεταβολές σε χρεώσεις και χαρακτηριστικά υπηρεσιών και προγραμμάτων, με ισχύ από την 26η Ιουλίου 2010.

Συγκεκριμένα, οι μεταβολές αφορούν σε μειώσεις και αυξήσεις τιμών σε προγράμματα και υπηρεσίες για Ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου.

Πιο αναλυτικά, μειώνονται τα πάγια στις παρακάτω πρόσθετες Υπηρεσίες (Επιλογές WIND) ως εξής:


Υπηρεσία WIND SMS 60 Μηνιαίο Πάγιο 5€
Υπηρεσία WIND SMS 120 Μηνιαίο Πάγιο 9€
Υπηρεσία WIND SMS 300 Μηνιαίο Πάγιο 22€
Υπηρεσία WIND MMS 15 Μηνιαίο Πάγιο 3€

Οι μεταβολές που αφορούν σε αυξήσεις τιμών είναι οι ακόλουθες:

* Αύξηση τιμής για αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς εθνικά δίκτυα σε: 0,1423€, η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου, εκτός του προγράμματος Συμβόλαιο Q, στο οποίο η τιμή παραμένει ως έχει.
* Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης κλήσεων σε 60 δευτερόλεπτα, η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου, εκτός των: WIND XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, XL1000, Χρόνου Ομιλίας WIND 100, 140, 200, 250, 280, 390, 560, Καρτοσύνδεσης 15, 20, 25, 35, Συμβόλαιο Q, στα οποία ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης παραμένει ως έχει.

Αναλυτικές χρεώσεις των προγραμμάτων συμβολαίου στην ιστοσελίδα της WIND.

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Ιουνίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.