Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ισχυρή έκρυξη στον Κορυδαλλό. Η στιγμή του ΜΠΑΜ [ VIDEO ]

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε έξω απο τις φυλακές κορυδαλλού στις 22:12 χθες το βράδυ.
Επι τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής.

Δείτε το video με την στιγμή της έκρηξης.




Πηγή: News24Plus

Ισχυρότατη έκρηξη στον Κορυδαλλό έξω από τις φυλακές.

- Επίδειξη ισχύος τρομοκρατών έξω από την καλύτερα φυλασσόμενη φυλακή της χώρας - Κρατούνται ομοϊδεάτες τους
- Υπάρχουν και πάλι αθώα θύματα - Τραυματίας μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της
- Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της έκρηξης.

Ισχυρότατη έκρηξη έξω από τις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού σημειώθηκε στις 22:12 χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό γυναίκας από τα θραύσματα γυαλιών της μπαλκονόπορτας του σπιτιού της.
Η γυναίκα βρίσκοταν στο διαμέρισμά της και ........

παρακολουθούσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και όταν εξερράγη ο μηχανισμός τραυματίστηκε, κάτι που δείχνει ότι οι τρομοκράτες για άλλη μία φορά απέδειξαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να αφήνουν πίσω τους θύματα και τραυματίες.

Στις 21:47 άγνωστος είχε προβεί σε δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και στον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ. «Σε 27 λεπτά θα εκραγεί βόμβα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη απέναντι από τον αριθμό 199. Εκκενώστε τις πολυκατοικίες, δεν είναι φάρσα» φαίνεται να είπε ο άγνωστος.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν εκεί και χτυπώντας τα κουδούνια των πολυκατοικιών επιχειρούσαν την εκκένωσή τους από τους ενοίκους. Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε κάδο απορριμμάτων μέσα σε σακβουαγιάζ, κοντά στον μαντρότοιχο των γυναικείων φυλακών.

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας εκτιμούσαν ότι η βομβιστική επίθεση ήταν έργο της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς-Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών» χωρίς όμως να αποκλείουν κάποια άλλη τρομοκρατική ονομασία.
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς τους τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών οι βομβιστές χρησιμοποίησαν 10 κιλά εκρηκτικής ύλης. Σχηματίστηκε μεγάλος κρατήτας και υπάρχουν αρκετές υλικές ζημιές σε τζαμαρίες στα γύρω κτίρια.

Η έκρηξη βόμβας στον Κορυδαλλό που φυλάσσεται τόσο καλά με εσωτερική και εξωτερική φρούρηση αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία επίδειξη ισχύος των τρομοκρατών μετά τις συλλήψεις μελών του Επαναστατικού Αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται ο Νίκος Μαζιώτης και ο Σαράντος Νικητόπουλος.

Πηγή: Νewsit

Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες στη ΔΕΗ από τις 25 Μαΐου

Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Μαίου αποφάσισε σήμερα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για το ασφαλιστικό.

Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για "άνευ προηγουμένου επίθεση από την μεριά της Κυβέρνησης που εκτός του ότι έχει παραδοθεί στις πιέσεις των αγορών (και πετσοκόβει κάθε λαϊκή κατάκτηση βάζοντας τα συνήθη υποζύγια να πληρώσουν για την κρίση που δημιούργησαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα της ΝΔ που θα καταγραφεί στα διεθνή χρονικά ως η πιο ανεύθυνη Κυβέρνηση) δεν τηρεί και το λόγο της.

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι με το νομοσχέδιο για .......

το ασφαλιστικό επιχειρείται ευθεία και μόνιμη παρέμβαση στην αυτονομία του ασφαλιστικού φορέα (ΟΑΠ-ΔΕΗ) και, επιπλέον, αγνοείται ότι η περιουσία του ταμείου σύμφωνα με την τελευταία αναλογιστική μελέτη ανέρχεται σε 11,9 δισ. ευρώ.

Πηγή: Newsit

Απεργία της ΟΛΜΕ στις 20 Μαΐου

Να συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 20/5, με αιχμή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς το ΔΣ της ΟΛΜΕ

«Απεργούμε από κάθε εκπαιδευτική διαδικασία που είναι προγραμματισμένη εκείνη την ημέρα (όπως ενδοσχολικές εξετάσεις, εργασίες στα βαθμολογικά κέντρα, Πανελλαδικές Εξετάσεις των τελειοφοίτων των εσπερινών λυκείων κάθε τύπου κ.λπ.), σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

Επισημαίνει, ωστόσο, πως «δεδομένου ότι η ..........

ομοσπονδία δεν επιθυμεί να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες λόγω της γενικής απεργίας σε σκληρά εργαζόμενους μαθητές, καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να αναβάλει τις προγραμματισμένες για εκείνη την ημέρα Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών λυκείων. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για τις συνέπειες θα βαρύνουν το υπουργείο Παιδείας».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Και η ΟΤΟΕ απεργεί στις 20/5

Και η ΟΤΟΕ θα απεργήσει στις 20/5, συμμετέχοντας έτσι στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Έτσι ανακοίνωσε μετά τη σημερινή της συνεδρίαση με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό.

Η ΟΤΟΕ, εκτιμά ότι «το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ανατρέπει το χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης στο σύνολό της και στην ουσία δημιουργεί δυσβάσταχτους όρους επιβίωσης για τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, αλλά και για τις επόμενες γενιές, ενώ παράλληλα υποβαθμίζει σημαντικά και τους κλάδους υγείας με ανοιχτά τα θέματα της περιουσίας τους και των παροχών υγείας».

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ αποφάσισε τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου την ........

προσεχή Δευτέρα (17 Μαΐου), προκειμένου να παρθούν αποφάσεις κλιμάκωσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εντός, αλλά και εκτός του προγραμματισμού δράσης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Πηγή: Star.gr

Στα μανταλάκια το DVD της Ντούβλη

Μετά το «απαγορευμένο» της Τζούλιας, έρχεται το DVD της Ντούβλη, που θα κρεμαστεί στα μανταλάκια αύριο, Παρασκευή!
Μια πρώτη γεύση από το concept του «Sex and the City in Athens» -όπως θα λέγεται το «πόνημα»- δίνει το εξώφυλλο: η Μαριάνα με φωσφωριζέ φούξια νύχι, με άβαφη ρίζα τουλάχιστον 2 μηνών και guest ένα πούρο ναααα (με το συμπάθιο).

Κι αν η Τζούλια αρκέστηκε στον ένα, τον «μεγάλο» Ίαν Σκοτ, η Μαριάννα μάζεψε... κομπανία: τον 30χρονο Ζαφείρη, τον 37χρονο Δημήτρη, τον Tony Carrera (αυτός είχε ξεμείνει από της Τζούλιας το DVD) και την Βίβιαν Ιωακείμ.

Σε ρόλο - έκπληξη θα δούμε το... πούρο, το οποίο η Μαριάννα κρατά .........

καματωτά καμαρωτά και «ζαχαρώνει» τα 20 εκατοστά του. Σαμπάνια δεν θα έχει -σε μπουκάλι τουλάχιστον- γιατί την πρόλαβε άλλη!

Η νέα πρωταγωνίστρια, πάντως, έχει ήδη τονίσει πως γύρισε το πορνό DVD για... το παιδί της! Αμάρτησε η έρμη η μάνα, αλλά τι να κάνει; Στα ύψη έχουν φτάσει τα έξοδα για να αναθρέψεις τα βλαστάρια σου την σήμερον ημέρα!

Όταν βλέπεις ένα ωραίο κουτί με μια φάλαινα μέσα, καταλαβαίνεις ότι το μοναδικό που σου προκαλεί είναι λύπη», σχολίασε ο Μένιος Φουρθιώτης και διέψευσε τις φήμες ότι αναλαμβάνει το μανατζεριλίκι και της Ντούβλη.

Θα πέσουν κεφάλια με την νέα τσόντα -να το δείτε- και οι δύο ξανθιές θα αρχίσουν τις κόντρες για το ποιά έκανε καλύτερα το αχ και το βαχ ή ποιά είχε τις καλύτερες πόζες και στάσεις...

Άσε που οι φήμες λένε πως ο Μένιος θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη gay ταινία, κάτι που ο ίδιος απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει...




Πηγή: Star

Αντιδρά ο Μπρεδήμας για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Επικούρειο Απόλλωνα

Με κατεπείγουσα ερώτηση κατέθεσε σήμερα ο Νομαρχιακός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού συμβουλίου θεόδωρος Μπρεδήμας που αντιδρά στην διαμαρτυρία των Ηλειών που έχουν κάνει στον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα διεκδικώντας Δήμο Επικούρειου Απόλλωνα στην περιοχή τους.

Την όλη ενέργεια ο κος Μπρεδήμας αναφέρει ως "παράβασιν κάθε αρχής και έννοιας ΔΙΚΑΙΟΥ, παραβιάζουν κατάφωρα τον Ποινικό Νόμο και καθίστανται αυτομάτως καταπατητές των αρχών της εννόμου τάξεως."
Και καταλήγει λέγοντας: ΓΙΑΤΙ λοιπόν αντίστοιχα και το παγκόσμιας ακτινοβολίας Μνημείο που είναι ο Επικούριος (ευρισκόμενος εντός των ορίων της Μεσσηνίας) δεν απολαμβάνει της και εκ του Συντάγματος προβλεπόμενης αρχής της ίσης Μεταχείρισης;

Ολόκληρη η ερώτηση Μπρεδήμα αναφέρει: ........

Προς τον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημ. Δράκο

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Του νομαρχιακού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Θεοδώρου Π. Μπρεδήμα σχετικά με την επιχειρούμενη κατάληψη του παγκοσμίου ενδιαφέροντος μνημείου του Ναού του Επικούριου Απόλλωνος και υπαγωγή του στην Ηλεία καίτοι ευρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Είρας του νομού Μεσσηνίας.

(Δια του προέδρου του Ν. Σ. κ. Χρ. Παναγιωτόπουλου)

κ. Νομάρχη
Έκπληκτοι οι Μεσσήνιοι πολίτες παρακολουθούν αγανακτισμένοι την αυτοδικία που συντελείται εντός των ορίων του Δήμου Είρας του νομού Μεσσηνίας δια της επιχειρούμενης κατάληψης του Ναού του Επικούρειου Απόλλωνος από Ηλείους οι οποίοι αυτογνωμόνως και κατά παράβασιν κάθε αρχής και έννοιας ΔΙΚΑΙΟΥ, παραβιάζουν κατάφωρα τον Ποινικό Νόμο και καθίστανται αυτομάτως καταπατητές των αρχών της εννόμου τάξεως.
Ήδη πληροφορούμεθα, ότι όσον εσείς όσον και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, προέβηκατε στις ανάλογες καταγγελίες προς τις αρμόδιες διοικητικές και εισαγγελικές αρχές.

Πέραν όμως, των ως άνω ενέργειών σας, θα πρέπει να προβείτε κατεπειγόντως σε σχετικό διάβημα προς την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ως εγγυητή της Νομιμότητας στη Χώρα για την προστασία ενός Μνημείου που σεβάστηκαν οι αιώνες και είναι παγκόσμιας ακτινοβολίας.
Οι ισχυρισμοί των άσχετων «φιλολογούντων» ότι ο προκείμενος Ναός ανήκει εις όλον τον Κόσμον απαντάμε ότι και η Αρχαία Ολυμπία είναι Παγκόσμιο Μνημείο αλλά δικαιωματικά και σωστά οι Ήλειοι την αναφέρουν ως ευρισκόμενη ΕΝΤΟΣ των ορίων τους. ΓΙΑΤΙ λοιπόν αντίστοιχα και το παγκόσμιας ακτινοβολίας Μνημείο που είναι ο Επικούριος (ευρισκόμενος εντός των ορίων της Μεσσηνίας) δεν απολαμβάνει της και εκ του Συντάγματος προβλεπόμενης αρχής της ίσης Μεταχείρισης;
Επίσης ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι Βουλευτές Μεσσηνίας, να μας ενημερώσουν σε ποιες ενέργειες προέβησαν για την αποκατάσταση της νομιμότητας. ΔΙΟΤΙ, επί του θέματος θα υπάρξει συνέχεια.

Εν όψει όλων αυτών και όσων θα αναφέρουμε κατά την συζήτηση της παρούσας
ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ
1) Αν προτίθεται να μας ενημερώσει και
2) Σε ποιες πρόσθετες ενέργειες πρόκειται να προβεί η ΝΑΜ μετά του Δημάρχου Είρας. Και τούτο διότι δοκιμάζεται η πολιτική αξιοπιστία και του αρμόδιου Υπουργού Πολιτισμού και της Δικαιοσύνης η οποία είναι το οχυρό της Δημοκρατίας

Καλαμάτα 13-5-2010

Ο ΕΡΩΤΩΝ
(Θ. Π. ΜΠΡΕΔΗΜΑΣ)

ΣΧΟΛΙΟ
ΚΕ Μπρεδήμα, μια ένσταση. Ο ναός του επικούρειου Απόλλωνα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕ στην Μεσσηνία. Μην μας αποκαλούν ανιστόρητους χωρίς λόγο.
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΗΚΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.


Οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης από ΟΑΕΔ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14/05/2010 και ώρα 14:00 θα αναρτηθούν οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Υπηρεσιών Φθιώτιδος, Κοζάνης, Αρκαδίας, Ροδόπης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λέσβου, με βάση δικαιολογητικά υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας της προκήρυξης του Δημοσίου τομέα, έτους 2008, του Ν.2643/98, στις έδρες των επιτροπών καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού http://www.oaed.gr.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης των πινάκων των .........

Επιτροπών: 1.Αττικής & Νήσων 2. Θεσσαλίας & 3. Πελοποννήσου, θα γνωστοποιηθεί με νέο δελτίο τύπου.

Ολυμπιακός: Από βαριά έως... εξοντωτική η καμπάνα!

Από βαριά έως... εξοντωτική αναμένεται να είναι η τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού ύστερα από όλα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Το πιθανότετο είναι ότι κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, ενώ ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει για τέτοιου είδους επεισόδια ακόμα και αφαίρεση βαθμών, έως και αποβολή από το πρωτάθλημα!

Ο τραυματισμός του φροντιστή του ΠΑΟΚ εντός του αγωνιστικού χώρου πριν από την έναρξη του ματς μπορεί να επιφέρει στον Ολυμπιακό βαρύτατο πρόστιμο και σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ μπορεί να επιφέρει αφαίρεση βαθμών ή και αποβολή από το πρωτάθλημα.
Το τελευταίο σενάριο βέβαια είναι ακραίο και ..........

απίθανο να πραγματοποιηθεί, αλλά η αθλητική νομοθεσία το προβλέπει.

Επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται στα πλέι οφ, η αποβολή ή η αφαίρεση βαθμών -που στην πρώτη περίπτωση μπορεί να σημάνει και την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου- είναι από τα πλέι οφ, αλλά και η περίπτωση αυτή θεωρείται εξαιρετικά απίθανη.

Το πιο πιθανό λοιπόν είναι η τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές στο επόμενο πρωτάθλημα, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικά της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αυτή την τιμωρία, αφού είναι υπότροπος από την τιμωρία της έδρας του στο ματς με την Καβάλα.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις εκθέσεις διαιτητή (γράφει στο φύλλο αγώνα όλα όσα έγιναν εντός του αγωνιστικού χώρου), παρατηρητή και αστυνομίας, που αναμένεται να είναι άκρως επιβαρυντικές και βεβαίως από την κρίση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague που αναμένεται να καλέσει την ερχόμενη Τρίτη σε απολογία τον Ολυμπιακό.

Στα ύψη η ανασφάλιστη εργασία παραδέχεται ο Α. Λοβέρδος

Στο 25% ανέρχεται η ανασφάλιστη εργασία σύμφωνα με τα αποτελέσματα 22.000 ελέγχων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και του ΙΚΑ, κατά το τρίμηνο Φεβρουάριος-Απρίλιος του τρέχοντος έτους, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Ο υπουργός παραδέχθηκε την υποστελέχωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας λόγω αφενός της αποχώρησης της εργαζομένων στα προγράμματα σταζ και συνταξιοδοτήσεων και αφετέρου της απαγόρευσης προσλήψεων.
Παρ’ όλα αυτά, είπε, οι έλεγχοι ανέδειξαν .......

προβλήματα στη «μαύρη» ανασφάλιστη εργασία που εν τέλει θα βοηθήσουν στην αύξηση των εισφορών κατά 4%.

Ο υπουργός είπε ότι με δεδομένη την κακή κατάσταση στον τομέα της στελέχωσης των υπηρεσιών ευελπιστεί να προηγηθεί το υπουργείο και οι υπηρεσίες που εποπτεύει από τις μετατάξεις που θα γίνουν από την πρώην Ολυμπιακή και την Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε., αλλά και τους οργανισμούς του δημοσίου που θα καταργηθούν.

Ο ερωτών βουλευτής Φώτης Κουβέλης είπε ότι η απουσία των υπηρεσιών του Σ.ΕΠ.Ε. στις σημερινές συνθήκες εργασιακών σχέσεων συνηγορεί στη δημιουργία ενός ζοφερού τοπίου.

Εκτός αυτού ο κ. Κουβέλης επισήμανε μη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου, αλλά και πολλά κενά στις Κοινωνικές Επιθεωρήσεις, ενώ κάλεσε τον υπουργό να προχωρήσει γρήγορα στις μετατάξεις.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Ο ΠΑΟΚ στο Champions League, ξύλο στο Καραϊσκάκη

Πεδίο μάχης θύμισε χθες το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ σε αρένα μετατράπηκε ο χώρος μέσα στη φυσούνα καθώς επακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Έγιναν συμπλοκές μεταξύ των ΜΑΤ και εξαγριωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, έσπασαν καθίσματα, προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο σκόρερ Βλάνταν Ιβιτς που δέχτηκε πλαστικά μπουκάλια την ώρα που πήγε να καθήσει στον πάγκο (92΄), πέταξε ένα μπουκάλι προς το μέρος των φιλάθλων. Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα έβαλαν με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Τα συνθήματα έπεσαν βροχή: «Ερνέστο Βαλβέρδε», «κοίτα πώς κατάντησες τον Ολυμπιακό».

Μία διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της στις εξέδρες πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά τη λήξη οι παίκτες του ΠΑΟΚ έτρεξαν στα αποδυτήρια, ενώ οι Γκαρσία, Τσιρίλο, Βιτόλο παρέμειναν στη σέντρα και πανηγύρισαν τη νίκη. Οταν όμως κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα, ο ...........

Γκαρσία σήκωσε τις γροθιές του, ο Ντουντού κλώτσησε με δύναμη την μπάλα προς το μέρος του Ουρουγουανού αμυντικού μέσου. Ακολούθησαν συμπλοκές παικτών. Οι Ντουντού, Μήτρογλου, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος επιτέθηκαν στον Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός ανταπέδωσε με γροθιές. Ο Ιβιτς μπήκε στη μάχη και τον ακολούθησε ο Ρ. Μπράβο. Για λίγα λεπτά ο χώρος μέσα στη φυσούνα θύμιζε αρένα. Ο Σάντος και οι συνεργάτες τράβηξαν τους ποδοσφαιριστές τους στ΄ αποδυτήρια και τα επεισόδια πήραν τέλος. Με καθυστέρηση πέρασαν τη φυσούνα ο Δαλούκας και οι συνεργάτες του. Τα μπουκάλια προς το μέρος τους έπεσαν βροχή.

Οι μάχες συνεχίστηκαν στις έξέδρες του Καραϊσκάκη. Η Αστυνομία έφερε ενισχύσεις με διμοιρίες ΜΑΤ. Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί όρμησαν με μανία προς τους άνδρες των ΜΑΤ στις εξέδρες, κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Επεσε άγριο ξύλο! Χτυπήθηκαν άνδρες των ΜΑΤ και οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι συμπλοκές διήρκεσαν περίπου 15 λεπτά. Η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών και οι φίλοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν αρον αρον από το γήπεδο. Τα επεισόδια μικρής έκτασης συνεχίστηκαν στο κεντρικό πάρκινγκ. Ο επίσημος Ολυμπιακός καταδίκασε τα επεισόδια και έβαλε φίμωτρο στους ποδοσφαιριστές. Απαγορεύτηκαν μέχρι το τέλος της σεζόν οι δηλώσεις. Στέλεχος της διοίκησης υποστήριξε: «Καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Είναι λογικό να έχει παράπονα. Ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος τόσα χρόνια με πρόεδρο τον Σωκράτη Κόκαλη. Το ίδιο θα γίνει τα επόμενα χρόνια».

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Στο μεταξύ, ξύλο έπεσε στη διάρκεια της προθέρμανσης των γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Πρωταγωνιστής ήταν ο φροντιστής των φιλοξενούμενων Γιασέρ Ζέινο και οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο! Το περιστατικό άρχισε όταν οπαδός του Ολυμπιακού μπήκε στο τερέν και πήρε την μπάλα που έκαναν την προθέρμανση οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ Κώστας Χαλκιάς και Ντάριο Κρέσιτς. Αμέσως ο φροντιστής του Δικεφάλου του Βορρά Ζέινο έτρεξε για να πάρει την μπάλα, έπιασε τον ανεγκέφαλο οπαδό και ήρθαν στα χέρια. Από τη θύρα 7 πήδηξαν στο τερέν τρεις οπαδοί. Γρονθοκόπησαν τον Σύρο φροντιστή, ο οποίος προσπάθησε να ανταποδώσει. Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου έβαλαν τάξη κατόπιν εορτής. Ο Ζέινο οδηγήθηκε ζαλισμένος στ΄ αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Τσιρώνης πήγε προς το μέρος της θύρας 7 για να ηρεμήσει τα πνεύματα και άκουσε τις έντονες αποδοκιμασίες των οργανωμένων ερυθρόλευκων οπαδών.

●●● Τέλος τα πλέι οφ για τον Μαρέσκα. Ο Ιταλός συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάτρες και θα χάσει τους δύο αγώνες με Αρη και ΑΕΚ. Με καμπάνα από μια έως τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Ολοφ Μέλμπεργκ για την κόκκινη κάρτα που πήρε χθες από τον Δαλούκα. Για το ματς με τον Αρη τιμωρημένος είναι ο Τοροσίδης, ενώ στη συνάντηση με ην ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι Νουντού, Λούα Λούα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Πρεμιέρα αύριο για τις πανελλαδικές

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει αύριο η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συνολικά 92.882 υποψήφιοι προσέρχονται το πρωί της Παρασκευής στα εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας διεκδικώντας μία θέση στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, η εισαγωγή στα οποία αναμένεται από φέτος ευκολότερη, καθώς το υπουργείο Παιδείας κατάργησε τη βάση του 10.

Η εξέταση κάθε μαθήματος θα ξεκινά στις 8:00 π.μ. Οι .......

υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 07.30 π.μ.

Με βάση τη σχετική Υπουργική Απόφαση, οι θέσεις εισακτέων για το ακαδ. έτος 2010-2011 ανέρχονται:

α) Στα Πανεπιστήμια και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες της χώρας σε 40.750.

β) Στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπ/σης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης σε 43.940.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου, με την εξέταση των υποψηφίων στο μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον άξονα Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, από το 132,7 χλμ. έως το 135,7 χλμ., για την ασφαλή εκτέλεση του έργου «αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη (υπό κατασκευή και σύνδεση σηράγγων Στέρνας)».

Συγκεκριμένα, από τις 7 το πρωί της Παρασκευής .......

14/5, έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 20/5 θα γίνει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Δράκος: Nα μην γίνει χαμενη ευκαιρία ο «Καλλικράτης»

«Ζητάμε, ο 'Καλλικράτης' να πάρει τις σωστές του διαστάσεις, γιατί, έτσι όπως διαμορφώνεται, αποτελεί μια - κατά την άποψή μας - χαμένη ευκαιρία. Μια χαμένη ευκαιρία να ενισχυθεί η περιφερειακή δημοκρατία και ο ρόλος της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης και θεσμικά και οικονομικά».

Αυτο τονίζει ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος στην επιστολή που απέστειλε σήμερα στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση με θέμα «Οικονομικές και επιχειρησιακές ελλείψεις του Προγράμματος Καλλικράτης».

Ο κ. Δράκος στην επιστολή του αφού παρουσιάζει αναλυτικά ..........

τις οικονομικές και επιχειρησιακές ελλείψεις τονίζει μεταξύ άλλων: «είναι ορατός ο κίνδυνος να περιέλθουμε στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν ως το 2004, καθώς αφενός οι πόροι που προβλέπει το νομοσχέδιο υπολείπονται σημαντικά των πόρων που έχουμε κατόπιν εμπεριστατωμένης μελέτης υπολογίσει ότι απαιτούνται κατ’ ελάχιστον για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε και, αφετέρου, δεν καλύπτουν τις πρόσθετες αρμοδιότητες, τη μισθοδοσία του προσωπικού, το κόστος των νέων επιτροπών και οργάνων που δημιουργούνται - και των οποίων τη χρησιμότητα εμείς αμφισβητούμε - και, γενικότερα, όλα εκείνα τα οποία μετακυλίονται από τον κρατικό προϋπολογισμό στις Περιφέρειες. Αφού η φορολογική αποκέντρωση που μας υποσχεθήκατε εξακολουθεί να παραμένει ζητούμενο, ενώ οι υπόλοιποι πόροι που ως σήμερα εισπράτταμε απευθείας - κυρίως τέλη, πρόστιμα κλπ. - φαίνεται, από το κείμενο του νομοσχεδίου, ότι μας έχουν αφαιρεθεί!»

Και προσθέτει: «Η σοβαρότητα και η έκταση του εγχειρήματος, ιδίως μάλιστα σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας απαιτεί, σταθερά και καλά προετοιμασμένα βήματα, με σχέδιο, αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τους θεσμούς. Και απαιτεί συγκεκριμένες δεσμεύσεις και σαφείς απαντήσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θεσμοθετούμε ένα Πρόγραμμα, του οποίου η βιωσιμότητα είναι εξαρχής ναρκοθετημένη»

Κατάργηση, υποβιβασμός και συγχώνευση Δημοτικών Σχολείων στην Μεσσηνία.

Δόθηκε στην δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων πίνακας με τα σχολεία που κλείνουν ή συγχωνεύονται ανά την Ελλάδα.
Την απόφαση υπογράφουν οι Υφυπουργοί Οικονομικών κος Φίλιππος Σαχινίδης και Παιδείας δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Στην απόφαση που εκδόθηκε αναφέρει:

Υποβιβάζονται από το σχολικό έτος 2010-2011 οι παρακάτω σχολικές μονάδες κατά Δ/νση και Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Το 12ο Δ.Σ Καλαμάτας από δεκαθέσιο σε εννιαθέσιο.

Ενώ Καταργούνται από το σχολικό έτος 2010 - 2011 τα παρακάτω Νηπιαγωγεία κατά Διεύθυνση και Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ως εξής :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
3ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε.
Το Μονοθέσιο Νηπιαγωγείο Κρεμμυδίων

Η Α. Διαμαντοπούλου για τα παράνομα πτυχία

Στα ζητήματα που έθεσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ), με το υπόμνημά της σχετικά με την εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πέρυσι για το διεθνές απολυτήριο, η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, με ανακοίνωσή της διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«1) Σχετικά με την έκδοση παράνομων πτυχίων από ιδιωτικά TEE - που έλαβε χώρα επί της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας - έχει ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία για την πλειονότητα αυτών και επιβλήθηκαν οι ποινές από τα αρμόδια Υπηρεσιακά Συμβούλια σε ιδιοκτήτες και Διευθυντές Ιδιωτικών ΤΕΕ.

2) Σχετικά με το ζήτημα της διαρροής θεμάτων, ..........

κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων του 2009, στην Καλαμάτα, η Υπουργός Παιδείας με έγγραφό της υπέβαλε ένσταση για την ποινή των 25.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη, υπογραμμίζοντας ότι είναι δυσαναλόγως επιεικής και ελήφθη ύστερα από κακή εκτίμηση των παραβάσεων που διέπραξε ο εν λόγω νόμιμος εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης.

3) Η υπόθεση του Ι.Β. που ανέκυψε πριν από ένα χρόνο απασχόλησε την εγχώρια και την διεθνή κοινή γνώμη, έχει μείζονα ηθική, εκπαιδευτική και πολιτική σημασία. Η εμπλοκή εκπαιδευτηρίων, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε μία υπόθεση με αυτές τις διαστάσεις, εγείρει ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τη Δικαιοσύνη και το Υπουργείο, αλλά και την κοινωνία ολόκληρη. Αυτό που κατ’ ουσίαν αναδεικνύεται μέσα από αυτή την «πατέντα» για την παραβίαση των διεθνών κανόνων και διαδικασιών, που ορίζονται αποκλειστικά και μόνο από τον Οργανισμό Διεθνούς Απολυτηρίου (Ιnternational Baccalaureate Οrganisation) που εδρεύει στην Γενεύη, είναι το τεράστιο ηθικό κενό που εντοπίζεται πλέον στα θεμέλια της κοινωνικής οργάνωσης στον τόπο μας και αφορά στην αγοραπωλησία της «επιτυχίας».

Όπως προέκυψε από την ολοκλήρωση της έρευνας, που ζήτησε η Υπουργός Παιδείας, η τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας διέταξε ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2009.

Το Πόρισμά της, που καταλόγισε ευθύνη σε ένα Εκπαιδευτήριο, σε ένα άτομο μη εκπαιδευτικό και σε ιδιώτες (γονείς και μαθητές), αρχειοθετήθηκε με την από 14.09.2009 απόφαση του Διευθυντή Δημόσιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής με το αναφερόμενο στην απόφαση αυτή αιτιολογικό ότι «δεν προκύπτουν πειθαρχικές ευθύνες για υπαλλήλους που υπόκεινται στην πειθαρχική εξουσία μας». Με την ίδια απόφαση το Πόρισμα διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών στις 8.10.2009 (είκοσι μέρες μετά την έκδοση της και αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009), όχι όμως στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων χθες (11/05/2010) για την ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά 21 υπευθύνων και σε συνδυασμό με τα παραπάνω ευρήματα της έρευνας, η Υπουργός Παιδείας αποφάσισε τα εξής:

1. Να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την αποκατάσταση της ηθικής ζημίας που υπέστη το εκπαιδευτικό έργο και η εκπαιδευτική κοινότητα στην Ελλάδα.

2. Να διατάξει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση με βάση τα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας και τις τυχόν ατέλειες και παραλείψεις οργάνων του Υπουργείου και εποπτευομένων από αυτό φορέων.»

Εκπαιδευτική συνάντηση δασκάλων και νηπιαγωγών στα Φιλιατρά.

Εκπαιδευτική συνάντηση ανάμεσα σε δασκάλους και νηπιαγωγούς του 1ου Γραφείου Π.Ε. πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βορέειον Πνευματικό κέντρο στα Φιλιατρά.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε τη συνεργασία ανάμεσα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο προκειμένου να μειωθούν οι παράγοντες της σχολικής αποτυχίας όταν το παιδί μπαίνει στο δημοτικό σχολείο.
Γι' αυτό οι δάσκαλοι που συμμετείχαν ήταν αυτοί που διδάσκουν στην πρώτη τάξη.

Εισηγήτριες και οργανώτριες της ημερίδας ήταν .........

οι σχολικοί σύμβουλοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Θεοφανία Σιούτη και της προσχολικής αγωγής η κ. Κωνσταντινιά Παπαϊωάννου.
Στην εισήγησή της η κ. Σιούτη αναφέρθηκε στην εισαγωγή του παιδιού στο δημοτικό σχολείο και στις προσδοκίες που έχουν οι δάσκαλοι από την προσχολική αγωγή.
Η κ. Παπαϊωάννου στη δική της εισήγηση έδωσε έμφαση στον ιδιαίτερο τρόπο που διαπραγματεύονται τους μαθησιακούς στόχους και τις δραστηριότητες στο νηπιαγωγείο, αλλά και τις προϋποθέσεις της ομαλής μετάβασης από τη μία βαθμίδα στην άλλη. Ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς κατά την οποία ανταλλάχθηκαν απόψεις για μια καλύτερη συνεργασία και μια ομαλότερη μετάβαση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2010. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων το πρόγραμμα των πανελλαδικών Εξετάσεων 2010.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:






ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄) ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-05-2010
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ [ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ]


ΔΕΥΤΕΡΑ 17-05-2010
ΒΙΟΛΟΓΙΑ [ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ]
ΦΥΣΙΚΗ [ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ]
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ [ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ]
ΙΣΤΟΡΙΑ [ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ]


ΤΕΤΑΡΤΗ 19-05-2010
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ [ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ [ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΝ) ]


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-05-2010
ΙΣΤΟΡΙΑ [ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]
ΒΙΟΛΟΓΙΑ [ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]
ΧΗΜΕΙΑ – ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ [ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) ]
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ [ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) ]


ΤΕΤΑΡΤΗ 26-05-2010
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ [ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]
ΦΥΣΙΚΗ [ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΝ) ]


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-05-2010
ΛΑΤΙΝΙΚΑ [ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]
ΧΗΜΕΙΑ [ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ]
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ [ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) ]
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ [ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) ]


ΔΕΥΤΕΡΑ 31-05-2010
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ [ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ]

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:00 π.μ.
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 07.30 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Μαΐου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.