Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Σε αποκλεισμό των εθνικών οδών προσανατολίζονται οι αγρότες

Έτοιμοι να μετακινήσουν τα τρακτέρ στους εθνικούς δρόμους την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου δηλώνουν οι αγρότες από 19 νομούς της χώρας που μετέχουν στο πανελλαδικό όργανο, το οποίο συνεδρίασε την Κυριακή στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του πανελλαδικού οργάνου, οι αγρότες επιστρέφοντας στα χωριά τους θα συγκροτήσουν ένα μπλοκ σε κάθε νομό με προσυγκεντρώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 12 του μήνα στα χωριά.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, τότε θα εκτιμηθούν οι δυνατότητες, όπως επίσης και τα σημεία των πιθανών αποκλεισμών των εθνικών δρόμων.

Μέχρι τότε όμως δεν κόβουν τις γέφυρες επικοινωνίας με το ...........

υπουργείο παρά το γεγονός ότι το σύνολο των ομιλητών, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στη Λιβαδειά, μίλησαν για «εμπαιγμό».

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Μέχρι σήμερα κανένα από τα μέτρα που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των αγροτών δεν έχει προωθηθεί», δήλωσε ο Βάιος Γκανής, εκ μέρους του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου.

Την ίδια ώρα, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή μίλησε με αγρότες στο δημοτικό θέατρο του Δομοκού.

Η υπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που έχουν σχέση με την αναμόρφωση του ΕΛΓΑ ενώ σε ό,τι αφορά την ΑΓΡΟΓΗ παρέπεμψε σε ανακοινώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

«Ο αγώνας ο οποίος δίνουμε είναι πολύ μεγάλος και οι αντιθέσεις, ο τοπικισμός ή τα συμφέροντα πολύ μεγάλα», σημείωσε για το ίδιο θέμα.

«Πολύτιμα εργαλεία στα χέρια όλων μας», χαρακτήρισε η κα Μπατζελή την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης, η οποία, όπως υπογράμμισε, «θα ολοκληρωθεί οπωσδήποτε μέσα στους χρόνους που έχουν τοποθετηθεί».

Πηγή: in.gr

«Οικογενειακή επιχείρηση» διαρρήξεων στην Ηλεία!

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» και ο 58χρονος πατέρας από τα Λεχαινά «μύησε» τον 27χρονο γιο του στον… μαγικό κόσμο του εύκολου κέρδους μέσα από τις διαρρήξεις αυτοκινήτων!
Όμως, η Αστυνομία της Πάτρας έβαλε τέλος στην «οικογενειακή επιχείρηση»!

Πατέρας και γιος, που και οι δύο είχαν ............

καταδικαστεί στο παρελθόν για αντίστοιχες υποθέσεις, βρέθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Πάτρα και μέσα σε λίγα 24ωρα κατάφεραν να διαρρήξουν επτά οχήματα στο κέντρο της πόλης και την ευρύτερη περιοχή!

Και θα συνέχιζαν απτόητοι τη δράση τους, αν δεν τους εντόπιζαν εγκαίρως οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών πριν απομακρυνθούν από την περιοχή. Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διέταξε την κράτησή τους.

Πηγή: Πρώτο θέμα

Εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία του Νεοχωρίου Ζαχάρως

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σήμερα το πρωί πτώμα αγνώστων στοιχείων στην παραλία του Νεοχωρίου Ζαχάρως.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική αρχή Κατακόλου η οποία έσπευσε στο σημείο παρουσία ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε ότι πρόκειται για πτώμα πιθανόν ανδρός χωρίς να έχει προσδιοριστεί η ηλικία του σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο ........

Πύργου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κατακόλου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αστυνομικός απείλησε πολίτη με φαλτσέτα!!!!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, εξύβριση και απειλή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.

Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπληκτίστηκε στο Λουτράκι με πολίτη για μία θέση πάρκινγκ.
Στη συνέχεια τον απείλησε με φαλτσέτα και τράπηκε σε φυγή.
Πηγαίνοντας ο πολίτης στο αστυνομικό ..........

τμήμα να καταγγείλει το γεγονός είδε και αναγνώρισε τον Αστυνομικό.

Για τη υπόθεση εχει διαταχθεί ΕΔΕ και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΣΧΟΛΙΟ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ από το σώμα και με συνοπτικές διαδικασίες.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιανουαρίου 2010

Ele3.jpg (668 KB) 8arr03.jpg (273 KB)