Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η σιωπή Γερουλάνου και του opengov τα… 9μερα!

Την ώρα που η Ελλάδα στενάζει και οι πολίτες υποφέρουν και αναγκάζονται σε πρωτόγνωρες θυσίες είναι όχι μόνο ηθικά ανεπίτρεπτο αλλά και πολιτικά επικίνδυνο να βλέπουν τη δημοσιότητα σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος πρωτοκλασάτων υπουργών και του περιβάλλοντος τους, χωρίς καμία απάντηση.

Ο λόγος για τις καταγγελίες που έκανε .........

δημοσίως, με συνέντευξη του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο τοποθετηθείς και εν συνεχεία… αποπεμφθείς από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο, πρόεδρος του ΟΔΙΕ Δημήτρης Σεφτελής.

Καταγγελίες που στην ουσία εκθέτουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καθώς καταρρίπτουν πανηγυρικά τις διατυπωμένες θέσεις του περί αξιοκρατίας,… «βιογραφικών» στο opengov και διαφάνειας εκ μέρους της κυβέρνησης.

Διότι φέρνουν στο φως παρα-υπουργικές «παρέες» και «αυλές» που διοικούν οργανισμούς κατά πως νομίζουν, ακριβώς όπως συνέβαινε και στο παρελθόν. Είναι ενδεικτικό ότι στον ΟΔΙΕ, σύμφωνα με τα όσα επωνύμως υποστηρίζει ο κ. Σεφτελής, κουμάντο κάνει μια παρέα ανθρώπων με κεντρικό πρόσωπο τη διευθύντρια του γραφείου του κ. Γερουλάνου, Κατερίνα Χατζοπούλου!

Στα πρόσωπα αυτά πέραν του διευθύνοντος συμβούλου κ. Ζαχαρή, (που σύμφωνα με τον κ. Σεφταλή ήταν προσωπική επιλογή της κ. Χατζοπούλου!) συγκαταλέγεται πάντα κατά τον πρώην πρόεδρο του Οργανισμού, και ο… οδοντίατρος της(!) ο οποίος μάλιστα ήθελε να γίνει (και έγινε) εκτελεστικό μέλος αλλά και εποπτεύων του… κτηνιατρείου του ΟΔΙΕ , με πρώτη του ενέργεια την προώθηση της προκήρυξης διαγωνισμών ύψους 400.000 ευρώ για φαρμακευτικά υλικά.

Euro 2 Day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.