Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Άλλη μια επιτυχία σε ρεπορτάζ του Φιλιατρά News. Ο Αναστάσιος Πούλος θα είναι ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών.

Για άλλη μια φορά, ρεπορτάζ που κάνει ο τέως διαχειριστής μας για το Φιλιατρά News, είναι 100% έγκυρο και πολύ πριν το γράψουν οι Μεσσηνιακές εφημερίδες.
Διαβάσαμε στην σημερινή Μεσσηνιακή ..........

εφημερίδα "Ελευθερία", ότι μεταξύ των αντιδημάρχων που θα αναλάβουν είναι και ο κ. Αναστάσιος Πούλος, από τα Φιλιατρά. Δείτε εδώ.

Στις 17 Δεκεμβρίου σε ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε από τον τέως διαχειριστή μας, σας δώσαμε ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, το όνομα του κ. Τάσου Πούλου, να παίζει πολύ δυνατά για αντιδήμαρχος Φιλιατρών.
Σας λέγαμε συγκεκριμένα ότι στο τραπέζι είχαν πέσει δυο ονόματα. Αυτό του κ. Πούλου και του κ. Χαράλαμπου Παγάνη. Αλλά προβάδισμα για την αντιδημαρχία είχε ο Τάσος Πούλος.

Σήμερα λοιπόν σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία", ο Αναστάσιος Πούλος αναλαμβάνει την θέση του αντιδημάρχου. Αυτό βέβαια μένει να ανακοινωθεί και επίσημα και να σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία μας.
Μια είδηση την οποία σας είχαμε μεταφέρει 14 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ......

Αυτό είναι το Φιλιατρά News. Δίκαια πιστεύουμε έχει κατακτήσει το όνομα του ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΟΥ blog της Μεσσηνίας.
Γιατί όπως είχαμε γράψει στις 17 Δεκεμβρίου, εδώ στο Φιλιατρά News γίνεται ρεπορτάζ, οι πληροφορίες τσεκάρονται όσο περισσότερες φορές γίνεται και μετά μεταδίδονται σε εσάς με ασφάλεια. Δεν γράφουμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι έτσι για να πούμε ότι κάτι γράψαμε όπως κάποιο άλλο blog (μην πούμε την επωνυμία του blog...) της γειτονικής πόλης.
Αυτή είναι η αλήθεια μας. Αυτό είναι το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται εδώ και με την βοήθεια του τέως διαχειριστή μας.
Για να κάνει όλους εσάς τους αναγνώστες του να λέτε "Αυτό ξέρουμε , αυτό εμπιστευόμαστε". Ότι ακριβώς λεει το μότο μας στον τίτλο του blog.

Οχι αυτή η δημοσίευση δεν περιέχει αλαζονεία. Μακρυά από εμάς αυτό. Είναι η δικαίωση, είναι η επιβεβαίωση, για αυτά που σας μεταφέρουμε. Για να ξέρετε ότι όταν διαβάζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ στο Φιλιατρά News, αυτό που γράφουμε είναι 100% έτσι όπως το γράφουμε.
Ας είναι καλά ο τέως διαχειριστής μας. Σε αυτόν οφείλεται η όλη επιτυχία του Φιλιατρινού μας blog.

3 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.