Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Και βιντεοκλήση με iPhone από το Skype

Τη δυνατότητα βιντεοκλήσης για τους χρήστες iPhone προσφέρει από την Πέμπτη το Skype, για όσους θέλουν όχι μόνο να ακούν του συνομιλητές τους, αλλά και να τους βλέπουν. Η νέα υπηρεσία έρχεται με την τελευταία εκδοχή του Skype s iPhone app - διαθέσιμο στο App Store της Apple.

Η βιντεοσυνομιλία είναι ήδη πολύ δημοφιλής μεταξύ όσων χρησιμοποιούν το Skype στα κομπιούτερ τους, ωστόσο μέχρι σήμερα οι χρήστες κινητών τηλεφώνων δεν μπορούσαν να κάνουν και να δέχονται βιντεοκλήσεις.

«Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά ...........

σημαντικό, γιατί θα κάνει ευκολότερο για τον κόσμο να μοιράζεται τις στιγμές του», δήλωσε ο Rick Osterloh, αντιπρόεδρος του κλάδου προϊόντων για το Skype.

Η ποιότητα του βίντεο είναι ανάλογη με αυτή της σύνδεσης δικτύου. Αν η σύνδεση είναι αργή, τότε είναι καλύτερο να περιορίζεται ο χρήστης σε φωνητική, μόνο, κλήση. Μία ένδειξη στο «παράθυρο» του Skype ενημερώνει το χρήστη πότε και αν συνιστάται η εκτέλεση βιντεοκλήσης.

Η νέα εφαρμογή του Skype είναι συμβατή με τα τελευταία iPhones και iPod Touches. Τα iPads μπορούν να δέχονται βιντεοκλήσεις αλλά όχι να τις εκτελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.