Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ: Αποτιμά το εκλογικό αποτέλεσμα

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ενδεχομένως και αύριο, αναμένεται να συνεδριάσει η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προβεί στην αποτίμηση του αποτελέσματος των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Κι αν υπάρχει το θετικό κλίμα που δημιούργησε η επικράτηση του Πέτρου Τατούλη έναντι του Δημ. Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν υπάρχει το ίδιο για τους Δήμους στη Μεσσηνία, καθώς ούτε ένας από τους υποψηφίους που είχαν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να εκλεγεί. Πιο κοντά από όλους βρέθηκε ο ..........

Νικ. Τζώρτζης στη Μεσσήνη, αλλά σε όλο σχεδόν το νομό δεν είναι λίγες οι φωνές διαμαρτυρίας πως δεν υπήρξε βοήθεια ή γκρίνια για τις επιλογές, όπως και για το ρόλο πολιτικών και τοπικών παραγόντων.

Υπάρχει δε το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί Ολομέλεια της Ν.Ε. κι αυτό, στην περίπτωση που κριθεί ότι είναι επαρκής η αποτίμηση του αποτελέσματος. Αν ωστόσο διοργανωθεί Ολομέλεια, τότε, όπως μας μετέφεραν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, «θα είναι ημέρα πόνου, δακρύων και ξεματώματος», καθώς αναμένεται να εκφραστεί σε αυτή το έντονο κλίμα δυσφορίας.
Πάντως, ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρ. Χριστόπουλος άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση Ολομέλειας, που φαίνεται να προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και το πρόγραμμα των υποχρεώσεων των βουλευτών.
Τέλος, η πληροφορία ότι θα παραστεί στην Ολομέλεια ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκανδαλίδης, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Θάρρος

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.