Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Βαγιωνάς: Κάποιοι στη Ν.Δ. εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα

Ένας ακόμη βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε σήμερα ευθείες βολές κατά ηγετικών στελεχών του κόμματος, τα οποία ωστόσο δεν κατονόμασε. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Βαγιωνά που εκλέγεται στη Χαλκιδική.

Με άρθρο του στο skai.gr κάνει λόγο για «ορισμένους που μέσα στο ίδιο το κόμμα της ΝΔ βλέπουν αόρατους εχθρούς, διχάζουν με πολιτική και προσωπική ιδιοτέλεια τη βάση της παράταξης, βάζουν «ταμπέλες» υποθηκεύοντας έτσι στην πράξη την ενότητα, τη συλλογικότητα και τη σύμπνοια που έχει ανάγκη τούτες τις στιγμές η ΝΔ για να προχωρήσει μπροστά».

«Ένα χρόνο μετά την καθολική και ..........

αδιαμφισβήτητη εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ, κάποιοι επιμένουν να κινούνται στη λογική στρατοπέδων, αρνούμενοι να αποδεχθούν το αυτονόητο. Ότι οι εχθροί της παράταξής μας βρίσκονται εκτός και όχι εντός των τειχών», τονίζει και καλεί τον κ. Αντώνη Σαμαρά να κάνει πράξη την υπόσχεσή του «να σπάσει τους σκοτεινούς, άκαμπτους και ξεκομμένους από την κοινωνία κομματικούς μηχανισμούς».

«Εξακολουθώ να εναποθέτω τις ελπίδες μου στον Πρόεδρο της παράταξής μας για να αλλάξει όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στη ΝΔ προκειμένου να εξελιχθεί σε ένα πιο σύγχρονο κόμμα, μακριά από παλαιοκομματικές νοοτροπίες χαρακωμάτων, διχασμού και μισαλλοδοξίας στις οποίες θέλει να μας εγκλωβίσει μία περιορισμένη μειοψηφία «μανδαρίνων» του κομματικού σωλήνα. Ας πάψουν κάποιοι να επιμένουν να πληγώνουν την παράταξη, υπηρετώντας μάλλον άλλα συμφέροντα. Σίγουρα όχι το συλλογικό συμφέρον της ΝΔ», υπογραμμίζει ο κ. Βαγιωνάς.

Παραπολιτικά.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.