Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κρούσμα κλοπής πίσω από το νέο γήπεδο Φιλιατρών.

Η παραβατικότητα στα Φιλιατρά έχει χτυπήσει κόκκινα και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές μέσα από αυτό το blog.
Ο τόσος μεγάλος αριθμός οικονομικών μεταναστών και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και η παραβατική τους συμπεριφορά έχει φέρει στην πόλη τον φόβο.
Χθες ένα νέο κρούσμα κλοπής έγινε πίσω από το νέο γήπεδο Φιλιατρών κατά την διάρκεια του μεσημεριανού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στην Νίκη Πλάτης και τον Αστέρα Βαλύρας.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι πίσω από το.......

νέο γήπεδο των Φιλιατρών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας ποδοσφαίρου, άγνωστος ή άγνωστοι παραβίασαν επιβατικό αυτοκίνητο σπάζοντας με πέτρα το τζάμι του συνοδηγού και αφαίρεσαν από μέσα ένα ανδρικό μαύρο κρεμαστό τσαντάκι το οποίο περιείχε πορτοφόλι με περίπου 40 ευρώ, ταυτότητα, δίπλωμα αυτοκινήτου, κάρτες αναλήψεων τραπεζών, και άλλα προσωπικά έγγραφα.
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε την κλοπή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου και το κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

20 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ.
    ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΔΕΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα με την ανοχη μας γινονται. Να ξεκουμπιστουν απο την πολη μας τωρα. Η αστυνομια να αναλαβει ενεργο ρολο επιτελους και να βουτηξει ολους τους λαθρομεταναστες που υπαρχουν στα Φιλιατρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ESEIS KALA TA LETE. KAI EGW MAZI SAS. ALLA SIGA MHN KANEI TIPOTA H ASTYNOMIA.
    NOMIZO OTI EINAI H PRVTH FORA POY SPANE TZAMI AYTOKINHTOY GIA NA KLEPSOYN. STHN PERIOXH EKEINH MAYROI KYKLOFOROUN. DEN EXO KAMIA AMFIBOLIA OTI TO EKANE MAYROS.
    ALLOSTE OPOIOS PHGAINEI GHPEDO BLEPEI POIOI KYKLOFOROUN EKEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δείτε που σε λίγο οι "κάποιοι" φιλεύσπλαχνοι Έλληνες θα σας κατηγορούν για προβοκάτσια εναντίον των καφούρων. Πάντως δεν πρέπει να έχουμε και παράπονο, είμαστε χωρισμένοι. Στην περιοχή του γηπέδου (θα ήθελα απλά να πώ σε αυτό το σημείο ότι το καλοκαίρι επισκέφθηκα το βοηθητικό γήπεδο και μέσα ήταν κανονικά μαύροι και έμεναν οι οποίοι είχαν απλώσει και τα ρούχα τους στα σύρματα (πολλή κουλτούρα))οι μαύροι,στα βόρεια οι γύφτοι (έστω και μόνιμοι), στην περιοχή της Παναγίας οι Ρουμάνοι (τους έχουμε φτιάξει και μαγαζί για να μπεκροπίνουν και να κάνουν και την διακίνηση τους), και σαν το αλατοπίπερο γυφτοβούλγαροι και τουρκαλβανοί(συγγνώμη Βορειοπειραιώτες), διασκορπισμένοι παντού. Όσο για την αστυνομία, μην σκάτε...διακοσμητική είναι, σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά όλο το χρόνο. Εγώ που τους χρειάστηκα μια φορά το Πάσχα - λόγω μεγάλης φασαρίας που έκαναν οι Ρουμάνοι - μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να έρθουν γιατί στο τμήμα ειναι μόνο ο σκοπός και δεν μπορεί να το εγκαταλείψει. Ήρθαν μόνο αφού κάλεσα τον εισαγγελέα υπηρεσίας στην Καλαμάτα...Οπότε τι μένει? Μόνος του ο καθένας αν μπορεί να κάνει κάτι.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωρίς διευκρίνιση για την διαγραφή του παραπάνω σχολίου.

    Admin Team [ McH ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί τίνος ήταν το αυτοκίνητο. Όταν μας έδωσε αυτήν την είδηση μας ζήτησε να μην αναφερθεί τίνος ήταν το αυτοκίνητο.
    και το σεβαστήκαμε απόλυτα.
    Αυτός ήταν και ο λόγος της διαγραφής του σχολίου στις 7:54μ.μ

    Admin Team [ McH ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΩΤΑ!ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ!!!!
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ......ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ;;; ΠΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΝΩΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΦΙΑ,ΣΤΑ ΤΥΡΑΝΑ,Η ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΙΚΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΜΗΡΑΤΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.....ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω δεν ειδα μαυρο να κατηγορητε για κλοπη αντιθετος με καποιους φιλιατρινους.... γι'αυτο μη τα λεμε οπως μας βολευουν.αλλα οταν δουλευουν για εσας τοτε καλοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χίλια μπράβο στο φίλο "19 Δεκεμβρίου 2010 9:08 μ.μ. " που λέει 100% την αλήθεια!!!
    Ζω στη Κυψέλη αρκετούς μήνες και ένα ΤΣΟΓΛΑΝΙ-ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ μας έχει υποβαθμίσει τη ζωή ,νοικιάζοντας σε καμιά 50αριά αλλοδαπούς (με το αζημίωτο φυσικά),σε χώρο 40-45 τ.μ!!!!!
    Και αναγκάζομαι να ζω ταμπουρωμένος και ανήσυχος μέσα στο σπίτι μου...
    Πάκηδες, φαύλοι, αντιρατσιστές της κακιάς ώρας, δεν τα "έχω πάρει άγρια" με τους μετανάστες, αλλά με εσάς, αλοίμονό σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Al Pacino πολύ θα ήθελα να μου αναλύσεις λίγο αυτό που έγραψες.
    Γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα στο αντικρούσω με δυο προτάσεις.
    Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλα αν το έχω "πιάσει" σωστά, τότε σου έχω την απάντηση. Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο; Εδω είναι μέρος διαλόγου. Και για εδώ ο διάλογος είναι αυτό που ζητάμε ως ομάδα διαχείρισης.

    Admin Team [ X-treme ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ Η' ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΡΩΓΛΕΣ ΓΙΑ 600 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ?
    ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ Η' ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΜΑΥΡΑ" ΛΕΦΤΑ?
    ΑΝΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΟΛΗ?
    ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ.....ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΟΒΑΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ.......:;;; μη τα ριχνουμε ολα στους κσενους....ειναι και κατι φιλιατρινοι μπουμπουκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπαπητε μοναδικέ διαχειριστη ,

    Έχεις το νου και την ικανότητα να το αναλύσεις μόνος σου πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρεις (γιατί μάλλον δεν διαβάζεις συχνά το Φιλιατρά News) και δεν σε παρεξηγώ.
    Δεν ειμαι μοναδικός διαχειριστής (σαν οντότητα πράγματι είμαι μοναδικός) καθότι είμαι ένας από τους 4 Διαχειριστές. Α να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν και 3 συντάκτες (χωριστα απο τους Διαχειριστές.

    Το πρόβλημα αγαπητέ μου Al Pacino είναι ότι δεν ξέρετε ποιοι είμαστε πίσω και έχετε φρικάρει λίγο. Δεν πειράζει.... δεν τρέχει τίποτα.
    Μέχρι το καλοκαίρι ξερατε ποιός είναι μεσα. Μετα απο δική του θεληση αποτελεί παρελθόν. Το μετα σας δημιούργησε πρόβλημα.

    Στο προκείμενο τώρα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Υποψιάζομαι κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε διευκρινήσεις.

    Εκ της ομάδας Διαχείρισης
    Χ-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.