Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ανδ. Λοβέρδος: Ολοι συμβάλαμε στην κατρακύλα της χώρας

«Όλοι με πράξεις ή παραλείψεις, ακόμη και κάνοντας τα στραβά μάτια συμβάλαμε στην κατρακύλα της χώρας», παραδέχεται ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Επίσης τάσσεται κατά της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ χρήσιμη έως και απαραίτητη τη μη κατάθεση στη Βουλή της σχετικής πρότασης».

Ερωτηθείς αν η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ ήταν μονόδρομος, ο κ Λοβέρδος απαντά πως «η χρησιμοποίηση των μονεταριστικών επιταγών του ΔΝΤ και των επικριτών του για να εξωραΐσουμε τη μεταπολιτευτική αθλιότητα του πολιτικού μας συστήματος συγκροτεί μια πολιτική κουτοπονηριά».

Απαντά επίσης στην Ν.Δ και σε όσους .........

ισχυρίζονται πως θα διαμόρφωναν «καλύτερο μνημόνιο», πως η μετατροπή του μηχανισμού στήριξης σε πεδίο συγκρούσεων θα έκανε πολύ κακό στη χώρα, αφού θα εξήγαγε τις χειρότερες ειδήσεις γι' αυτήν.

Τέλος ,ο υπουργός Υγείας, παραδέχεται ότι αποτελεί «σοβαρότατη παράλειψη της κυβέρνησης η μη παρουσίαση ή για να είμαστε ακριβείς η μη εκπόνηση έως σήμερα ενός εθνικού σχεδίου που θα υπερβαίνει τις επιταγές του μνημονίου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΝ..

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΜΠΟΥ...) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑ ΣΛΕΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΠΑΝΕ 300 ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ??

    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΕΞΩ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.