Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Δεν αισθάνομαι μίσος για όσους μου επιτέθηκαν, δηλώνει ο Κ. Χατζηδάκης

Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες», δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έπεσε θύμα προπηλακισμού και επίθεσης από εξαγριωμένους διαδηλωτές την Τετάρτη.

«Όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση».

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους .........

μου συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά από αυτήν.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον αστυνομικό που μου έχει διαθέσει η Πολιτεία και τους δύο πολίτες που τραυματίστηκαν προσπαθώντας να με υπερασπιστούν», καταλήγει ο κ.Χατζηδάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επιχείρησε να διασχίσει πεζός την οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της οδού Βουκουρεστίου, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην μύτη και το φρύδι.

Ο κ. Χατζηδάκης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος αρχικά στην είσοδο ενός παρακείμενου κτιρίου και στη συνέχεια στη Βουλή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν όπου έμεινε για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

in.gr

1 σχόλιο:

  1. Επιτρέψτε μου να μην κλάψω για τον κ Χατζηδάκη. Αρχή καριέρας ως οννεδίτης και κατόπιν τούτου αυτομάτως διορίσθηκε ευρωβουλευτής και στη συνέχεια βουλευτής και υπουργός. Θυμίζω το έργο του: ξεπούλημα της πάλε ποτέ κραταιάς Ολυμπιακής! Τι ξέρει ο κ Χατζηδάκης για τις αγωνίες των ανέργων και μεροκαματιάρηδων που διαδήλωναν;
    Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους http://peloponnesios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.