Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Επίκαιρη ερώτηση Μπακογιάννη για την παράνομη μετανάστευση

H αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης είναι το αντικείμενο επίκαιρης ερώτησης της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Πρωθυπουργό.

Η βουλευτής σημειώνει ότι «η παρουσία δυνάμεων της Frontex το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, αν και αναμφισβήτητα υποβοηθητική δεν είναι αποτρεπτική, αλλά ταυτοχρόνως αύξησε τη μεταναστευτική ροή στο νότιο κομμάτι του Έβρου».

Ερωτά, κατόπιν αυτού, τον Πρωθυπουργό ποια ........

πρόσθετα μέτρα θα λάβει η πολιτεία, για να αποτραπεί η είσοδος των παράνομων μεταναστών, αν υπάρχει σχεδιασμός για την επαρκή φύλαξη της συνοριακής μεθορίου, τι έχει κάνει το υπουργείο Εξωτερικών ως συνέχεια των προσπαθειών της προηγούμενης κυβέρνησης για υπογραφή πρωτοκόλλων επανεισδοχής κι αν εφαρμόζει η Τουρκία τα συμφωνηθέντα με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Ντόρα!
    Αν συνεχίσεις έτσι κάτι καλό πας να κάνεις....
    Άσε την καραμέλα της άνευ όρων και ορίων παγκοσμιοποιημένης κουλτούρας και ανελέητου εθνο-μηδενισμού, δείξε κάποια θετικά δείγματα γραφής και το ξανασκεφτόμαστε να σε τιμήσουμε!
    Ασχολήθηκες με ένα ΜΕΙΖΟΝ θέμα που απασχολεί τη κοινωνία μας
    άντε να δούμε...
    Γιώργος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε Ντορίτα, τώρα ξύπνησες. Εσύ τι έκανες όταν ήσουν υπουργός εξωτερικών? Συμφωνίες με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για να κάνεις δώρα στους χειροκροτητές σου?
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο εχεις δικιο!Σαν υπουργος εξωτερικων μεχρι χθες τι εκανε;Ξερετε κατι...δεν νευριαζω που λεει αυτα που λεει,ενταξει πολιτικος ειναι, τη δουλεια της θελει να κανει ,αλλα νευριαζω που ολοι τους νομιζουν πως εχουμε τη μνημη χρυσοψαρου!Που υποτιμουν την νοημοσηνη μας!Η κυρια αυτη πρεπει να παει φυλακη καθως και πολλοι αλλοι που επετρεψαν να γινει η Ελλαδα επαρχια της ευρωπης(για να μην πω τιποτα πιο βαρυ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε "8 Δεκεμβρίου 2010 8:53 π.μ.",
    έχεις και συ τα δίκια σου ό, τι και να λέμε, απλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αυτή η στάση για μένα
    Γιώργος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.