Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η Ντόρα με τα... δώρα: Προσφέρει ένα κινητό για κάθε μέλος

Σινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία. Το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη επιθυμώντας να... φέρει πιο κοντά τους πολίτες και να συστρατευθούν σε αυτό, υπόσχεται για τα νέα μέλη του μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μεγαλύτερη επιδότηση -από έναν απλό συνδρομητή- για την απόκτηση συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και χρήση του internet.

Η πρόσκληση

Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε στις ........

11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα (21 Νοεμβρίου) και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου. Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.

Οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη απευθύνθηκαν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά, προκειμένου να... δελεάσουν και να προσελκύσουν με ένα επιπλέον κίνητρο νέα μέλη, ενώ έσπευσαν να τη διαφημίσουν μέσω διαδικτύου, αλλά και μέσω μηνυμάτων.

Η διαδικασία είναι απλή

Οι... οδηγίες δίνονται από τα τηλέφωνα του κόμματος σε εκείνους που έχουν εγγραφεί ως μέλη και θέλουν να? ενεργοποιήσουν την προσφορά. Καταθέτοντας σε λογαριασμό τραπέζης που τους έχει δοθεί την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ, με το αποδεικτικό της τράπεζας πηγαίνουν σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Με αυτό το χαρτί και αφού πρώτα «τσεκάρεται» αν όντως έχει εγγραφεί μέλος (μπορεί κάποιος να πάει να δώσει τα 20 ευρώ και να τα? ρεφάρει και με το παραπάνω από τις προνομιακές τιμές, τόσο στο πάγιο όσο και στη συσκευή) επιλέγει το «πακέτο» σύνδεσης, αλλά και το κινητό τηλέφωνο που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση στο πάγιο κυμαίνεται από 10-15% ενώ η επιδότηση στις τιμές των συσκευών είναι σημαντική, με αποτέλεσμα να επιλέγονται από τα νέα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας ακριβές συσκευές.

Η καταχώριση της προσφοράς στο διαδίκτυο είχε τίτλο «Προσφορά μελών forum Κας Μπακογιάννη» και ανέφερε: «Από την Πέμπτη 11-11-2010, μοναδική προσφορά για τα εγγεγραμμένα μέλη του forum της Κας Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του forum θα μπορούν να ενεργοποιήσουν μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και αν επιθυμούν μια mobile broadband, σε συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα, με προνομιακές γι΄ αυτούς χρεώσεις και υπηρεσίες».

Πρεμιέρα με νέα ήθη στην πολιτική

Πάντως, το.. ψάρεμα νέων μελών -μέσω προσφορών- από τα κόμματα αποτελεί διεθνή πρακτική, όπως επίσης διεθνή -αλλά και ελληνική- πρακτική αποτελούν και τα «πακέτα» προσφορών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με προνομιακές τιμές για επιχειρήσεις και εταιρείες. Στην Ελλάδα ωστόσο η Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται πως «εγκαινίασε» τον συγκεκριμένο τρόπο για να αυξήσει τους αριθμούς της σε ανθρώπινο δυναμικό.

Οργανωση Εφοδος στο Διαδίκτυο για «συμμάχους»

Τα... χνάρια της τεχνολογικής εξέλιξης ακολουθεί το νεοσύστατο κόμμα και άλλους τομείς, όπως η σύνδεση της κεντρικής σελίδας του στο Διαδίκτυο με έξι διαφορετικούς χώρους επικοινωνίας, με πιο γνωστούς το facebook, το youtube και το twitter. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και οι «φόρμες» -πάλι στην κεντρική σελίδα του κόμματος- για εκείνους που επιθυμούν να δουλέψουν εθελοντικά για το νέο κόμμα, αλλά και άλλους που θέλουν να γίνουν «σύμμαχοι» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, λόγω Δημοκρατικής Συμμαχίας). Στην πρώτη περίπτωση απαιτούνται στη σχετική φόρμα να καταγραφούν μόνο το όνομα, το τηλέφωνο και το e-mail του... επίδοξου εθελοντή, σε αντίθεση με τη δεύτερη, όπου οι ενδιαφερόμενοι περνούν από κανονική... κρησάρα, χωρίς ωστόσο πολλά πεδία να πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά. Εκτός από τα... κλασικά, όνομα πατρώνυμο, διεύθυνση, ζητείται αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, επάγγελμα, επίπεδο εκπαίδευσης, αντικείμενο σπουδών και όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η... στέγαση.

Και στα οργανωτικά θέματα πάντως, το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη προχωράει, με πιο σημαντικό βήμα την προ ημερών ίδρυση της διοικούσας επιτροπής, του πρώτου επί της ουσίας κομματικού οργάνου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ εκκρεμεί η κοινοβουλευτική... στέγαση του νέου πολιτικού φορέα, όπως έγινε και στην περίπτωση της Δημοκρατικής Αριστεράς (που αριθμεί τέσσερις βουλευτές). Οπως έχει συμφωνηθεί πρόσφατα μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου, στο νέο κόμμα θα παραχωρηθούν γραφεία στο Κοινοβούλιο με την προσχώρηση των.... επόμενων βουλευτών που θα ακολουθήσουν τους Χρ. Μαρκογιαννάκη και Κ. Κιλτίδη, με επικρατέστερους τους αποχωρήσαντες από τη ΝΔ Λ. Αυγενάκη και Γ. Κοντογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.