Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κοπρίτες χαρακρτήρισε ο Πάγκαλος τους Δημοσίους υπαλλήλους!!!!!!

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες.

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης.
Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση .........

ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".

NewsIt

16 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ,ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ ΘΑΧΕ ΑΞΙΑ,ΤΩΡΑ...ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχει και αδικο!!!!Σωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρακια...επειδη ολοι τα ..Φαγαμε!!!...παρακαλω αμεσα οικονομικοι εισαγγελεις να προσδιορισουν τι εφαγε ο καθ'ενας μεχρι τελευταιας δεκαρας γιατι τα πολλα...χοντρα...λογια ειναι φτωχεια...και χωρις να πουμε πως παραγραφτηκε τιποτα...αντε γιατι το παραχεσε ο Χοντρος...δεν ειναι ρατσιστικο..ειναι αληθεια...χοντρο κεφαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ?

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PESTA RE PAGKALE!!!! ETSI KAI SE OPOION ARESEI !!!! OI ALHUEIES PONANE MA EINAI ALHUEIES!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πήρε απο τα μουτρα του ο Πάγκαλος. Ο μπουχέσας.
    Όλο μαμ κακά και νάνι είναι ο μπουχέσας του ΠΑΣΟΚ.
    Το πράσινο αρχικοπρόσκυλο τολμάει να αποκαλέσει τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρόσκυλα.
    Α ρε με μια ακαθάριστη πατσά που θες να φας στην μούρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΟΛΗ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΔΕΒΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά σε όλους, και περισσότερο στους απανταχού Φιλιατρινούς...
    Τώρα όσο για τον κ. Πάγκαλο. Αν - λέω άν - υπήρχε μια πολιτεία που σεβόταν τους νόμους τους οποίους η ίδια έχει ψηφίσει, τότε ο συγκεκριμένος "κύριος" αυτεπαγγέλτως θα έπρεπε να έχει κληθεί απο την δικαιοσύνη να δικαστεί για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας, καθώς όλα αυτά που έχει πεί το τελευταίο διάστημα, αποτελούν δημόσια παραδοχή για το συγκεκριμένο αδίκημα. Αφού λοιπόν διόριζε (αυτός και όλοι τους βεβαίως, δεξιά και αριστερά, γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι και ρόζ), πρόσωπα στο δημόσιο με αντάλλαγμα την ψήφο τους, εκτός απο δωροδοκία έχει παραβεί και το σύνταγμα, περί ατομικής ελευθερίας και ελεύθερης επιλογής και αυτοδιάθεσης του ατόμου. Και δεν υπάρχει παραγραφή, αφού συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες εκλογές...
    Αφού λοιπόν δεν εφαρμόζεται ο νόμος, αλλά και δεν υπάρχει κάποιος να καταθέσει μήνυση (έχουμε δεί δικηγόρους κατά καιρούς να έχουν καταθέσει μηνύσεις για διάφορα θέματα, όπως π.χ. την προδοσία της Κύπρου, κλπ.), τότε καλά κάνει και τα λέει. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα τον κρίνουν και σίγουρα θα του αποδώσουν τον τίτλο που του αξίζει, θα φροντίσουν βέβαια να μην είναι εν ζωή όταν θα το πράξουν. Έως τότε...
    Φιλιατρινός Γεώργιος του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
    Βρε Γιώργο σε χαίρομαι αφάνταστα. Γράφεις την άποψη σου (και πολύ καλά κάνεις) και 9 φορές στις 10 την τεκμηριώνεις.
    Χαίρομαι αφάνταστα την συζήτηση μαζί σου. Παρόλο που οι δυο μας έχουμε διαφωνήσει σε αρκετά θέματα. Αυτό είναι ο γόνιμος διάλογος. Ανταλλαγή απόψεων με επιχειρήματα.
    Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και να πιούμε ένα καφεδάκι παρέα και να συζητήσουμε. Να κάνουμε δηλαδή και ένα ζωντανό διάλογο πέραν του "ψυχρού μέσου" που είναι ένα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ "Πρώην" με μεγάλη μου χαρά να πιούμε εναν καφέ. Πρίν κατέβω στην γενέτειρα, θα το ανακοινώσω μέσω του blog εδώ και θα τα πούμε και απο κοντά.
    Πάντοτε αυτά που μας ενώνουν ειναι περισσότερα απο αυτά που μας "χωρίζουν". Αυτό που θα πρέπει κάποτε εμείς οι Έλληνες να μάθουμε είναι να συζητάμε, χωρίς προσωπικά, χωρίς εμπάθειες, πέρα και πάνω απο κόμματα και χρώματα. Το καλό το "δικό σου", ειναι και καλό "δικό μου", όταν προοδεύσεις "εσύ" θα το κάνω κι "εγώ", ενώ όταν κατηγορηθείς "εσύ", το ίδιο θα πάθω κι "εγώ", αργά ή γρήγορα.
    Τις καλύτερες ευχές μου για το 2011 έχεις
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε Γιώργο.
    Οι 4 διαχειριστές που έχουν πρόσβαση στο e-mail του Φιλιατρά News ξέρουν το e-mail μου.
    Ζήτησε τους το και θα στο δώσουν. Μην ανησυχείς. Ξέρουν σε ποιόν θα το δώσουν.
    θα τους μιλήσω μόλις τους δω online στο Skype.

    Στείλε μου e-mail και θα τα κανονίσουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ελλεγε αυτα που λεει, ο Παγκαλος καποιος που ειναι θεατης των γεγονοτων,και που θελει να εκφρασει την αγανακτηση του,ναι θα χε οχι μονο δικιο,βραβειο θα πρεπε να του δωσουν.
    Ομως κυρβενας ρε Παγκαλε και συ κι αλλοι τριακοσιοι, και το χατε συστημα το ρουσφετι για να παρουτε το κουκι, χρονια τωρα ,και ο κακομοιρης αλλα και ξυπνιος γονεας ,κανονιζε τους σταυρους ,και τους εταζε με λαβη μια θεσουλα για το παιδι ,και μηκανε στον ΟΤΕ ,στην ΕΥΔΑΠ καισ οποια αλλη ΔΕΚΟ θελεις,και παιρνουνε και το διπλασιο μισθο απ τον ταλαιπωρο τον δασκαλο ,που διοριστηκε αφου μετα το πανεπιστημιο ,γυρισε τα βουνα ως αναπληρωτης .
    Ντροπη σας σε ολους τους κυβερνησαντες μεχρι σημερα ,ντροπη και αισχος για το πολιτικο μας συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΠΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΚΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ)ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.