Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη Πλάτης - Αστέρας Βαλύρας 4 - 0 Καθάρισε το ματσάκι από το πρώτο ημίχρονο.

Ένα ημίχρονο και συγκεκριμένα 36 λεπτά αγώνα ήταν υπέρ αρκετά για την Νίκη Πλάτης να κλειδώσει το ματς με τον Αστέρα Βαλύρας χθες το απόγευμα στο νέο στάδιο Φιλιατρών και να πάρει ένα πανεύκολο τρίποντο που θα την ανεβάσει πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Μπορεί ο καιρός και το κρύο να μην άφησαν τον κόσμο να κατέβει στο γήπεδο, όμως η Νίκη Πλάτης έδειξε την ανωτερότητα της στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτό του αγώνα ανοίγοντας το σκορ στο 12 με τον Σικαλιά.

Από εκεί και μετά όλα ήταν εύκολα για την ομάδα του ..........

Λάκη Γαλανόπουλου όπου με συνεχείς αντεπιθέσεις έφτασε σε δεύτερο και τρίτο αλλά και 4ο γκολ χωρίς η ομάδα της Βαλύρας να μπορεί να αντιδράσει.
Μετα το 4-0 η Νίκη έριξε τον ρυθμό της κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Στην επανάληψη η Νίκη συνέχισε να παίζει σοβαρά χωρίς να επιτρέπει στον αντίπαλό της να πλησιάσει το τέρμα του Λινάδρου αλλά χωρίς και εκείνη να θέλει να διασύρει με ένα ακόμα πιο ευρύ σκορ την αντίπαλη ομάδα.

Τα γκολ πέτυχαν ο Σικαλίας (2) στο 12 και 17, ο Κοτσιράς στο 19 και ο Κωνσταντόπουλος στο 36.

Νίκη Πλάτης: Λινάρδος, Τζόρβας, Ασημακόπουλος, Σάμπαλης, Άλμπαν, Βλασόπουλος Σωτ. , Ivanov, Σικαλίας, Κοτσιράς (65' Κυριακόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Σάμπαλης (41 Βλασόπουλος Κων/νος).

Αστέρας Βαλύρας: Μάνδελος, Μπουρίκας Η, Μπουρίκας Β, Καρύδης, Γεωργούσης (45 Αναγνωστόπουλος), Γεωργακόπουλος, Σίφας, Κωνσταντόπουλος, Καίσαρης, Οικονόμου, Γιάνναρης.

Aπό την σελίδα της ΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΗΣ Δείτε ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO από τον αγώνα

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.