Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Video με τον Γιάννη Λαμπρόπουλο για τον δρόμο Πάτρα - Πύργος - Καλό Νερό

Για την Ιστορία, να σημειωθούν τα εξής:
1) Κόρινθος - Πάτρα, δεν είχε γίνει μελέτη. Έγινε από τον ο κ. Σουφλιά.

2) Κόρινθος - Τρίπολη, έγιναν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις - λωρίδα έκτακτης ανάγκης - η οποία δεν είχε γίνει και ήταν πρωτοφανές για τα Ευρωπαϊκά Δεδομένα!!! Έγινε και αυτο!.

3) Τρίπολη - Καλαμάτα, όλα ξεκίνησαν ..........

από το μηδέν, δηλαδή, δεν υπήρχαν μελέτες. Έγιναν!
Δεν είχαν γίνει απαλλοτριώσεις- έγιναν!
Δεν υπήρχε καμιά πρόβλεψη για χάραξη - έγινε! Και βάση με τα χρονοδιαγράμματα των εταιριών , πριν το τέλος του 2011 θα είναι έτοιμος ο δρόμος μέχρι την Καλαμάτα!!!.

Ένα όνειρο εικοσαετιών γίνεται πραγματικότητα μέσα σε λίγα χρόνια (ενα σπίτι να τελειώσεις θέλεις μια τετραετία) χάρις στο ενδιαφέρον του Λαμπρόπουλου όπου όλοι οι Υπουργοί Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ νόμιζαν ότι είναι Πολιτικός Μηχανικός και όχι Δικηγόρος με παρόμοιες αναρίθμητες «μάχες» που έχει δώσει στην Βουλή - τινάζοντας τους «αντιπάλους» από την καρέκλα τους!!

Από το 1989 έως 1993 ως κυβερνητικός Βουλευτής,1993 έως 2004 ως Βουλευτής αντιπολίτευσης ,από το 2004 έως το 2009 ως Υφυπουργός και κυβερνητικός Βουλευτής με την αμέριστη συμπαράσταση του Σουφλιά (για όλο το εσωτερικό δίκτυο της Μεσσηνίας έχουν γίνει μελέτες) και η προσωπική φιλία με τον κ. Λαμπρόπουλο από τις εσωκομματικές εκλογές που ήταν υποψήφιος ο κ. Σουφλιάς.......

Δείτε το Video απο την ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Λαμπρόπουλος και η απάντηση που πήρε απο τον Γιάννη Μαγκριώτη.



Από τον Επιστήμονας 62

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.