Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Επίσημη πρεμιέρα για το e-ΥΠΑΑΤ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει την έναρξη της ανοιχτής συζήτησης πράξης με τίτλο ‘Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (eΥπΑΑΤ)’ που υπέβαλε μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ στο ΕΠ ‘Ψηφιακή Σύγκλιση’ και η οποία εγκρίθηκε με Προϋπολογισμό 12.676.000€.

Η πράξη είναι μια συνολική προσπάθεια του ΥπΑΑΤ και των εποπτευόμενων φορέων του για την πλήρη μεταβολή των υπηρεσιών που παρέχονται από τους κρατικούς συντελεστές της αγροτικής οικονομίας προς τους πολίτες-καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Το eΥπΑΑΤ απαντάει στις σύγχρονες προκλήσεις της ......

καινοτομίας με ενέργειες και τομές που θέτουν τον πολίτη στο κέντρο της πολιτικής του ικανοποιώντας το κοινό αίσθημα δικαίου υλοποιώντας το αυτονόητο απαντώντας έμπρακτα στις λογικές χρόνων ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών δεν γίνεται να εφαρμοστούν στον αγροτικό τομέα.

Η ανοιχτή συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12/12/2010 και ώρα 24:00. Τα υπό συζήτηση κείμενα είναι διαθέσιμο στην σχετική ιστοσελίδα στο site του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr). Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα αποστέλλονται στο e-mail d.diavouleusi@opekepe.gr και ακολούθως θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.