Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια επιστολή Καραμπάτου στους Δημάρχους της Μεσσηνίας

Συγχαρητήρια επιστολή εστάλη σήμερα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γ. Καραμπάτο στους νεοεκλεγμένους Δημάρχους των Καλλικρατικών Δήμων της Μεσσηνίας (κ.κ. Αναστασόπουλο Στ., Γιαννημάρα Δ., Καφαντάρη Δ, Κόλλια Κ., Μπάμη Φ.)

Αναλυτικά η επιστολή στους Καλλικρατικούς Δημάρχους αναφέρει:


Σας απευθύνω τα θερμά συγχαρητήρια του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την εκλογή σας και εύχομαι ολόψυχα σ’ εσάς και τους εκλεγμένους συνεργάτες σας επιτυχία στο δύσκολο έργο, που αναλαμβάνετε από 01.01.2011.

Οι καιροί, που διέρχεται η Χώρα και η περιοχή μας, είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και επιβάλλουν σε όλους μας συνεργασία και κοινή προσπάθεια για την επίλυση των θεμάτων, που απασχολούν άμεσα ή έμμεσα την τοπική μας Κοινωνία και Οικονομία.
Το Επιμελητήριό μας, ως εκπρόσωπος των μεσσηνιακών επιχειρήσεων, επιδιώκει στη δύσκολη αυτή συγκυρία, το επιχειρηματικό περιβάλλον της Μεσσηνίας να καταστεί φιλικότερο και να στηριχθεί και ενδυναμωθεί η Μεσσηνιακή Αγορά. Για τον σκοπό αυτό, έχει ξεκινήσει "Καμπάνια Ενδυνάμωσης της Μεσσηνιακής Αγοράς", προκειμένου να στηρίξει όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, μέσα από εξειδικευμένες ανά τομέα στοχευμένες δράσεις.

Βέβαιοι, ότι στην προσπάθεια αυτή θα σας έχουμε αρωγό, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε στρογγυλό τραπέζι, το οποίο προτιθέμεθα να οργανώσουμε, με όλους τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους των καλλικρατικών Δήμων της Μεσσηνίας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού θέματα, που απασχολούν την περιοχή μας, με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση του και τη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.