Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

Το Κοπανάκι, έδρα του διαδημοτικού προγράμματος (δήμοι Αετού, Αυλώνος, Είρας) “Βοήθεια στο Σπίτι”, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωσή του, από το προσωπικό, για το πρόγραμμα και κυρίως η ανάδειξη του θεσμού ως ιδιαίτερα σημαντικού για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όπως μας τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος..........

κ. Δ. Σωτηρόπουλος στην Τριφυλία λειτουργούν αντίστοιχα προγράμματα στους δήμους Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων και εξυπηρετούν 180, περίπου, συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες (νοητικά ή κινητικά προβλήματα).

Ύστερα από τη συζήτηση που είχε με το προσωπικό του προγράμματος και αφού το συνεχάρη για την ουσιαστική δουλειά που προσφέρει, μας δήλωσε ότι το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” εξυπηρετεί πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας και έχει καθιερωθεί ως νέος θεσμός.

Δεσμεύτηκε ότι ως αυριανή δημοτική αρχή θα φροντίσει ώστε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα του δήμου Τριφυλίας να καλύπτονται από το πρόγραμμα και να ενταχθούν σε αυτό και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Είναι ανάγκη, όπως μας είπε να αναδειχτεί το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του νέου δήμου Τριφυλίας. Δεσμεύτηκε, τέλος, για τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα καθώς και για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων από το ΕΣΠΑ και εθνικούς πόρους.

1 σχόλιο:

  1. Ας μας πει αν θα γινουν αυτα τα κοριτσια ποτε μονιμα στελεχοι του Δημου η θα φανε χωμα οπως ολοι των στειτζ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.