Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Και ο Ηλίας Τσιμπλής στηρίζει Σωτηρόπουλο και Τατούλη

«Ψηφίστε το συνδυασμό Σωτηρόπουλου»
Καλώ τους Τριφύλιους πολιτικούς φίλους μου να τιμήσουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο, κρατώντας την προσωπική τους αξιοπρέπεια και τους αγώνες που δώσαμε στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν, για ένα καλύτερο αύριο του ωραίου τόπου μας. Ας μην παγιδευτούν από τους τέκτονες της κακής μοίρας μας, υποσχόμενοι ότι θα βγάλουν κουνέλι από το μανίκι τους και τη χώρα από το Μνημόνιο μέσα σε ένα έτος.

Επίσης, καλώς τους Μεσσήνιους συντρόφους ..........

μου και τους φίλους μου να ψηφίσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη, κύριο Πέτρο Τατούλη. Ας θυμηθούν πόσο σκληρά αγωνιστήκαμε για να αποφύγουμε αποτελμάτωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, που επί μία δωδεκαετία σκαλί σκαλί κατέβαινε στην υπανάπτυξη, και το μόνο που ακούγαμε ήταν ένας ξύλινος και φαφλατάδικος λόγος και το μόνο που βλέπαμε ήταν η υπνώττουσα απραξία του νομάρχη μας κυρίου Δράκου.
Καλώ και όσους ψηφίζουν με τηλεφωνική εντολή να σκεφτούν ότι με την ψήφο τους θα επιτύχουν μια περίοδο αμέριμνης απραξίας που θα φέρει την Πελοπόννησο στην ίδια κατάσταση με αυτή της Μεσσηνίας.

Καιρός είναι πια ο κύριος Δράκος να αποσυρθεί στην Ελαία του, στο χωριό του, να γεωποντίσει ευδοκίμως. Θα είναι πιο ωφέλιμος ως γεωπόνος. Θα είναι επιβλαβέστατος ως περιφερειάρχης. Έχει μετρηθεί, έχει ζυγιστεί και έχει βρεθεί ελλιπής. Το «γαία πυρί μειχθήτω» δεν το αξίζει η Πελοπόννησος. Ούτε η προσωπική μας ζωή, σε όποιον χώρο κι αν ανήκουμε.
Εντίμως, Ηλίας Τσιμπλής

Από το ΘΑΡΡΟΣ

5 σχόλια:

  1. ολο σωτηροπουλο και τατουλι ρε παιδια θα φανε πολη παγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΑΞΤΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο ειναι ............ τωρα πειστικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.50 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΖΗΣΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΤΟΥΛΗ Η ΠΑΣΟΚ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΔΡΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.