Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην ΝΕΤ

Με κεντρικό περιεχόμενο το όραμα για την "Νέα Πελοπόννησο", ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, απάντησε στις ερωτήσεις της Πηνελόπης Γαβρά και της Βάλιας Πετούρη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για τις Περιφερειακές εκλογές στην ΝΕΤ, το βράδυ της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2010.

Ξεδιπλώνοντας το Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού, σε πρώτο πληθυντικό, όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι, ο Πέτρος Τατούλης έδωσε το στίγμα της προσπάθειας που έχει γίνει, σε επίπεδο στρατηγικής, για την δημιουργία μιας περιφέρειας πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης και χρηστής διαχείρισης με Ευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον ειδικό ..........

αναπτυξιακό νόμο που θα ζητήσει από την πολιτεία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ταχύτατη εφαρμογή του σχεδίου δράσης και την παράκαμψη της γραφειοκρατίας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επεσήμενε ότι στους βασικούς στόχους του συνδυασμού είναι να αποκτήσει η Νέα Πελοπόννησος αυτόνομη οικονομκή ανάπτυξη. Ο Καλλικράτης προσέθεσε προσφέρει πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ των περιφερειών, η οποία λειτουργεί προς όφελος των τοπικών οικονομιών και θα συμβάλλει στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Ο Πέτρος Τατούλης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Λιβύη για τη μεταφορά Φυσικού Αερίου και τόνισε ότι θα στοχεύσει να εξασφαλίσει η υλοποίηση της συμφωνίας αυτής να περάσει από την Πελοπόννησο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε και στην νίκη της πρώτης Κυριακής, εν μέσω πολιτικών διλημμάτων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι εκλογές αφορούν την εφαρμογή του Καλλικράτη, μιας μεταρρύθμισης που αποκεντρώνει τις εξουσίες του κεντρικού κράτους στις περιφέρειες και προσφέρει ώθηση στην ανάπτυξη για να βγει η χώρα από την κρίση.

Ο Πέτρος Τατούλης κάλεσε τους Πελοποννήσιους να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας τους και να δώσουν την νίκη στο συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" επιλέγοντας ανάμεσα σε ένα καλύτερο αύριο απέναντι σε ένα χθες που απέτυχε να δώσει στην Πελοπόννησο πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.