Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους ένας καθαρός και ΕΝΤΙΜΟΣ πολιτικός

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι σκέψεις και οι απόψεις του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου, όταν μιλάει στην βουλή χειροκροτήται από όλες τις παρατάξεις.

Ενας καθαρός άνθρωπος και έντιμος πολιτικός.

Αλήθεια. Υπάρχουν άλλοι τέτοιοι πολιτικοί;

Δείτε το video








Ευχαριστούμε τον Epistimonas62 που μας το έστειλε

8 σχόλια:

  1. Σοβαρά; Ανακαλύψατε έντιμο πολιτικό στη Ν.Δ.; Εσείς; Το πράσινο παράρτημα του Πεταλωτή; Ή μήπως μυρίσατε ότι με το καινούργιο κόμμα(!) της Ντορούλας θα μπεί στον πειρασμό της αποχώρησής του από τη Ν.Δ., και προβοκάρετε ως συνήθως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα χρυσόστομε!!!
    Σωστός πολητικος απορω πως δεν τον έχουν διωξει ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν επιτρεπετε να σχολιασω πως τετοιες λαικιστικες κουβεντες μπορει ο καθενας να πει για να ευλογησει τα γενια του ..γενικευσεις και λασπη...ισον ΦΑΣΙΣΜΟΣ...ο κυριος ειναι ενας ΦΑΣΙΣΤΑΣ...ακουστε αν θελετε κανενα βιντεακι του κολλητου του του Χιτλερ και τα λεμε για συγκρισεις...αλλου ειναι η λυση φιλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πράσινο παράρτημα του Πεταλωτή; .....
    Ενδιαφέρουσα άποψη. Δεν την είχαμε σκεφτεί.
    Ευχαριστούμε.
    Ο Λαμπρόπουλος απέδειξε την τιμιότητα του και τον ακέραιο χαρακτήρα του ως πολιτικός την περίοδο που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Και τότε του το είχαμε αναγνωρίσει. Συνεπώς είναι η δεύτερη φορά που αναγνωρίζουμε την αξία του.

    Admin Team [ Filiatrinos ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τα παιδιά της δεξιάς που κάνουν κ πλάκα που είναι ο έντιμος πολιτικός Καραμανλης που έπιναν στο όνομα του για να κρύβουν πίσω απο την αφέλεια τις ίντριγκες τύπου Βουλγαρακη δεν σας βγαίνει παιδιά το παζλ όσο κ αν προσπαθείτε Βοήθεια σας παιδιά όπως είπε κ ο Κολλιας του αγίου ποτέ μ Σαμαρα αρχηγό μαζί θα προχωρησουμε!!!κ ολο θα βρίσκεται ένας έντιμος να ξελασπωνει...καλη δύναμη εύχομαι σκιών γαλάζια γενιά!Καλα γεράματα παιδια στην αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη τα μεσα ενημερωσης παντα του τσακιζουν το προφιλ-λεγωντας οτι θα φυγει απο τον πρωτο ανασχηματισμο του 2005- οτι το στρατοπεδο θα κλεισει ενω αποφασιστικε προσφατα να εκπαιδευτικο κεντρο με περισσοτερα ατομα και αλλα πολλα ......και το τελευταιο που λεει αλλα τα μεσα οπως το Best tv δεν το λενε οτι <> ολα τα μεσα ενημερωσεις τα αθηναικα δεν εχουν προβαλει τιποτα απο ολα τα εγα του επειδη εστειλε φανταρους παιδια μεγαλογιατρων-μεγαλοδημοσιογραφων και μεγαλοεφοπλιστων. Επεισεις ειχε κατεβει κλιμακιο μεγαλοδημοσιογραφων το 2007 να κανουν ρεπορταζ εναντιον του και δεν του βρηκαν τιποτα-εφυγαν απραγοι οι καλοπληρωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπροπουλος Ιωαννης, Βουλευτης Μεσσηνιας ανελλιπως απο το 1989!!! με το ανεπαναληπτο -ολων των εποχων -και πρωτος σε σταυρους και σε συγκεντρωση ποσοστου το 2007(37.177 υποστηρικτες). Ομιλια για το νομοσχεδιο κατα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ 1)Νομο περι ευθυνης Υπουργων 2)Επιορκοι μεγαλοδημοσιογραφοι-δικηγοροι-δημοσιοι υπαλληλοι-επιχειρηματιες.3)Ποθεν Εσχες για πολιτικους συγκριτικα απο την πρωτοεκλογη τους και δημευση οσων στοιχειων δεν δικαιολογουνται και οσοι κεσδοσκοπησαν στο μεγαλο σκανδαλο του χρηματιστηριου-1999!!!! Για πολλοστη φορα οι αποψεις του, χειροκροτουνται απο ολα τα κομματα και ολους τους Βουλευτες ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ πάλι τα χωρίζετε σε δεξιά και αριστερά???Δε σας αρεσει να ακούτε το σωστό από όπου κι αν προέρχεται και πεστε μου που διαφωνείτε σε αυτα που λέει.Αλλα ξέχασα τον Εντιμο τον κοροιδευουμε και μας αρέσουν οι δημαγωγοι και οι κλέφτες !!Αλλα τέτοιοι είμαστε όλοι μας καλά που υπάρχουν και εξαιρέσεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.