Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ?

Τελικά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , αρχίζουν τα δεινά για τη Μεσσηνία!!!Το ζήτημα του Εθνικού δρόμου Παραδείσια -Τσακώνα ,ανεξηγήτως "κόλλησε" από έλλειψη χρηματοδότησης. Οι επιπτώσεις αυτής της δυσμενούς εξέλιξης θα είναι πολύ αρνητικές για τον τόπο μας!!

Αναμέναμε εναγωνίως να ολοκληρωθεί ο οδικός αυτός αξονας , προκειμένου και οι συγκοινωνίες να βελτιωθούν και η μεταφορά αγαθών να διευκολύνεται και ο τουρισμός να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Με λίγα λόγια η ανάπτυξη του τόπου μας είναι σε συνάρτηση με τον δρόμο αυτό.
Κέντρα όμως και παράκεντρα αντιμάχονται την .........

ανάπτυξη του τόπου μας , βασιζόμενα στη χαλαρότητα των διεκδικήσεων από πλευράς εκπροσώπων μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, προτάθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση και τον κ. Σκανδαλίδη ως κέντρο της Μεσογειακής διατροφής, άκουσον άκουσον , η Βυτίνα, ένα ορεινό χωριό και όχι η προταθείσα και εγκριθείσα από την ΟΥΝΕΣΚΟ και εμπεριέχουσα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία υποψηφιότητα της δικής μας Κορώνης.
Ελπίζω να είναι τυχαία γεγονότα και όχι προγραμματισμένες δράσεις , προκειμένου να βρεθεί για μία ακόμη φορά η Μεσσηνία στο περιθώριο!!
Αναμένοντας τις εξελίξεις, το μόνο που μας μένει είναι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα!!

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

2 σχόλια:

  1. Η κ. Μπούζα δεν μας λέει καλύτερα για τις δαπανές που έκανε η νομαρχιακή επιτροπή τουρισμού προεκλογικά σε διαφημιστικά σε τοπικά κανάλια του νομού για την προβολή της Μεσσηνία μήνα Οκτώβριο _ Νοέμβριο!!!!! Και στα όρια του νομού μας !!!!!

    Ήμαρτον πια !!!!
    Έτσι ξέρει να διαχειρίζεται το Δημόσιο Χρήμα;;;;
    Θέλει να μιλάει κιόλλας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ο αγαπητός ανώνυμος φίλος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και αυτό είναι μία ακόμη παθογένεια ορισμένων πολιτών , που αβίαστα καταπίνουν ότι τους σερβίρουν,θα ήθελα να τον πληροφορήσω , πως δεν έγινε καμμία τουριστική προβολή.Η καμπάνια για την ενίχυση της τουριστικής συνείδησης εξελίσσεται 2 χρόνια τώρα τα ίδια χρονικά διαστήματα και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γόινεται εντός του Νομού, διότι απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους Μεσσήνιους , που πρέπει να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας ,να φροντίζουν το περιβάλλον κλπ.Ακολουθώντας τη μελέτη για τη στρατηγική που ακολουθήσαμε τα 2 τελευταία χρόνια , υλοποιήσαμε αυτή την καμπάνια ως πρωτοποροι , διότι μόνο εμείς και ο Ε.Ο.Τ (δηλ. το επίσημο κράτος)προχωρήσαμε σε αυτή τη δράση.Τα χρήματα ισότιμα και ΠΟΛΥ λίγα διατέθηκαν σε όλα τα μέσα.Τώρα αν το στέλεχος της μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου ανησυχεί για το μέλλον της και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από το ονομά της προκειμένου να λάβει κάποιο επιθυμητό ρόλο στη νέα Περιφερειακή Αρχή ουδόλως απασχολεί τόσο εμένα όσο και τους πολίτες , τους οποίους παραπληροφορεί και δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις.Για το θέμα αυτό , συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού σήμερα και σε έντονο ύφος ΟΜΟΦΩΝΑ τα μέλη της διαμαρτυρήθηκαν για τη λασπολογία! Ελπίζω αγαπητέ φίλε, άλλη φορά να μην βάζετε τις κομματικές σας προτιμήσεις πάνω από την αλήθεια και να μην δεχόσαστε από κανέναν συκοφαντίες χωρίς αποδείξεις.Αυτό να ξέρετε πως ισχύει για όλους μας , σε όλο το φάσμα της ζωής μας , είτε ασχολου΄μαστε με την πολιτική είτε όχι . Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.