Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ενα παραλήρρημα απο εναν φανατικό Δικτάτορα

Ο άνθρωπος αυτός πέθανε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ μέχρι την τελευταία του πνοή για τις πράξεις του.

Ένα παραλήρημα που δείχνει άνθρωπο με διαταρραγμάνη ψυχική υγεία.





13 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an exoyme twra dhmokratia tote... prepei na zw se lauos xwra ... lypame poy to lew.. ma.. ayth h dhmokratia einai gia toys 300 ths voylhs.. kai gia alloys 300 megaloepixhrimaties... zhtw h 21 aprilioy!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1000 φορές την χούντα του Παπαδόπουλου παρά αυτά τα τομάρια που μας διοικούν από το 1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαντάζομαι κανένας απο τους παραπάνω δεν ζούσε εκείνη την εποχή οπότε να λείπουν τα σχόλια, είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά!! Εαν είστε τόσο μάγκες ρε σκληροί έλληνες πάρτε κανά όπλο και φάτε κανέναν πολιτικό, αλλά ενταγμένοι στο σύστημα σταματήστε να το παίζετε καμπόσοι, γιατί είστε απλά ΔΕΙΛΟΙ, και να αναπολείται εποχές που δεν ζήσατε....και τι ακριβώς σημαίνει δεν πείραξε κανέναν χωρίς λόγο, δείτε τα θύματα 17-11-1973 από 6χρονά παιδια μέχρι εφοριακούς συντηρητικούς σαν και εσάς που περνούσαν τυχαία απο την πατησίων!Οι μόνοι ¨Ελληνες που δικαιούνται δια να ομιλούν είναι αυτοί που ζούν εργάζονται και είναι καταξιωμένοι στο εξωτερικό ουδείς άλλο, και οι ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕς, που έχουν θάρρος και δεν είναι κοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα χρυσόστομε. Πέστα. Βγήκαν τα φαντάσματα του παρελθόντος από τον τάφο τους και δηλώνουν την παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξει μωρε και το τανκς δεν πειραξε κανεναν λιγο πιο κει τους εκανε.Πατε καλα ρεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απαντω στο σχολιο οτι ο παπαδοπουλος δεν πειραζε οσους δεν ενοχλουσαν...ειμαι ελευθερο ατομο με το χαρισμα να σκεπτομαι,δεν ειναι ιδιον ολων προφανως, και να εκφραζομαι...μηπως σας ενοχλω????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ......ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΕ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ Κ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να περπατατε, να ακούτε οτι μουσική θέλετε, να φοράτε οτι χρώμα πουκάμισο και jacket θελετε και άλλα απλά καθημερινά απειρα ......
    αγαπητέ νεαρέ 9:57 διαβασε πρώτα γιατί δεν τα έζησες, και μην θεωρείς τις προσωπικές σου ελευθερίες δεδομένες, μην παρασύρεσαι από αφελής διηγήσεις και δημαγωγούς της νέας γενιάς που σου δείχνουν μόνο την μια πλευρα και αναφέρουν για δρόμους, φώτα κ.τ.λ αυτά που δεν αναφέρουν είναι απείρως περισσότερα και πίο σημαντικά, και σου γράφει ένας ΔΕΞΙΟΣ, από πάππου προς πάππου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Koimaste mou fenetai.O PAPADOPOULOS htan brosta,alla h CIA kai oi alloi ton evelan ekei.Xwris to O.K. apo to U.S.A.,kai thn lesxh Bilderberg,kanenas den kuvernaei.

    Poulhsan thn KYPRO,meta hr8e o "eklektos" twn Bilderberg o KAPAMANLHS,o PAPANDREOU,ktl.ktl.

    Oloi sto kolpo einai !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Παπαδόπουλος δεν τα έκανε καλά τα πράγματα.
    Έπρεπε αυτά τα ΑΓΙΑ παιδιά της γενιάς του Πολυτεχνείου να τα βουτήξει όλα και να τα πετάξει όχι στην θάλασσα και βρωμίσει η θάλασσα αλλά στον Αμαζόνιο στα Πυράνχας έτσι ώστε αυτό το είδος,αυτή η άτιμη γενιά,αυτά τα
    κλεφτρόνια,αυτούς τους προδότες να τους εξαφανίσει τελείως από τον χάρτη ώστε να μην μολύνουν την ατμόσφαιρα.
    Αυτά τα κολόπαιδα,οι μετέπειτα κουμανταδόροι της Πατρίδας,διέλυσαν τον τόπο,κατέστρεψαν ότι καλό υπάρχει και γέμισαν τις τσέπες τους λεφτά και είναι έτοιμοι με το παραμικρό τσάφ να χανταβουλιαστούνε και να φύγουνε από τον καταραμένο τόπο κατ αυτούς και να πάνε να ζήσουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PESTA FILARAKI 9.04 GIATI OI DHMOKRATES MAS TA EPRIXAN!!!!!ZHTW O PAPADOPOYLOS!!!! ZHTW H 21APRILIOY!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ. Ο ΝΟΣΤΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.