Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Νέα Δημοκρατία: η Ντόρα προκαλεί εκκαθαρίσεις

Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο στη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς μετά το ζήτημα που ανέκυψε με τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Σαμαράς ζητά από τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους σχετικά με την προσχώρηση ή όχι στο νέο πολιτικό μηχανισμό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το «Βήμα» ο Αντώνης Σαμαράς..........

θα ζητήσει από όσους σκέπτονται να αποχωρήσουν από το κόμμα να το πράξουν άμεσα, παραδίδοντας όμως ταυτόχρονα τις έδρες τους, καθώς έχουν εκλεγεί με τη σημαία της ΝΔ και δεν νομιμοποιούνται «ηθικά και πολιτικά» να εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ μιλούν για «εσωκομματική αποστασία» υπό την καθοδήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ως υποψήφιοι προς αποχώρηση προκρίνονται τρεις βουλευτές: οι κκ. Καραγκούνης και Κοντογιάννης και η κυρία Έλσα Παπαδημητρίου.

Ο διαγραφείς βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο «παροξυσμό πανικού» από τον οποίο «έχει καταληφθεί ο κ. Σαμαράς», στην «παταγώδη πανελλήνια αποτυχία των προσωπικών πολιτικών του επιλογών στις αυτοδιοικητικές εκλογές» και «στη δυσανεξία του κ. Σαμαρά και της ομάδας του προς κάθε μη υποτακτική φωνή και δύναμη, εφόσον αυτή δεν είναι η φωνή του Κυρίου του, κάτι που δείχνει ο ίδιος να απολαμβάνει».

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη τηρεί σιγήν ιχθύος.

2 σχόλια:

  1. ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως τα ξεφτίλισε όλα ο Σαμαράς με τη στάση που κράτησε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
    Ακούς εκεί... μνημόνιο ή Δράκος;;;
    Σαχλαμάρες, έχασε κάθε κύρος ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.