Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο Τατούλη ο Δ.Σαραβάκος. Σκληρή απάντηση απο τον Συνδυασμό

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου», Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο κ. Σαραβάκος ζητεί την καταψήφιση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στις 14 Νοεμβρίου, καταγγέλλοντας «τη μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ».
«Οι σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού .........

Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Σαραβάκος.

Σκληρή απάντηση της "Νέα Πελοπόννησος" στον Σαραβάκο

Σκληρή ήταν η απάντηση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στον πρώην νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος αποφάσισε να αποσύρει την στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Aπαντούμε ότι η ιδιοτελής του συμπεριφορά δεν συνάδει με τη δική μας πολιτική φιλοσοφία. Η μη πραγμάτωση των δικών του προσωπικών φιλοδοξιών, τις οποίες μόνον εκείνος είναι σε θέση να γνωρίζει, επήλθε από την ίδια την κοινωνία. Η μάχη του σταυρού είναι μια πολύ σκληρή διαδικασία και απαιτεί ήθος, εντιμότητα και υπερηφάνεια, στοιχεία τα οποία ο κ. Σαραβάκος δεν διαθέτει», σημειώνεται στην ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η «Νέα Πελοπόννησος» είναι «ένας αρραγής υπερβατικός και πολυσυλλεκτικός οργανισμός ανιδιοτελών ατόμων, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης. Η μεγάλη νίκη της 7ης Νοεμβρίου είναι ο προάγγελος της μεγάλης γιορτής που θα συντελεσθεί στην Πελοπόννησο την επομένη Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.