Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: 1ο Σεμινάριο: Αποτελεσματική επικοινωνία και άριστη εξυπηρέτηση πελατών λιανικής πώλησης

Το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο πλαίσιο της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» διοργανώνει ένα πλήρη κύκλο Επαγγελματικών Σεμιναρίων υψηλού επιπέδου, με εξειδικευμένους και έμπειρους εισηγητές, με σκοπό την ενδυνάμωση και βελτίωση των γνώσεων, επιδεξιοτήτων, ικανοτήτων και εμπειριών των επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών, στελεχών επιχειρήσεων, διοικητικών υπαλλήλων κ.λπ. των εταιριών - μελών του Επιμελητηρίου.

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: “Αποτελεσματική επικοινωνία .........

και άριστη εξυπηρέτηση πελατών λιανικής πώλησης”
Σκοπός Σεμιναρίου:
Η ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των επιχειρηματιών και στελεχών τους, μέσω της θετικής προσέγγισης, της έγκυρης ενημέρωσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης των πελατών τους.
Το σεμινάριο θα ενδυναμώσει και θα βελτιώσει το επίπεδο επικοινωνίας των συμμετεχόντων, ώστε να συνεργάζονται ποιοτικότερα με τους πελάτες, συναδέλφους, συνεργάτες και προμηθευτές .
Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία θετικής εικόνας για την εταιρεία, το κατάστημα λιανικής, το προσωπικό.

Σε ποιους απευθύνεται:
Στελέχη επιχειρήσεων, καταστημάτων λιανικής πώλησης, εταιρειών παροχής υπηρεσιών που έρχονται σε προσωπική ή τηλεφωνική επαφή με τους πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες τους. Σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την ικανό-τητα τους στην διαδικασία της επικοινωνίας και της πώλησης.
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 2 και 3 Δεκεμβρίου 2010
Ώρες: 17.00-21.00

Τόπος:
ΚΕΚ Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Ηροδότου 6 και Κανάρη, Καλαμάτα
Εισηγητής: Γ. Σταμάτης (MA, MBA), Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Marketing και Επικοινω-νίας

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπο-ρούν να απευθύνονται στο ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (κτήριο πρώην Σχολές Παπαφλέσσα, Ηροδότου 6 και Κανάρη), τηλ. 27210 24174, 84849, e-mail: kek@messinianchamber.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.