Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση του Trifylia News στις αντιρρήσεις από τον Συνδυασμό του Κώστα Κόλλια για το γκάλοπ στην Τριφυλία.

Απάντηση στην αντίδραση που υπήρξε απο την πλευρά του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κόλλια για την δημοσκόπηση που ανάρτησε το blog TrifyliaNews έδωσε μέσω του blog του ο συντάκτης του στην οποία αναφέρει ότι τα στοιχεία της είναι πραγματικά αλλα υπάρχει κόλλημα στην ανακοίνωση της εταιρίας για λόγους εχεμύθειας.

Αναλυτικά η απάντηση που εξέδωσε το blog αναφέρει:

Οφείλουμε να σας συγχαρούμε για τα αντανακλαστικά που επιδείξατε και να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση επικοινωνία.

Λυπούμαστε, αλλά δεν δυνάμεθα να ικανοποιήσουμε την παράκλησή σας για γνωστοποίηση των στοιχείων δημοσκόπησης που αναρτήσαμε στο ιστολόγιό μας, αφού ο εντολέας δεν ήμασταν εμείς. Κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να καρφώνουμε την πηγή μας, που ουδέποτε και για οιονδήποτε λόγο δεν πρόκειται να κάνουμε (όπως έχουμε πράξει για σειρά θεμάτων που έχουμε αναρτήσει) τηρώντας τις αρχές της εχεμύθειας και της εμπιστευτικότητας.

Βεβαιωθείτε πως δεν είχαμε καμία απολύτως πρόθεση για παραπλανητικές ή όποιες άλλες εντυπώσεις.

Άλλωστε δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε και η μοναδική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Μεσσηνία για τις εκλογές, είτε φανερή, είτε κρυφή/μυστική, όπως αντίστοιχη πριν την επιλογή υποψηφίου-ων για λογαριασμό κόμματος!

Όσο, δε, για την εγκυρότητα και της αξιοπιστία της, δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο πέραν του «Κυριακή κοντή γιορτή».

Καλόν αγώνα!

Η ομάδα του TRIFYLIANEWS

***Υ.Γ. Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του blog, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, έγινε αναφορά στις εκλογές και σε γκάλοπ για Περιφέρειες και Δήμους, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τριφυλίας για τον οποίο, όπως μας είπαν, ανέφεραν στοιχεία που συμφωνούν με την ανάρτησή μας. Δε γνωρίζουμε, πάντως, αν είναι σε γνώση τους η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ή κάποια άλλη. Αλλά για να μεταδώσουν αυτή την πληροφορία, από μεγάλο Αθηναϊκό κανάλι, κάτι θα ξέρουν παραπάνω.


Εμείς σαν Φιλιατρά News επιβεβαιώνουμε τα γραφόμενα του blog για το ότι μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων για την Τριφυλία.
Ο σταθμός αυτός ήταν το ALTER και η εκπομπή του κ. Αφτιά "Καλημέρα σας".
Προφανώς εκείνοι ξέρουν κάτι παραπάνω.....

1 σχόλιο:

  1. Κωστα ,ετοιμασου για το Δημο Τριφυλιας.
    Οι συμβουλοι... που μαζεψε ο Σωτηροπουλος σε Κυπαρισσια ,Φιλιατρα αλλα και στους Γαργαλλιανους ,εχει σιγουρη η ηττα ,τον προτεινανε τον ανθρωπο τα κυκλωματα και οι συμφεροντολογοι.
    Δεν εχει σημασια αν ανηκεις στην ΝΔ,οι Δημοι πλεον ειναι αυτοκεφαλοι ,δεν εξαρτωνται απο την κεντρικη εξουσια .
    Καλη επιτυχια φιλε Κωστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.