Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Σαμαράς πρωταγωνιστής σε spot του... ΠΑΣΟΚ!

Θα παρουσιάζονται δηλώσεις του για το έλλειμμα την περίοδο που ήταν υπουργός

Όπως αναμενόταν, το τραπέζωμα του νέου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στους πολιτικούς συντάκτες βγάζει ουκ ολίγες ειδήσεις. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, η Ιπποκράτους ετοιμάζει διαφημιστικό σποτ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, στο οποίο θα παρουσιάζονται εναλλάξ κάποιες δηλώσεις του Σαμαρά για το έλλειμμα την περίοδο που ήταν υπουργός και οι αντίστοιχες σημερινές τοποθετήσεις του.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταδείξει .......

πως τα όσα λέει ο Σαμαράς ως αρχηγός της ΝΔ, διαφέρουν απ’ αυτά που έλεγε την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ(ΠΑΣΟΚ)ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!!!!!!!! ----Έγραψε ο έξω δεξιά---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το ΠΑΣΟΚ ....το σωστό και ακέραιο θα κάνει τέτοια πράγματα? ειναι δυνατόν να ξεφύγουν από τη μαύρη προπαγάνδα οι εμπνευστές όλων των συμπεριφορών που δίχασαν την Ελλάδα και χώρισαν τους πολίτες της?
    Από αυτούς όλα τα περιμένουμε και ακόμη χειρότερα. Το ψέμα και η ασυδοσία κυριαρχεί σε αυτή την παράταξη που δυστυχώς επί της ουσίας , έφερε τη Χώρα μας στη δυσχερή θέση που είναι σήμερα.Χρέη , ελλείμματα , υπερτιμολογήσεις , άρχισαν και διογκώθηκαν κυρίως από το ΠΑΣΟΚ.Ας το καταλάβουν και σταματήσουν πιά !!! Μας κούρασαν ανεπανόρθωτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.