Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το Skype 5.0 με δυνατότητα video κλήσης 10 ατόμων και ενσωμάτωση του Facebook.

To Skype 5.0 βγήκε από την beta φάση και κυκλοφορεί πλέον ως επίσημη έκδοση, ενσωματώνοντας σε μεγάλο βαθμό χαρακτηριστικά του Facebook μέσω της λειτουργίας Connect. H ανανεωμένη εμφάνιση επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το Facebook News Feed, να ανανεώνουν το status τους, να επιλέγουν της τους αρέσει και να σχολιάζουν άλλα σχόλια μέσα από το σχετικό tab του Skype. Ίσως πιο ενδιαφέρουσα είναι η ..........

δυνατότητα κλήσης (ή της αποστολής μηνύματος) των φίλων σας στο Facebook είτε στο σταθερό τους τηλέφωνο είτε στο κινητό τους -με την ανάλογη χρέωση ασφαλώς εκτός και αν έχουν και αυτοί λογαριασμό Skype.

Η νέα έκδοση φέρνει και αλλαγές στην εμφάνιση που αποσκοπούν στο να κάνουν πιο ελκυστικές υπάρχουν λειτουργίες του Skype όπως το screen sharing ή η βιντεοκλήση. Για την τελευταία να σημειωθεί πως μπορεί πλέον να υποστηρίξει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως 10 συνομιλητών. Επίσης υπάρχει η λειτουργία της αυτόματης επανάκλησης για κλήσεις που διακόπηκαν και γενικώς καλύτερη ποιότητα ομιλίας.

Προς το παρόν η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Windows ενώ η εταιρεία υπόσχεται πως έρχεται και η έκδοση για Mac, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες, χωρίς όμως να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα.


Techspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.