Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η λάσπη της Πιπιπλή για τον Τατούλη δεν βρήκε στόχο. Την διέψευσαν απο το Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Aποστομωτική απάντηση - σφαλιάρα έριξε στην βουλευτίνα της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή ο διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς (Γενικό κρατικό Αθηνών) που είχε θέσει ως ζήτημα ηθικής τάξης για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη καταγγέλλοντας ότι ο Πάτρος Τατούλης είναι ένας αργόμισθος που κοστίζει στον Ελληνικό λαό 10.000 ευρώ ενώ δεν απασχολήθηκε ούτε μια μέρα στον φορέα που τοποθετήθηκε.

Η απάντηση - σφαλιάρα στην Φωτεινή Πιπιλή ήρθε από τον διοικητή του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς κ. Λεωνίδα Ανωμερίτη.
Στην απάντηση του αναφέρει:.........

“Ο κ. Τατούλης ανέλαβε υπηρεσία την 15η Ιουλίου του 2010 ως διευθυντής ΕΣΥ. Τοποθετήθηκε προσωρινά, για περίοδο προσαρμογής στο νοσοκομείο μας, στη μονάδα εγκαυμάτων και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα της οργάνωσης και του εξοπλισμού της. Πήρε κανονική άδεια από τις 13 Σεπτεμβρίου ως τις 15 Οκτωβρίου και άδεια άνευ αποδοχών από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 15 Νοεμβρίου”, τονίζεται σε ανακοίνωση του κ. Ανωμαρίτη.

4 σχόλια:

  1. Η απάντηση που έδωσε ο πρώην διαχειριστής μας:

    Παίζει κανονικά. Το βλέπω στο PC μου. Αλλά υποψιάζομαι ότι υπάρχει ανώτατο όριο slots (περίπου 50 συνδέσεων) όπου μπορούν να βλέπουν. Αν πάνε να συνδεθούν παραπάνω χρήστες δεν δίνει.

    Μην ανησυχείτε την εκπομπή δεν θα την χάσετε. Θα ηχογραφηθεί και θα ανέβει για αν την κατεβάσετε όπως είχε γίνει και με την προηγούμενη στο Best.
    Δεν σας αφήνω εγώ έτσι. Εδώ γίνονται πράγματα που δεν μπορούν οι άλλοι.
    Έτσι θα σας αφήσω?????????? ΠΟΤΕ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ara to live den einai live.
    Kai epidi prepei na eiste sovaroi peste opoios prolavei to LIVE tha dei.
    Ayrio den tha exo xrono tha doyleyo. Simera eklepsa xrono gia na to do.Ala o proin diaxiristis kati den xeri kala i den eftiaje kala, apla me estise.
    Edo poy zo den piano to kanali.
    Eimai ligo orgismenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην Διαχειριστής28 Οκτωβρίου 2010 στις 11:27 μ.μ.

    Κανένας δεν ξέρει πόσο χώρο έχει νοικιάσει ο τηλεοπτικός σταθμός στην εταιρία που κάνει Streaming το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού. ΕΓΩ εφτιαξα ένα Script στο οποίο έχω φυτεψει το Streaming link του σταθμού.

    Σε εμενα το Script παίζει κανονικά. Πιθανόν να παίζει και σε άλλους 49. Οι υπολοιποι δεν μπορείτ να το δείτε ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΥΑΠΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, αλλά με υπαιτιότητα της εταιρίας που μοιραζει το ας πουμε σήμα.
    Αν καποιοι φύγουν απο την online παρακολουθηση και δημιουργηθεί κενό, τότε ισος αριθμός κενων θεσεων να μπορουν να το δουν.

    Λυπαμαι που δεν μπορείτε αν το δειτε ολοι. Δεν ειναι υπαιτιότητα μου.
    Ουτε το Streaming το κανω εγώ, ουτε το κανουν τα παιδιά.
    To link του σταθμού πήραμε και σε "συνεργασία" με το Script που έφτιαξα, ή αν θελεις συνεθεσα τους κωδικες ωστε να βλέπεις τον player. Τωρα αν παίζει το link ή γεμισε χρήστες εγω ως πρώην Διαχειριστής και οι διαχειριστές του Φιλιατρά News δεν φερουμε καμία ευθύνη.

    Ελπιζω ότι εγινε σαφές αυτό που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.