Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στην Αθηνών - Κορίνθου

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κατεδάφιση της παλαιάς γέφυρας του Ανισόπεδου κόμβου Πάχης στη νέας Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 15:00 έως τις 7:00 το πρωί της επομένης μέρας και θα γίνουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, που θα κλιμακωθούν μέχρι τον ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στην περιοχή των Μεγάρων μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μεγάρων (Χ.Θ. 38+300) και Κινέττας (Χ.Θ. 56+540).

Συγκεκριμένα: ............

1. Από 13:00 έως 14:30 η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

2. Από τις 14:30 έως περίπου τις 18:00 θα γίνει ολικός αποκλεισμός. Η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων. Στο διάστημα αυτό δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

3. Από τις 18:00 περίπου έως τις 07:00 το επόμενο πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

4. Καθ΄ όλη την διάρκεια των εργασιών (από τις 13:00 της Τετάρτης έως 07:00 το πρωί της Πέμπτης) η κάθετη οδός Πάχης - Μεγάρων που διέρχεται από την νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς

Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα διέλθουν από το σημείο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν την απαιτούμενη υπομονή και να μην χρησιμοποιούν τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.