Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αντίδραση Βουδούρη για το κλείσιμο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τριφυλίας

Μετά από επιστολές φορέων αλλά και ιδιωτών με τις οποίες εκφράζετε η ανησυχία αλλά και η απογοήτευση, σχετικά με την αναστολή λειτουργιάς της Διεύθυνσης αγροτικής ανάπτυξης Τριφυλίας, ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης έκανε παρέμβαση στον αρμόδιο υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Ντόλιο, για τη διατήρηση της υπηρεσίας.

Ο κ. Βουδούρης ενημέρωσε τον ........

κ. Ντόλιο ότι η περιοχή της Τριφυλίας είναι από τα μεγαλύτερα παραγωγικά κέντρα στη χώρα με παραγωγή ελαιολάδου, πρώιμου καρπουζιού, κηπευτικών, αμπελοκαλλιεργειών ενώ σε μεγάλη ανάπτυξη βρίσκεται και η κτηνοτροφία. Τόνισε ιδιαίτερα την απασχόληση νέων αγροτών στη περιοχή και την συνεχή υποστήριξη τους, από τη Διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης, με τεχνική υποστήριξη και συνεχή ενημέρωση σε θέματα καλλιεργειών και υλοποίησης εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο κ. υφυπουργός δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή λύση συνέχισης λειτουργίας της υπηρεσίας, ώστε να μην μείνουν ακάλυπτοι και αβοήθητοι οι αγρότες της Τριφυλίας.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.