Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η συστηματική και εργώδης προσπάθεια του Νομάρχη Μεσσηνίας Προέδρου της ΕΝΑΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, αλλά και των αρμοδίων υπηρεσιών που προϊσταται, έφεραν το θετικό αποτέλεσμα για το Λύκειο Φιλιατρών.
Ένα έργο που διεκδίκησε σθεναρά η Νομαρχία Μεσσηνίας όπου παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από τη διαφοροποίηση σε σχέση με ισχύον σύστημα της μελέτης που είχε κατατεθεί, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου αποπεράτωσης του Λυκείου Φιλιατρών προϋπολογισμού 2,7 εκατομ. ευρώ.

Το έργο αυτό είναι το πρώτο σχολικό ..........

κτίριο σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εγκρίθηκε η δημοπράτησή του.
Η εμπειρία και η ικανότητα διεκδίκησης του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου , οδήγησαν σε αυτή την ικανοποιητική εξέλιξη.

Επειδή ακούστηκαν φωνές υποτίμησης της προσπάθειας αυτής, θα ήθελα να τονίσω πως το ενδιαφέρον της παρούσας Νομαρχιακής Αρχής για τη σχολική στέγη είναι εμφανής -200 νέες σχολικές αίθουσες παραδόθηκαν για χρήση- και η γνώση και η εμπειρία του Δημήτρη ΔΡΑΚΟΥ, είναι πολύτιμη για την περαιτέρω πορεία της Β΄βάθμιας αυτοδιοίκησης
Ο νέος θεσμός απαιτεί ανθρώπους που αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και έχουν σχέδιο, γνώση και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για όλη την Πελοπόννησο!

1 σχόλιο:

  1. Κυρία Μπούζα πριν λίγες ημέρες, σας είχα κάνει μία ερώτηση στο Facebook σε δημοσίευμα σας - σημείωση, από τον λογαριασμό του Φιλιατρά News.

    Στο σχόλιο που είχα γράψει σε αυτή σας την σημείωση [ http://www.facebook.com/?ref=home#!/note.php?note_id=483819121801&comments ] ανέφερα:

    "Κυρία Μπούζα Καλή σας επιτυχία.Θα μπορούσατε να μας πείτε ΕΝΑ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ μεγάλο έργο που έκανε η νομαρχία Μεσσηνίας? Μην μας αναφέρετε το Φιλιατρινό φράγμα γιατί αυτό γίνεται με πόρους της Ευρωπάϊκής Ένωσης και όχι της Νομαρχίας. Ο κύριος Δράκος Έκανε άραγε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ στα 12 χρόνια που είναι Νομάρχης;
    Θα χαρώ να μου απαντήσετε με έστω ένα έργο."

    Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν απαντήσατε.
    Ζητήσατε στο e-mail σας να ακουστεί μέσα από εδώ και η αντίθετη άποψη.
    Σας υπόσχομαι να ψηφίσω την παράταξη σας αρκεί να μου αναφέρετε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ έργο που έκανε η νομαρχία Μεσσηνίας
    στα 12 χρόνια διακυβέρνησης της Νομαρχίας από τον κο Δράκο.
    Δεν ζητάω τίποτα παράλογο. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΖΗΤΑΩ. Έργο που το έκανε η Νομαρχία με πόρους της.

    Εκ της Admin Team
    Filiatrinos
    Διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.