Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Τατούλη στην Μεσσηνία

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης περιόδευσε στο Νομό Μεσσηνίας.
Ο κ. Τατούλης νωρίς το πρωί έφτασε στην Καρδαμύλη όπου πλαισιωμένος από στενούς συνεργάτες του περιηγήθηκε στο κέντρο του χωριού και συνομίλησε με κατοίκους και περαστικούς, ενώ επισκέφτηκε και αρκετά μαγαζιά όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" είχε την ευκαιρία να περιγράψει στους συνομιλητές του το σχέδιο δράσης για την σύνδεση της Λακωνικής με την Μεσσηνιακή Μάνη και εξασφάλιση πρόσβασης στη δυσπρόσιτη νότια Μάνη. "Η σύνδεση αυτή θα προσφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του Τουρισμού αλλά και της Αγροτικής οικονομίας της Πελοποννήσου, τομείς για τους οποίους έχουμε σχέδιο και θα υποστηρίξουμε" σημείωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Μετά από την Καρδαμύλη σειρά είχε η Στούπα όπου ο .........

κ. Τατούλης συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Στούπα το σχέδιο δράσης του συνδυασμού για τον Τουρισμό, που αποτελεί ένα από τα προϊόντα που προσφέρεται σε υψηλή ποιότητα στην περιοχή. "Το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που έχουμε ακολουθήσει ως τώρα έχει σοβαρές αδυναμίες που κυρίως οφείλονται στις αποσπασματικές δράσεις" ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και σημείωσε ότι το νέο μοντέλο θα έχει ως πυρήνα την «Καθολική Προσέγγιση και την Ολοκληρωμένη διαχείριση.» "Δημιουργούμε ένα νέο, πολυθεματικό τουριστικό πρότυπο, στο οποίο θα δίνεται έμφαση στον ήπιο εναλλακτικό τουρισμό, στον ορεινό φυσιολατρικό τουρισμό, στον πολιτιστικό-θρησκευτικό τουρισμό και στον αγροτουρισμό" κατέληξε ο Πέτρος Τατούλης.

Αφήνοντας πίσω την Στούπα ο κ. Τατούλης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τον Άγιο Νικόλαο και το απόγευμα περιηγήθηκαν στις περιοχές της Πυλίας το Σουληνάρι, στα Κρεμμύδια, στη Γλυφάδα, στην Ίκλαινα, το Κορυφάσιο, στον Πλάτανο, στα Παπούλια και στο Βλαχόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.