Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πολιτική βαρβαρότητα από τον απερχόμενο Νομάρχη Μεσσηνίας, κ. Δράκο

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πέτρο Τατούλη, παρά τα χτυπήματα που δέχεται κάτω από την μέση από τον Κο Δράκο. Ο πανικός της ήττας φέρνει σε απόγνωση τον απερχόμενο Νομάρχη Μεσσηνίας.

Για δεύτερη φορά επιστρατεύεται ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος γυρίζει απεγνωσμένα πόρτα - πόρτα στην Μεσσηνία για να αλλάξει το σκηνικό, αλλά ... απαγοητεύεται!!!

Είναι γνωστή η τακτική του απερχόμενου νομάρχη Μεσσηνίας να εκτοξεύει προσωπικές βολές και να μιλά με αγένεια όταν τον στριμώχνουν στη γωνία. Εδώ και καιρό τον καλούμε όλοι οι Μεσσήνιοι πολίτες να μας κάνει έναν απολογισμό. Ποια είναι τα μεγάλα έργα που έκανε τα 14 χρόνια που ήταν νομάρχης Μεσσηνίας; Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης του έθεσε το ίδιο ακριβώς ερώτημα, με έναν τρόπο εξαιρετικά πολιτισμένο.
Και αναρωτήθηκε γιατί τα όσα δεν μπόρεσε να ...........

κάνει επί τόσα χρόνια, θα τα κάνει στο μέλλον για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Αντί λοιπόν ο κ. Δράκος να απαντήσει γιατί δεν υπάρχει ΠΟΠ για όλη την Μεσσηνία και πώς θα φτιάξει Περιφερειακό ΠΟΠ (με απλά λόγια αφού δεν μπόρεσε να κάνει το έλασσον πώς θα κάνει το μείζον) επιτέθηκε στον κ. Τατούλη, δήθεν ότι ο τελευταίος προσβάλλει τους Μεσσήνιους πολίτες.

Για να είμαστε ξεκάθαροι. Οι πολίτες της Μεσσηνίας νιώθουν προσβεβλημένοι τόσο με την διαχρονική απραξία του νομάρχη, αλλά και με τον αήθη και αγενή τρόπο που επιλέγει να κάνει την πολιτική αντιπαράθεση. Η αντιπαράθεση είναι πολύ σοβαρή για να γίνει με όρους πολιτικής χυδαιότητας. Ας απαντήσει λοιπόν για την ταμπακιέρα ο κ. Δράκος.
Ο Πέτρος Τατούλης, είναι ανεξάρτητος, γι αυτό ας σταματήσει να τον ονομάζει Υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, διότι δεν έχουμε δει τον Τατούλη να περιοδεύει με κομματικά στελέχη και κουστωδίες, όπως κάνει ο κ. Δράκος.

Ο Πέτρος Τατούλης είναι συνεπής, διότι όταν είχαμε τον χρόνο να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο του Μνημονίου, μίλησε ανοικτά και ξεκάθαρα, σε αντίθεση με τον κ. Δράκο που διαχρονικά σιωπούσε και μάλιστα, η δική του απραξία και αναποτελεσματικότητα (όπως και πολλών άλλων ακόμη) είναι που μας οδήγησε στο χείλος της σημερινής χρεοκοπίας. Οπότε να σταματήσει να κατονομάζει τον Τατούλη ως υποψήφιο του Μνημονίου, προς χάριν εντυπωσιασμού.
Ο Πέτρος Τατούλης ήλθε εδώ για να ενώσεις όλους τους Πελοποννησίους, οπότε ο κ. Δράκος να σταματήσει να υψώνει διαχωριστικά τείχη ανάμεσα στους νομούς, θέλοντας να δημιουργήσει τριβές με τους Μεσσήνιους πολίτες.
Ναι, θα θέλαμε ο περιφερειάρχης να είναι Μεσσήνιος. Αλλά όχι ένας Μεσσήνιος δοκιμασμένος και αποτυχημένος.

Να σταματήσει ο κ. Δράκος να μας απαριθμεί πόσες φορές κέρδισε στο παρελθόν. Αυτό δεν αφορά κανέναν. Οι συνθήκες και οι πολιτικοί του αντίπαλοι ήταν πολύ διαφορετικοί.
Να σταματήσει το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Δράκου να προσπαθεί να δημιουργήσει μια τρομοκρατία στα δημοσιογραφικά sites Και στα blogs, διότι ο γκεμπελισμός είναι και φασισμός.

Και κάτι τελευταίο: Είπε χθες ο κ. Σαμαράς ότι θέλει Δράκο από την πρώτη Κυριακή. Θέλει όμως και Κικίλια... Τι να κάνουμε;

Ithomi News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.