Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

UPDATE: Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου.
Παρόντες ήταν υποψήφιοι του συνδυασμού αλλά και πολύς κόσμος που πήγε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Τα εγκαίνια τέλεσαν οι εφημέριοι των ναών των Φιλιατρών Γεώργιος Καλύβας, Αλέκος Μαντζαφλάρης, Ευάγγελος Σίμος, και Διονύσιος Καλογερόπουλος.

Ο κ. Σωτηρόπουλος καλωσόρισε τους .........

παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και κάλεσε σε ευγενή αγώνα για την νίκη του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας" που προήλθε από συμμετοχή πλατιών αυτοδιοικητικών δυνάμεων της Τριφυλίας.

Αναφέρθηκε στον νέο Δήμο και της δυνατότητες ανάπτυξης που έχει και αναφέρθηκε στις ομορφιές που συμπεριλαμβάνει.
Τόνισε ότι όλοι οι πολίτες δικαιούνται και να απαιτούν να έχουν αυτά που οι άλλοι θεωρούν αυτονόητα. Νερό, καθαριότητα, δρόμους, βιολογικούς καθαρισμούς, σχολεία και εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο φόβος του μεγάλου και του άγνωστου όπως λένε αυτοί που δεν ξέρουν, είναι αδικαιολόγητος. Ο μεγάλος δήμος είναι ισχυρός. Θα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.
Δεν νοείται ανάπτυξη μιας πόλης όταν άλλη δίπλα της είναι στάσιμη ή οπισθοδρομεί.
Όλοι οι πολίτες, τόνισε, πρέπει να έχουν κοινή πορεία. Δικαιούνται καλύτερο μέλλον και θα το κατακτήσουν παρέα τόνισε ο κος Σωτηρόπουλος.
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα. Μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σωτηρόπουλος.
Εμφανίστηκε σίγουρος ότι στις 8 Νοεμβρίου όλοι μαζί θα αλλάξουμε σελίδα και υποσχέθηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να κάνουμε τον δήμο μας, τις πόλεις και τα χωριά μας αντάξια της εποχής μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει αντίβαρο στην οικονομική κρίση και όχι το αντίθετο είπε ο κος Σωτηρόπουλος.

Ακούστε την ομιλία του Δημήτρη Σωτηρόπουλου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Φιλιατρά.



Φωτογραφίες απ τα εγκαίνια. Κλίκ για μεγαλύτερες φωτογραφίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.