Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αχαρακτήριστη επίθεση Δράκου κατά του Πέτρου Τατούλη και υποψήφιας

Σε μια αχαρακτήριστη επίθεση κατα του συνυποψηφίου του Πέτρου Τατούλη και υποψήφιας του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" προχώρησε ο για λίγο ακόμα καιρό νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.
Αναλυτικά η δήλωση του Κου Δράκου αναφέρει:

Όταν κάποιος αποζητά απεγνωσμένα ρόλο προσωπικής προβολής και σχεδιασμού της πολιτικής του καριέρας, στερούμενος επιχειρημάτων, επιδίδεται σε εύκολες αποστολές επιθετικότητας και ύβρεων.

Ό,τι κι αν λέει η ατυχήσασα, έκτη στους επτά, πολιτεύτρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας, το πολιτικό της μέλλον με τον κ. Τατούλη είναι δυσοίωνο και ο σχεδιασμός της νεφελώδης όπως και η υποψηφιότητα του ίδιου.
Αν η ίδια αισθάνεται λόγω της πολιτικής της περιθωριοποίησης από το Μεσσηνιακό Λαό ότι πρέπει να περιγράφει τον τόπο της ως τριτοκοσμικό, την κατανοούμε, αλλά δεν συμφωνούμε.

Με τον ίδιο τρόπο που ξεθωριάζει η δήθεν ...............

ανεξαρτησία του επίσημου υποψήφιου της κυβέρνησης του Μνημονίου και της Ανεργίας, έτσι ακριβώς ξεθωριάζει και η επικοινωνιακή του τακτική που καταγράφει και τον απόλυτο πανικό του.
Ας ασχοληθεί καλύτερα ο κ. Τατούλης με τα τελευταία γεγονότα που οι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ πετάνε ο ένας στον άλλον την καταρρέουσα υποψηφιότητά του σαν την καυτή πατάτα, και επιτέλους ας αφήσουν τον υπερήφανο Λαό της Μεσσηνίας να κρίνει για τέταρτη φορά το έργο Δημήτρη Δράκου, που είναι μοναδικό και έχει επιβεβαιωθεί με τρεις απανωτές νίκες, με μεγάλες διαφορές, απέναντι σε διαφορετικό αντίπαλο κάθε φορά.
Θυμίζουμε, 1998: Δράκος 54,7% - Κουλουριάνος 30,9%,
2002: Δράκος 54,4% - Τσιμπλής 32,1% και
2006: Δράκος 51,26% - Μαλαπάνης 31,63%.

Ο «μύθος Τατούλη», καταρρέει και δυστυχώς, ο πανικός της ήττας του αφαιρεί ένα ακόμη προσωπείο που επικαλείται, του πολιτικού πολιτισμού.
Εμείς μιλάμε για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και στις 7 Νοεμβρίου ξεκινάμε μαζί με τους συμπολίτες μας και χτίζουμε το αύριο του τόπου μας, με μοναδικό κίνητρο τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

ΣΧΟΛΙΟ
Η δήλωση του κου Νομάρχη στην κρίση σας. Πάντως τέτοιο χάσιμο ψυχραιμίας από τον νομάρχη μας δεν το περιμέναμε....
Φαίνεται ότι η ψαλίδα της διαφοράς ανοίγει όλο και περισσότερο....

3 σχόλια:

  1. Με το να μας θυμιζει ο Δρακος τα λαθη που καναμε εμεις στην Μεσσηνια ,και βγαζαμε τουτον τον αχρηστο Νομαρχη, δεν κανει τιποτα αλλο απο να μας εξαγριωνει ,να τον σειλουμε στον δ....,
    Κυριε αχρηστε ολη η Μεσσηνια εχει κακους δρομους ,επικινδυνους ,και συ εισαι εκεινος που αντεδρασες στο σχεδιο του Ρεπα να ενταξει στο ΕΣΠΑ το δρομο της νοτιας Τριφυλιας,Πυλου-Καλαματας,γιατι θα σε μειωνε ,και ειπες οτι η παρεμβαση του Υπουργειου Υποδομων ,μειωνει τα εργα του Καλλικρατη,που η ιδια η κυβερνηση θεσμοθετησε, ναι για μην γινει ο δρομος .
    Και σκοτωνονται καθε τοσο στα στενα γεφυρια της Μεσσηνιας ,νεοι ανθρωποι.
    Εισαι ενας αποτυχημενος νομαρχης ,ουτε στο υπνο μας να σε δουμε και περιφερειαρχη Πελοποννησου ποτε τετοιο εφιαλτη,το δειχνουν αλλωστε και τα gallop.
    Αλλη μερα θα ξημερωσει στις 8 του Νοεμβρη για την Μεσσηνια,αλλη μερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ μισος ρε παιδια για το δρακο ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.