Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Κο Πάνο Μπόζο.

Κύριε Μπόζο.

Από αυτό το Blog τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου είχαμε καταθέσει μια πρόταση για την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών στις 3 τουλάχιστον πόλεις της Τριφυλίας Φιλιατρά, Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους.
Μάλιστα σε εκείνη τη πρόταση είχαμε πει να είναι τουλάχιστον διήμερα για να μπορέσει να τα παρακολουθήσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος.

Αφορμή για την τότε κατάθεση της ...........

πρότασης μας ήταν το τραγικό τροχαίο που είχε ένας 65χρονος απο την Σπηλιά Κυπαρισσίας ο Αναστάσης Παναγούλιας το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου στην θέση Τερψιθέα.

Αν και γνωρίζουμε (από πληροφορίες μας) ότι έχετε ενημερωθεί ο ίδιος διαβάζοντας την ανάρτηση μας για την πρόταση που δημόσια καταθέσαμε, εν τούτοις ενάμιση μήνα μετά, δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.

Με αφορμή το παραπάνω θα θέλαμε να μας ενημερώσει ο κύριος Μπόζος.
Προτίθεστε κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας να διοργανώσετε αυτά τα σεμινάρια ώστε ο κόσμος να ξέρει την κρίσιμη στιγμή τι πρέπει να κάνει???
Οι πρώτες βοήθειες μπορούν να σώσουν κάποιο συνάνθρωπο μας απο μια δύσκολη στιγμή. Απο μια απλή λυποθυμία μέχρι και ανακοπή.
θεωρείτε αδικο κόπο να μάθει ο κόσμος κάποια πράγματα για να μπορέσει να σώσει μια ζωή;

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΥΜΠΑΛΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.