Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Απειλή Γιαννακόπουλου περί αποχώρησης Παναθηναϊκού από την Α1

Εξοργισμένος με την απόφαση του ΠΣΑΚ να απεργήσουν επ’ αόριστον οι επαγγελματίες καλοθοσφαιριστές ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, απείλησε με αποχώρηση των «πρασίνων» από την Α1 από του χρόνου.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εμφανώς εκνευρισμένος στη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ είπε προς τους εκπροσώπους του ΠΣΑΚ: «Το μπάσκετ δεν είστε εσείς, είμαι εγώ που επί 15 χρόνια δίνω εκατομμύρια. Αν θέλετε να το διαλύσετε, διαλύστε το, να πάμε κι εμείς σπίτια μας, να βάλουμε και κανένα φράγκο στην τσέπη. Πρώτοι εμείς θα φύγουμε».

Η απειλή αυτή του Θανάση Γιαννακόπουλου .........

μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται υπερβολική, ίσως όμως δεν είναι. Φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πολύ σοβαρά τη συμμετοχή της ομάδας στη Μεσογειακή Λίγκα, την οποία αναμένεται να συστήσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με συλλόγους επίσης από Ιταλία, Τουρκία, Ισραήλ κι Αδριατική Λίγκα.

Το δρόμο της νέας λίγκας είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και ο Ολυμπιακός με τις πρώτες σκέψεις να θέλουν τους δυο «αιώνιους» να επιστρέφουν στην Α1 για τη φάση μόνο των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.