Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δυνατά με Πέτρο Τατουλη δηλώνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη [ + VIDEO ]

Με ιδιαίτερα ενθουσιώδη λόγια μίλησε στο Διευθυντή της sfedona.gr κ.Λάκη Γιαννιδάκη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας κα Κατερίνα Φαρμάκη για την υποψηφιότητα και την προσωπικότητα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη. ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ

Η Κορίνθια βουλευτής έδειξε να .........

συμφωνεί απόλυτα με την επιλογή του κόμματός της και του προέδρου κ.Γιώργου Παπανδρέου, για στήριξη στην υποψηφιότητα του κ.Τατούλη χαρακτηρίζοντάς την ως πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα που μπορεί να προσφέρει και μπορεί να συνθέσει.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κ.Φαρμάκη “σε μια εποχή που δοκιμάζεται το πολιτικό σύστημα και οι ίδιοι οι πολιτικοί , υποψηφιότητες σαν και αυτή του κ.Πέτρου Τατούλη με το γνωστό του ήθος και την αναγνωρισμένη προσωπικότητα-από όποιο πολιτικό χώρο κι αν προέρχονται- μπορούν να ανεβάσουν και πάλι το κύρος του πολιτικού μας συστήματος και να το κάνουν να αποκτήσει και πάλι την χαμένη αξιοπιστία του!”

Τόνισε ακόμα για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με το συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” :
“Ο Πέτρος Τατούλης χρόνια τώρα λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Δεν κρύβεται πίσω από κομματικές παρωπίδες και έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Εγώ από την γνωριμία μου μαζί του, από όλες τις συναντήσεις που έχουμε κάνει αλλά και από το πολιτικό του παρελθόν , έχω πεισθεί ότι είναι η κατάλληλη υποψηφιότητα που μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε και όλα τα στελέχη του συνδυασμού μπορούν να δουλέψουν και να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην Πελοπόννησο και τους πολίτες της!”

Δείτε το video



Από Νέα Πελοπόνησσος "Πέτρος Τατούλης"

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.