Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ΠΑΣΟΚ. Πλήρης η επιβεβαίωση του Φιλιατρά News για Τατούλη

Ανακοινώθηκαν πρίν λίγη ώρα οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ για τις 13 περιφέρειες και τους τρεις μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωσε πανηγυρικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το χθεσινό άρθρο του πρώην διαχειριστή μας και τις πληροφορίες που είχε για το κλείδωμα της υποψηφιότητας Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται εδώ στο Φιλιατρά News είναι πρώτα και κύρια έγκυρες και όσο το δυνατόν διασταυρωμένες.
Μένει να επιβεβαιωθούμε και για τον κο Σωτηρόπουλο ότι πρόκειται να αναλάβει επικεφαλής για τον Δήμο Τριφυλίας.

Αναλυτικά, οι υποψηφιότητες: ........

Δήμος Πειραιά: Γιάννης Mίχας

Δήμος Θεσσαλονίκης: Γιάννης Μπουτάρης

Δήμος Αθήνας: Γιώργος Καμίνης

Περιφέρειες

Ανατ. Μακεδονία – θράκη: Αρης γιαννακίδης

Κεντρική Μακεδονία: Μαρκος Μπόλαρης

Δυτική Μακεδονία: Γιαννης παπαϊορδανίδης

Ήπειρος: Βαγγέλης Αργύρης

Θεσσαλία: Απόστολος Παπατόλιας

Ιόνιων νήσων: Πρόσωπο από την ακαδημαϊκή κοινότητα που δεν ανακοινώθηκε

Δυτική Ελλάδα: Απόστολος κατσιφάρας

Στερεά Ελλάδα: Κλέαρχος Περγαντάς

Αττική: Γιάννης Σγουρός

Πελοπόννησος: Πέτρος Τατούλης Συνδυασμός: Νέα Πελοπόννησσος

Βόρειο Αιγαίο: Νάσος Γιακαλής

Νότιο αιγαίο: Γιάννης Μαχαιρίδης

Κρήτη: Σταύρος Αρναουτάκης

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών το λόγο πήρε ο Πρωθυπουργός που κάλεσε τους πολίτες «με την ψήφο τους να πούνε ναι στο μέλλον, ναι σε μια δικαιότερη, καλύτερη Ελλάδα».

Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε καλή επίτυχια σε όλους του υποψηφίους και τόνισε πως «οι εκλογές που έρχονται δεν είναι μια συνήθης εκλογική αναμέτρηση» «Πάνω στον Καλλικράτη», πρόσθεσε, «θα δομήσουμε ένα καλύτερο κράτος».

12 σχόλια:

  1. Μπραβο στην επιτροπη εκλογων του ΠΑΣΟΚ,ως μελος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχη μας ειχα στηριξει την υποψηφιοτητα Τατουλη για την πελλοπονησο απο αρχης.
    Πιστευω με την επιλογη αυτη ,που ειναι νικηφορα οπως διαφαινεται απο τις δημοσκοπησεις ,να ανοιξει μια νεα σελιδα και για την Μεσσηνια ,γιατι μην κρυβομαστε ,ποσο πισω μας εχει αφησει η διοικηση του νομου απο τον Δρακο για αρκετα συναπτα ετη.
    Με χαροποιει το γεγονος οτι κοινη συνισταμενη στο κομμα του ΠΑΣΟΚ ειναι η επιλογη διαφανων και υγειους πολιτικης ποιοτητας ανθρωπων.
    Ευχομαι καλη επιτυχια στον κυριο Τατουλη και τον καλουμε να επισκευθει και τα Φιλιατρα να ακουσει τα προβληματα της περιοχης μας ,ωστε ως αυριανος περιφειαρχης, να εχει κατα νου τι πρεπει να πραξει.
    Φιλε Πετρο καλη επιτυχια

    Γιάννης Σάκκουλας
    Γραμματεας Β ΕΛΜΕ Μεσσηνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΠΑΜΕ .ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ,
    ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΝΤΙΣΑΜΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΦΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ Κ.ΔΡΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος ο κ. γραμματέας....Μωρέ εξουσία να 'ναι κι ότι να 'ναι. Αυτοί που κάποτε έλεγαν τον Τατούλη βασιλοχουντικό (και είναι) τώρα του χτυπάν την πλάτη αναφερόμενοι σ' αυτόν με το μικρό του όνομα... Α ρε Πέτρο (τουλάχιστον εγώ τον ξέρω), μεγαλεία. Ο μικρός πρωθυπουργός της Πελοποννήσου θα θα γίνεις. Κι αν περισσέψει τίποτα απο την Τρίπολη, κανένα ξεροκόμματο, θα το πετάξεις - εύχομαι και ελπίζω μαζί με τους καινούριους φίλους σου τους σοσιαλιστές - και στην Μεσσηνία. Να δω - αν και - όταν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα Σωτηρόπουλου. Αυτός δεν ήταν που δεν ήθελε με τίποτα Δήμο Τριφυλίας με έδρα Κυπαρισσία? Αυτός δεν ήταν που οι περισσότεροι στα Φιλιατρά τον "έκραζαν"? Έχει να εισπράξει χειροκρότημα κι αυτός και χτυπήματα στην πλάτη...Μέχρι προχθές άκουγα φανφάρες απο δεξιά κι αριστερά πως δεν πρέπει να στηριχτεί ο Καλικράτης γιατί αποδομεί την κοινωνια.....το γεγονός πως θα έπρεπε να βγεί υποψήφιος συνολικής αποδοχής απο Φιλιατρά και Γαργαλιάνους για αποδυνάμωση της Κυπαρισσίας, κλπ, κλπ, κλπ.
    Δυνατά παιδιά, ας κάνουμε αυτή την κυβέρνηση πανίσχυρη...να μην καπελώνεται κι ο εθνικός μας προδότης...2850 σελίδες μνημονίου μείνανε ακόμα, τις πρώτες 150 μας τις έχουν δείξει. Τελευταία διάβασα και την τελευταία δήλωση του Γιωργάκη, ότι έχουμε παραχωρήσει και εθνικά μας δικαιώματα εφόσον χρωστάμε. Έχουμε κάνει ενα βήμα παραπέρα εμείς, τι είμαστε Ουγγαρία? Δεν είμαστε πολεμοχαρείς, χρωστάμε ελάτε να πάρετε τα πάντα, το όνομα της Μακεδονίας (γιατί νομίζετε ότι κλείσαμε το Μακεδονίας - Θράκης), τα Ίμια, το Φαρμακονήσι (γιατί εξαλείψαμε τον όρο "Εθνικής" απο το Αμύνης, για πλάκα?), γιατί να υπάρχουν αρχαία Ελληνικά στα σχολεία και φωτογραφίες του Ιησού (στο κάτω-κάτω τον όρο "Εθνικής" τον διώξαμε και απο το δια βίου μάθησης), μόνο αυτό ο βλάκας ο Gates αποφάσισε να βάλει στα Windows αρχαία ελληνικά... Τέλος Αυγούστου επισκέφθηκα την Κωνσταντινούπολη (συγγνώμη φίλοι σοσιαλιστές που δεν την αναγράφω Istanbul, αλλά κατάγομαι βλέπετε απο εκεί και υπάρχει ενα ιδιαίτερο δέσιμο με τον τόπο), και είδα τις πιο πολλές σημαίες κράτους στη ζωή μου, παντού υπάρχει μια σημαία, άλλοτε μικρή των 2 τ.μ. και άλλοτε τεράστια των 15 τ.μ. και πλέον. Και να δείς ενα περίεργο πράγμα...πάντα σχεδόν φυσούσε αέρας...αλλά δεν τίς έπαιρνε, στα Ίμια φύσηξε και την πήρε, ήταν θα μου πείς γαλανόλευκη...
    Τι να πείς...
    Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύρθηκε το ΠΑΣΟΚ πίσω από τον Τατούλη
    Καμιά φορά και στην πολιτική η ήττα έχει τιμή και αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια μην τρελενεστε αν δουν οτι πανε να χασουν απο αλλες δυναμεις θα συνεργαστουν και οι 2 μεγαλοι...ακομα δεν τους συμφερει να το κανουν ανοιχτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΟΥΛΗΣ ΛΑ.ΟΣ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΕΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ
    ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε ανωνυμε 6:53,ο γραμματεας δηλωνει τη θεση του,επωνυμα ο ανθρωπος ,και αφου το κομμα του στηριξε τον Τατουλη ,ποιο ειναι το ζητημα ;
    Αν εχεις αλλη αποψη εκφρασετη επωνυμα ,ειναι αντρικιο ,κι οχι οπως το θετεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου φίλε των 4:49, δεν έχω πρόβλημα με το πρόσωπο που υπογράφει, πρόβλημα έχω με την επιλογή του να χειροκροτεί εναν άνθρωπο που μέχρι χτές όχι δεν εξέφραζε τις θέσεις του κόμματος του μόνο, αλλά και ήταν "δακτυλοδεικτούμενος" για τις ακροδεξιές θέσεις του (γι αυτό άλλωστε και η στήριξη του Καρατζαφέρη). Πρόβλημα έχω όταν ο κατά τα άλλα πολύ συμπαθής φίλος δηλώνει φαρδιά-πλατιά και την ιδιότητα του ως μέλος της Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας. Ως τέτοιον λοιπόν πρέπει να τον κρίνω και ποτέ ώς άνθρωπο, δεν έχω κανένα δικαίωμα. Αν είχε υπογράψει μόνο με το όνομά του ποτέ δεν θα είχα γράψει κάτι. Η επιλογή του να υπογράψει όμως έτσι μου έδωσε το δικαίωμα - πιστεύω - να κρίνω τα γραφόμενα του, αφού και λόγο έχει σε λήψεις αποφάσεων, και αιρετό δημόσιο πρόσωπο είναι.
    Κατάλαβες?
    Και όταν θέλεις να κρίνεις εμένα για το αν ήταν "αντρίκιο" αυτό που έκανα, εσύ που απάντησες "αντρίκια" γιατί υπόγραψες σαν ανώνυμος??????Προσπάθησε να καταλάβεις λίγο πως λειτουργούν τα blogs και μετά κάνεις την κριτική σου, άλλωστε τα γραφόμενα μου ειναι στην διάθεση της συντακτικής ομάδας πρίν "περάσουν" στο ευρύ κοινό. Για να τα διάβασες λοιπόν σημαίνει ότι δεν έκανα κάτι κακό.
    Αυτά.
    Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά ελπίζω να παραμείνουν σε λογικά πλαίσια τα σχόλια.
    Αλλωστε ο Γεώργιος το είπε πολύ σωστά.
    πριν ένα σχόλιο βγει στο blog ελέγχεται από τον Διαχειριστή. Στην περίπτωση αυτή είμαστε 4.
    Τον ρόλο για τα σχόλια τον έχει αναλάβει ο Filiatrinos και ο X-treme. (Οι 2 από τους 4 Διαχειριστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν και ειδικά κάποιον συμπολίτη μου, που σίγουρα γνωρίζω και πιθανών να έχω και επικοινωνία μαζί του όταν μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι στον τόπο μας. Την ίδια κριτική θα έκανα αν κάποιο άλλο πρόσωπο απο την άλλη μεριά (δεξιά), χειροκροτούσε κάτι ανάλογο. Όχι γιατί απαγορεύεται η σύνθεση των απόψεων στην πολιτική, αλλά όχι τέτοιες ώρες και υπο το βάρος των εξελίξεων που δυστυχώς ειναι δυσμενέστατες για όλους εμάς και μάλιστα - κατά την προσωπική μου άποψη - χωρίς αντίκρυσμα, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Θυσίες για το τίποτα. Εμείς όλοι - και είμαι σίγουρος γι αυτό - δεν κλέψαμε. Αυτοί που τα πήραν ένθεν και κείθεν απολαμβάνουν την ζωή τους στίς βίλες που έκαναν με τον δικό μας ιδρώτα. Γιατί να πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο? Αυτά να κοιτάξει πρώτα ο Γιώργης και μετά τις εκλογές. Και μέχρι να τα κοιτάξει χρειάζεται σοβαρή αντιπολίτευση και όχι χτυπήματα στην πλάτη....Κι αν οι άλλοι απο την άλλη μεριά δεν μπορούν να αντιπολιτευθούν να πάνε σπίτια τους κι αυτοί. Με το να χειροκροτούμε τις όποιες επιλογές απο όποια πλευρά κι αν προέρχονται, δίνουμε άλλοθι στους - δυστυχώς - ανάλγητους κατέχοντες την εξουσία. Και δυστυχώς, σε λίγο το ιστορικό όνομα του δήμου μας θα πάψει να υπάρχει, μετά απο χιλιάδων χρόνων ιστορία. Μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και σε άλλους δήμους, αλλά με συγχωρείτε τώρα "καίγεται" το δικό μου σπίτι,δεν μπορώ να κοιτάξω του γείτονα. Κι όλα αυτά γίνονται με κυβέρνηση ΠαΣοΚ, με πρωθυπουργό που έλεγε σε όλους εμάς "λεφτά υπάρχουν" για να υφαρπάξει την ψήφο μας, με αντιπρόεδρο και γενικό δερβέναγα τον άνθρωπο που "πούλησε" τα Ίμια στα μεμέτια, που αν ήταν στην Τουρκία θα είχε δολοφονηθεί δια λιθοβολισμού στην πλατεία Ταξίμ.
    Αλλά εμείς οι Έλληνες έχουμε κοντή μνήμη, ως φαίνεται....
    Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.