Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η υποψηφιότητα της Αντωνίας Μπούζα με τον Δημήτρη Δράκο

Αγαπητοί μου φίλοι,

Ο «Καλλικράτης» που μπήκε στη ζωή μας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχιτεκτονική δομή της χώρας και της Πελοποννήσου.
Η έκφραση της άμεσης δημοκρατίας που είναι ως γνωστόν η Αυτοδιοίκηση, καλείται αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου μεγάλες αλλαγές συντελούνται, μέσω της μετεξέλιξης της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης σε Περιφερειακή, να ισχυροποιηθεί και να αποτελέσει ένα θεσμό ισχυρό, σύγχρονο και ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των καιρών αλλά και να κερδίσει το «στοίχημα» ενός καλύτερου αύριο για τις τοπικές κοινωνίες.

Ταυτόχρονα απαιτείται ο νέος αυτός ........

θεσμός, να στελεχωθεί από ανθρώπους που έδειξαν με τη μέχρι τώρα πορεία τους, πως αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και έχουν διάθεση για προσφορά ,όρεξη και μεράκι για να βοηθήσουν τον τόπο μας.
Καλούμαστε σ΄αυτές τις εκλογές, να εκλέξουμε τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη, μέσα σε ένα δυσμενές κλίμα, με εγκλωβισμένη την εθνική μας οικονομία, με εμφανή πλέον την αποδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης του τόπου μας και με βαθιά κρίση αναξιοπιστίας της πολιτικής μας ζωής.

Με συναίσθηση των δυσκολιών και της σκληρής προσπάθειας που απαιτείται και με απόλυτη πίστη στη δυνατότητά μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, θέτω στην κρίση των πολιτών της Μεσσηνίας την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακής συμβούλου με το συνδυασμό του Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκου.
Στις 7 Νοεμβρίου, με την επιλογή μας ας δώσουμε την ελπίδα στον τόπο μας, ας πάρουμε επιτέλους το μέλλον στα χέρια μας.

Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου
Νομαρχιακή Σύμβουλος-Πρόεδρος Ν.Ε.Τ.Π.
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Δημήτρη ΔΡΑΚΟ

5 σχόλια:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:13 μ.μ.

    Αντωνία μου σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα σου.
    Την δική μου γνώμη την ξέρεις και δεν νομίζω ότι πρέπει να την γράψω και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και φαίνεται και μάλλον είναι καλή κοπέλα, όπως και η Βασιλική Πλέτσα, την πάτησαν με την επιλογή, απο προσωπικό γκάλοπ το οποίο σαφως και δεν στηρίζεται επιστημονικα δίνει όμως μια αίσθηση δεν πρόκυται να πάρουν τίποτα στους >50 γιατί Ο Κ. Δράκος κάνει μόνο για διοργάνωση πανυγηρίων και τίποτα άλλο, κρίμα για τις κοπέλες θα μαυριστούν άσχημα.....
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.