Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σούζα έκατσε ο Ψωμιάδης στον Σαμαρά υπο τον φόβο να χάσει το χρίσμα....

Απέσυρε την υποψηφιότητα του αδερφού του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μετά το τελεσίγραφο του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα του αδελφού του Διονύση, από το συνδυασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον κ. Ψωμιάδη να μην συμπεριλάβει στους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του τον αδελφό του, διαφορετικά η Ρηγίλλης θα αναγκαζόταν να άρει το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη που του έχει δώσει.

Το πρωί ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε .......

τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τον ενημερώσει ότι δέχεται να μην περιληφθεί στους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού ο ο αδελφός του, Διονύσης Ψωμιάδης, και ότι στην θέση του προτείνει τον πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η πρόταση έγινε δεκτή από τον κ. Σαμαρά και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ρηγίλλης εμφανίζεται ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όπως λένε στελέχη του κόμματος, το μήνυμα κατά της οικογενειοκρατίας πέρασε θετικά. Απόφαση της ηγεσίας, υπογραμμίζουν, είναι ότι δεν θα υπάρχει στο στελεχιακό δυναμικό περισσότερο από ένα μέλος κάθε οικογένειας.

Όσον αφορά την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πηγές της Ρηγίλλης έλεγαν ότι ο κ. Ψωμιάδης ανταποκρίθηκε συνολικά στις επιθυμίες της ηγεσίας και πλέον το ψηφοδέλτιο που παρουσιάζει, έχει την έγκρισή της.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Ψωμιάδη με θέμα την ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού του.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί τώρα ο Παναγιώτης να έκατσε "κοτούλα" για να μην χάσει το χρίσμα... Αλλα αν εκλεγεί να περιμενουμε σκληρή κριτική στον Αντώνη όπως εκανε και με τον κουρασμένο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδία πάει να μου στρίψει, Ο αδερφός του νομάρχη είναι οικογενειοκρατία, Ο βαρβιστιοτακος και ο Μπακογίαννης και ο Κατσιβελας οχι. Τι στο Δ...λο γίνεται μας περνάνε για τελείως μ....ες.
    Θέλουν όλοι ντομάτες και επειδή οι ντομάτες έχουν και αξία και έχουν ποτιστεί με τον Ιδρώτα του αγρότη μόνο την αδιαφορία μας και τα σκ..α μα να τους δώσουμε.
    Υ.Γ.1 Για το θέμα Κατσίβελα παντού όλα τα μέσα τουμπέκι ψιλοκομμένο και μετά κατηγορούσαν τον Γκέμπελς για πλύση εγκεφάλου και χειραγώγηση, τουλάχιστον αυτός είχε την ευθιξία και αυτοκτόνησε όταν είδε ότι ο κόσμος στον οποίο πίστευε γκρεμίστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.