Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Στηρίζει τον Κώστα Κόλλια ο Τάκης Κατσίβελας. (+ Ηχητικό)

Την στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια εξέφρασε ο τέως υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας με δήλωση του στο Φιλιατρά News.
O Κος Κατσίβελας σε ερώτηση που του έγινε για το αν πικράθηκε από την κατάρρευση της υποψηφιότητας του, είπε ότι δεν νιώθει καμία απολύτως πικρία γιατί ποτέ δεν έβαλε το ιδιωτικό συμφέρον πάνω από το Δημόσιο. Ανέκαθεν ενδιαφερόταν για το κοινό καλό και όχι η δική του προοπτική.
Υπηρετώ αρχές και όχι προσωπικές ιδιοτέλειες. Στεναχωρήθηκε με τον τρόπο και όχι με την ουσία για το ότι κάποιοι δεν τον ήθελαν υποψήφιο.
Η σελίδα όπως είπε χαρακτηριστικά έχει κλείσει.
Του έχει μείνει το ωραίο αγκάλιασμα της κοινωνίας. Πάντα μιλούσε με την κοινωνία και θα εξακολουθεί αν το κάνει.

Ας ακούσουμε τι δήλωσε χθες το ...........

απόγευμα ο Κος Κατσίβελας αμέσως μετά την διακήρυξη του συνδυασμού Τριφυλία - Ισόρροπη ανάπτυξη.




7 σχόλια:

  1. μπραβο κ.Κατσιβελα!!!παμε δυνατα να παρουμε το δημο για το καλο του τοπου!!!γραψε ΚΟΛΛΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε ανώνυμε μπορείς να λές ότι θέλεις εκείνο πουδεν μπορείς είναι φτάσεις στο μέγεθος και στο επίπεδο του τάκη .....είναι τυχαίο που τον ήθελαν όλοι για Δήμαρχο και ήταν σίγουρη η νίκη του και όλοι οι άλλοι εμφανίστηκαν μετα την αποχώρησή του ....Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην Διαχειριστής21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:04 π.μ.

    Εγω θα πω δυο κουβέντες μόνο.

    Γνώρισα χθες το βράδυ για πρώτη φορά τον Τάκη τον Κατσιβελα, και ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ γνώρισα ένα εξαιρετικά συμπαθή τύπο.
    Εναν τύπο που δεν μασάει τα λόγια του, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ σαν μερικούς μερικούς (Οχι απαραίτητα πολιτικούς... Γενικά το λεω) τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδειξε, όπου πρώτα και κύρια είναι ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία Γράμματα και Ένας απίθανος άνθρωπος με μυαλό που σκίζει.

    Μιλήσαμε γενικά περί πολιτικής και ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα.
    Του έκανα επίτηδες μια "χαζή" ερώτηση για να δω τι θα μου πει και πως θα αντιδράσει (συγνώμη κε Τάκη) και η απάντηση που πήρα με έστειλε "αντάρτη".

    Πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν κάποιος και εν προκειμένω ο παραπάνω ανώνυμος μπορεί να πει κάτι εναντίον του.
    Μάλλον δεν τον έχει σταθμίσει καλά. Αλλιώς δεν εξηγείται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΤΟΝ"ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ" ΣΕΝΑΡΙΟ:ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ 2006.Ο ΤΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ"ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ".ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΗΜΑ.ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ"ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΛΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΙΙΖ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΕ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνουμε για τον κυριο κατσιβελα.για τον κολλια τι εχετε να πειτε?πως ειναι δυνατον αυτος ο ανθρωπος να προτεινει και να υποστηριζει τον κολλια?τον τακη τσιγγανο τον εχετε γνωρισει?ειναι επισης ενας πολυ αξιολογος ανθρωπος,ηπιων τονων.γιατι οχι αυτον??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν ήσασταν υποψήφιος εσείς κ.Κατσίβελα ποιός σας στήριξέ και μπήκε δεύτερος κάτω από εσάς? ο κ. Κόλλιας? Δεν νομίζω...
    Ο κ. Τσίγγανος πάλι ναι...αλλά τι σημασία έχει?
    Το μαντρί-μαντράκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.