Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ντίνα Νικολάκου: Κε Δράκο παραιτηθείτε. Καταδικάσατε τον νομό μας στην παρακμή και την υπανάπτυξη

Με αφορμή την σημερινή παρουσία του Νομάρχη κ.Δράκου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ζητώ άμεσα την αποκατάσταση της τάξης, στην κατεύθυνση της περιφρούρησης των θεσμών, που ορισμένοι καπηλεύτηκαν επί δεκαετίες για να υπηρετήσουν τις τεκμηριωμένες προσωπικές τους ιδιοτέλειες.

Οι δομές της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα οι συνεδριάσεις του Νομαρχιακού συμβουλίου δεν προσφέρονται για να κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τον προεκλογικό του αγώνα. Ακόμη παραπέρα, τα εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα τα οποία τίθενται για συζήτηση, δεν μπορούν να γίνονται εφαλτήριο λαϊκισμού και εργαλείο προσωπικής προβολής ενός έργου και μιας πολιτικής παρουσίας, που θα κριθεί στο αμέσως προσεχές μέλλον από τους πολίτες της Μεσσηνίας.

Το τι κάνατε στην ΕΝΑΕ, κ. Δράκο να .........

το παρουσιάσετε στην προσωπική σας προεκλογική καμπάνια.Τα όσα κάνατε και περηφανεύεστε για Νομό Μεσσηνίας ,τα γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες και θα σας δώσουν την ανάλογη απάντηση την 7η Νοεμβρίου.

Ο τρόπος με τον οποίο πορευτήκατε τα τελευταία 14 χρόνια, περίοδος κατά την οποία καταδικάσατε τον νομό μας στην παρακμή και την υπανάπτυξη, χωρίς να έχετε δώσει την παραμικρή λύση στα χρονίζοντα ζητήματα που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας, είναι γνωστός. Όπως εξίσου γνωστές είναι και οι σχέσεις εξάρτησης και πελατείας που χτίσατε με τους Μεσσήνιους πολίτες.

Θεωρώ ότι λόγοι πολιτικής ηθικής επιβάλλουν να αφήσετε σήμερα τους θώκους που σας εμπιστεύθηκε ο λαός της Μεσσηνίας για να αγωνιστείτε για τα προβλήματά του και να μην τα χρησιμοποιείτε για τον προεκλογικό σας αγώνα ως υποψήφιος περιφερειάρχης

Οι δομές της Νομαρχίας δεν υφίστανται κ. Δράκο για να υπηρετούν εσάς, αλλά τους πολίτες. Ο φόβος και η υποτέλεια απέναντι στην εξουσία σας δεν μπορεί πλέον να θεωρείτε σύμμαχος σας. Όπως ο «Καλλικράτης» μας απελευθερώνει από την κεντρική εξουσία, έτσι και η Μεσσηνία απελευθερώνεται πια από τα προσωπικά σας γραμμάτια και τις δουλείες του παρελθόντος. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στην κοινωνία, οι οποίες αντιλαμβάνονται τον εμπαιγμό και δεν τον ανέχονται πλέον.

Παραιτηθείτε κ. Νομάρχα, τόσο εσείς όσο και ο Αντινομάρχης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιωτόπουλος και φερθείτε επιτέλους πολιτικά έντιμα ως τελευταίο δείγμα αποκατάστασης της χαμένης σας αξιοπιστίας απέναντι στο λαό της Μεσσηνίας!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 28/9/2010
Η Νομαρχιακή Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας

NTINA NΙΚΟΛΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. που να παραιτηθουν τους αρεσει το μελι,η αυτοπροβολη και οι κλικες που για 15 χρονια εχουν στηθει στην νομαρχια και γενικως.
    το μονο μελημα αυτων των ανθρωπων ειναι να μοιραζουν την πιτα μςταξυ τους,αλλα και το φαινομενο 15 χρονια δρακος απο που πηγαζει?
    μηπως απο εμας ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.