Διάβασα σε μία πρόταση συναδέλφου της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού μας Συμβουλίου προς τον Νομάρχη Μεσσηνίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Δημήτρη Δράκο και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιωτόπουλο, ότι οφείλουν να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους, διότι τάχα εξυπηρετούν λόγω της θέσεώς τους τα εκλογικά τους συμφέροντα και αναρωτιέμαι, τόση πρεμούρα πιά?
Τότε θα έπρεπε αυτό να ισχύει παντού αγαπητή συνάδελφε!!
Δηλαδή πριν από τις εκλογές είτε για την αυτοδιοίκηση, είτε για την Κυβέρνηση της Χώρας, ο τόπος να μην κυβερνάται, διότι κάποιοι βιάζονται να απομακρύνουν τους ήδη διοικούντες.
Αυτό αγαπητή συνάδελφε στη δημοκρατία το ορίζει μόνο ο λαός και όχι η αχαλίνωτη και βεβιασμένη επιθυμία ορισμένων να βρεθούν στις πόρτες της εκάστοτε εξουσίας.
Όταν δε, έχουν δείξει μία υπερβολή και ..........
συμπεριφορές ,κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων που τους έταξαν μέχρι σήμερα οι πολίτες ,τότε τα πράγματα οδηγούνται σε επικίνδυνο δρόμο.
Συγκρατηθείτε λοιπόν και να ξέρετε πως την εναγώνια προσπάθειά σας για την επιτυχία που οδηγεί σε εντάσεις και σε έλλειμα πολιτικού πολιτισμού ,την απορρίπτουν οι πολίτες αυτού του τόπου!!!!
Αντωνία Μπούζα
Νομαρχιακή Σύμβουλος
Πρόεδρος Ν.Ε.Τ.Π.
«ΕΝΙΑΙΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΕΦΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΡΟΩΝ»
Πριν από 5 λεπτά






















4 σχόλια:
Παντως οχι απο τον πρωην γιατι την αγαπαει
NLS
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω ανώνυμε 7:43 γι αυτά που λες ότι έφαγαν να μας στείλεις τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και πολυ ευχαρίστως να τα δημοσιοποιήσουμε.
Ανώνυμα όμως και λόγια του αέρα, όχι.
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.