Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγόπουλος: Δεν ήμασταν η ομάδα που είχα συνηθίσει…

Κέρδη και ζημίες μετρούν οι Φιλιατρινοί από τη Ζάκυνθο, χωρίς να χάνουν όμως την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια. Το κλίμα που επικρατεί στους «πράσινους» σκιαγραφεί ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Παναγόπουλος:
«Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Στο α’ ημίχρονο και δεν κρατήσαμε καθόλου τη μπάλα, με αποτέλεσμα να πιεζόμαστε συνέχεια και όταν συμβαίνει αυτό είναι λογικό ότι κάποια στιγμή θα δεχθείς το γκολ. Ο αντίπαλός μας -χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο- εκμεταλλεύθηκε τα δικά μας λάθη και την έδρα του που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά πως δύσκολα «σπάει» στη Δ’ Εθνική.

Ακόμη και στις ήττες όμως υπάρχουν .........

θετικά στοιχεία και το καλό για μας ήταν ότι πιέσαμε στην επανάληψη και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το 3ο γκολ. Και μετά από αυτό όμως είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Λυμπερόπουλο για να πάρουμε την ισοπαλία. Είναι λοιπόν σημαντικό πως παρ’ ότι τα ατού της ομάδας βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τον 1 ή και τους 3 βαθμούς, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι στη Ζάκυνθο δεν ήταν η Εράνη, όπως την είχα συνηθίσει και είχαμε μάθει να παίζουμε σε προπονήσεις, φιλικά και κύπελλο. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν μένουμε στο ματς με το Μαχαιράδο, έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο και συνεχίζουμε: πρώτα στο κύπελλο με την Ομόνοια την Τετάρτη και κυρίως στο δύσκολο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Λάππα» καταλήγει ο Παναγιώτης Παναγόπουλος, που μπορεί να υπολογίζει πλέον στα πλάνα του και τον Πολυνίκη Παναγιωτίδη (εξέτισε την …περυσινή ποινή του), όχι όμως και τον Σταύρο Γιάννη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και άγνωστο είναι για πόσο θ’ απουσιάσει ακόμη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ-ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 3-2
«Πλήρωσε» το κακό α΄ ημίχρονο και τα λάθη στην άμυνα


Το άγχος της πρεμιέρας και οι αναγκαστικές αλλαγές στην άμυνα δεν επέτρεψαν στην Εράνη να ξεκινήσει με κάτι θετικό τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε στη Ζάκυνθο με 3-2 από τον Αστέρα Μαχαιράδου.
Παρά τον εντυπωσιακό απολογισμό των γκολ το παιχνίδι ήταν μέτριο και για τις δύο ομάδες, με εκείνον που έκανε τα λιγότερα λάθη να παίρνει τελικά το 3ποντο, χωρίς δυστυχώς αυτή να είναι η Εράνη. Οι Φιλιατρινοί δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν το γρήγορο γκολ του Θανάση Γεωργιόπουλου (ο οποίος ήταν μαζί με τον Ντίνο Βασιλόπουλο –έπαιξε στην επανάληψη- οι παίκτες που άρεσαν περισσότερο), ούτε το γκολ του Λυμπερόπουλου στο 79’ που έφερε το ματς στα ίσα, μόνο όμως για δύο λεπτά…

Φάσεις και γκολ

7': λάθος του Βυθούλκα ο Γεωργιόπουλος “διάβασε” την πορεία της μπάλας, παρενέβη και με ατομική προσπάθεια και σουτ, άνοιξε το σκορ της συνάντησης (0-1).
15': σέντρα του Τσάνη κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, ο αφύλακτος Πάστρας με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).
18': Ο πρώτος βοηθός ακυρώνει τέρμα του Πάστρα, αφού θεωρήθηκε ως οφ σάιντ.
33': ο Προκόπης κερδίζει κεφαλιά στα καρέ της Εράνης, νέα κεφαλιά από τον Πάστρα, ο Αλεξανδρόπουλος απέκρουσε προσωρινά, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Πάστρα και κατέληξε στα δίχτυα (2-1).
62': Ατομική ενέργεια του Γεωργιόπουλου από δεξιά ο Ρίκος αποσοβεί τον κίνδυνο διώχνοντας σε κόρνερ (η μπάλα φάνηκε να “γλύφει” το οριζόντιο δοκάρι).
79': Λάθος του Καλαμαρά στην άμυνα του Αστέρα, ο Λυμπερόπουλος που παρακολουθούσε τη φάση πήρε τη μπάλα και με ωραία ενέργεια “εκτέλεσε” τον Ρίκο, πετυχαίνοντας το 2-2.

81': Ο Ματαράγκας “κόβει” τη μπάλα για τον Σταμίρη που με “ξερό” και τεχνικό σουτ δίνει προβάδισμα εκ νέου στους γηπεδούχους (3-2).

82': Ο Γεωργιόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ρίκο, όμως το πλασέ του είναι αδύναμο και ο Ρίκος απομακρύνει.
Καλός ο διαιτητής Αδαμόπουλος Αγ., αλλά και οι βοηθοί Καραλής, Σιδέρης. (Ηλείας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ρίκος, Προκόπης, Πήλικας (62' Χ. Αντίοχος), Βυθούλκας Δ., Αρκαδιανός, Καλαμαράς, Τσάνης, Νικολόπουλος (65' Σταμίρης), Πάστρας (86' Ραυτόπουλος), Ματαράγκας, Κακολύρης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Σταθόπουλος, Ντινιώτης, Πανταζόπουλος, Κώτσος, Δασκαλάκης (50' Λυμπερόπουλος), Κορμπής, Μουρούσιας, Ανδρεόπουλος (60' Βασιλόπουλος), Γεωργιόπουλος.

Από το Θάρρος και την Χριστίνα Ελευθεράκη

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.