Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλίας Δημήτρη Σωτηρόπουλου το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα έχει την Πέμπτη και την Παρασκευή 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης 16/9 και από ώρα 6 μέχρι και τις 9 ο Κος Σωτηρόπουλος θα επισκεφθεί τα τοπικά διαμερίσματα: Καρυές, Ελαία, Καλό Νερό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17/9 και από ώρα 6 μέχρι και τις 9 ο Κος Σωτηρόπουλος θα επισκεφθεί τα τοπικά διαμερίσματα: Βανάδας, Πρόδρομου και Αγαλιανής.



19 σχόλια:

  1. Με μεγάλη μου λύπη διάβασα σήμερα στο ΘΑΡΡΟΣ κάποιον διανοούμενο συμπολίτη μας Κο ΣΠΑΝΟ που έκρουε τον κλωδωνα του κινδύνου για την λειτουργεία του καινούργιου Δήμου Τριφυλίας κλπ.
    Και βέβαια θα είναι δύσκολο να λειτουργήσει ο καινούργιος Δήμος όπως ήταν δύσκολο να λειτουργήσει κατά την σύστασή του το Ελληνικό
    Κράτος.
    Αυτό όμως βέβαια δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να συνεχίσομε τα του 1821 και πρέπει να γίνομε
    σύγχρονη χώρα προκειμένου να αντιμετοπίσομε τα
    προβλήματα του Εικοστού Αιώνα και όχι να γυρίσομε στο 1949.
    Φρόνιμο θα ήταν κάποιοι που πραγματικά και πατριώτες είναι και καλοί άνθρωποι είναι, να σταματήσουν να δηλητηριάζουν την κατάσταση που
    πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει.
    Ο ανωτέρω Κος που έχει γαμπρό Κυπαρίσσιο (και ο αδερφός του γαμπρού είναι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ) και εγγόνια, τι θα πει στα εγγόνια του ήθελα να ήξερα, ότι πρέπει να ανοίξουν πόλεμο με τους εχθρούς Κυπαρίσσιους.
    Και τέλος πάντων είναι και σε κάποια ηλικία που ότι μπόρεσαν πρόσφεραν(και τους ευχαριστούμε πολύ)ας αποσυρθούν αυτός και συνομιλικοι του και ας μας αφήσουν ήσυχους, γιατί αυτές οι ηλικίες και εμφύλιους έχουν δει και χούντες έχουν δει(ίσως έχουν και απωθημένα) και εμείς δεν θέλουμε να συνεχίσουν άθελά τους και για το καλό μας πιστεύω να μας δηλητηριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι`αυτο δεν του μιλαει κι ανθρωπος φιλε μου!γιατι κατι τετοιοι πανε την κοινωνια πισω αντι για μπροστα!αν ηταν τοσο απολυτος,γιατι εκανε γαμπρο κυπαρισσιο??οι δηθεν μας φαγανε!!παντως,ασχετως παλιτικης,...και ο γαμπρος και ο αδερφος του(ο υποψηφιος δημαρχος)ειναι οκ παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΗΓΕΜΩΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΠΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ
    ΔΥΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εβγαλε και η μυγα ξυγκι...!τους ξερουμε ολοι εδω τους σπαναιους...μη χεσω!φερεφωνο του ξυγκα ειναι!δεν λογαριαζει ουτε την συγγενεια που εχει,αρκει να ριξει λασπη.ελα παιδια...οι φιλιατρινοι εχουμε ενα επιπεδο,δεν ειμαστε σαν τον σπανο!δεν εχουμε πολεμο,εκλογες εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ένα είναι σίγουρο Δήμαρχος θα είναι Φιλιατρινός.Αν περάσει στο β΄ γύρο ο Τσίγγανος δήμαρχος θα είναι ο Σωτηρόπουλος και αν περάσει στο β΄ γύρο ο Κόλλιας δήμαρχος θα είναι ο Κόλλιας.περαστικά Κυπαρίσσιοι.Με τον ενιαίο δήμο,βάλατε τα χέρια σας και βγάλατε τα μάτια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραλλήρημα Σπανού! Δοξάστε τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχομαι ο κυριος σωτηροπουλος να μην ακουει τους "σπανους".ειναι μορφωμενος ανθρωπος και αξιζει για δημαρχος!κατι τετοιοι κομπλεξικοι σαν τον σπανο βρωμιζουν τα φιλιατρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Σωτηροπουλος ειναι αυτοδιοικητικος και το μοναδικο πολιτικο προσωπο αυτη την στιγμη στην μεσσηνια που μπορει να προσφερει υγειης αναπτυξη στο νομο.εχει διατελεσει δημαρχοσ και κατεχει τισ απαραιτητεσ προυποθεσεισ για να αναλαβει το δημο τριφιλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ας μην εκανε γαμπρο απο την κυπαρισσια αμα ειναι τοσο πορωμενος!αλλα στα φιλιατρα τους ξερουμε...σιγα μην πηγαινε κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμα ηταν καλος ο σπανος θα επαιρνε γαμπρο απο διπλα??αληθεια ρε σπανε,και "παντρευτηκες" κυπαρισσιο και καθε μερα καφε στην κυπαρισσια πινεις!αρα...τι μας λες?δεν πας κατα'κει,γιατι εκει σε χαιρετανε... λογω του γαμπρου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙ ΑΣΕ ΡΕ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΓΙΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ

    ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κ. Παναγιωτόπουλος Φιλιατρά15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:17 μ.μ.

    Περιμένετε να περάσουν λίγα χρόνια και να ξεχαστεί ε? Δέν ξεχνιέται . Τα Φιλιατρά είναι άλλη πόλη έχουν άλλους ανθρώπους. Δεν ταιριάζουν πουθενα με σας. Ο Σπανός έχει απόλυτο δίκιο.Θα βλαστημήσετε τη μέρα πού το έκαναν αυτό τα βουλευτάκια σας.Θα τα πούμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο Κ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ ΤΣΑΦΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο συμπολίτης που αναφέρεις αγαπητέ ανώνυμε, είναι ένας άνθρωπος που στην προκειμένη περίπτωση λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Και επειδή έχει - όπως και εσύ αναφέρεις - αλλά και είχε ανέκαθεν καλές σχέσεις με την Κυπαρισσία τον γράφεις "συμπολίτη" γιατί? Πιστεύεις ότι ειναι Κυπαρίσσιος όπως εσύ? Γιατί Φιλιατρινός δύσκολα θα έκανε το σχόλιο που κάνεις εσύ τώρα. Και μην παρουσιάζεσαι και ανιστόρητος, το 1821 η Ελλάδα δεν κοιτούσε την τοπική αυτοδιοίκηση, να γλυτώσει απο τους κατακτητές προσπαθούσε (παρ' όλο που η Αρκαδιά, είχε αντιρρήσεις, μην μας γυρίζεις πίσω λοιπόν, οι αναμνήσεις δεν ειναι και τόσο ευχάριστες για την σημερινή Κυπαρίσσία απο τις μνήμες εκείνης της εποχής). Και δε μιλάει για κανέναν πόλεμο με τους Κυπαρισσίους, τους καλεί να αντιληφθούν και αυτοί το μέγεθος του προβλήματος, την αδυναμία διοίκησης ενός τέτοιου τερατουργήματος, κλπ, κλπ. Άλλωστε όπως αναφέρει - αλλά και προτρέπει - το καφεδάκι μας να το πίνουμε παρέα, δεν ειναι ανάγκη και να παντρευτούμε. Άλλοι ειναι αυτοί που επιδιώκουν τον πόλεμο σε αυτή την περίπτωση και αυτούς θα πρέπει να τους αναζητήσεις στους πρωτεργάτες της συννένωσης.
    Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποιος πιστευει αυτες τις αναχρονιστικες αηδιες?τοσο ουσιας ειναι απο που θα ειναι ο δημαρχος 'η τι δημαρχος θα ειναι?γιατι αν αποδειχτει ανικανος 'η κατωτερος των απαιτησεων θα την ακουσουμε χοντρα...και θα λενε,οριστε που θελατε "φιλιατρινος να'ναι και ο'τι να'ναι"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτος ο "πολεμος" κυπαρισσια-φιλιατρα δεν θα οδηγησει πουθενα...μονο θυματα μπορει να εχει και εναν κακο δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΣΑΠΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΣΠΑΝΟΣ
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.